Gravidutze si mamici de Cluj - 106
Raspunsuri - Pagina 12
nrl spune:
Ma bag si eu
in discutiile despre petreceri ![]()
De ce nu mergem la locul de joaca din Polus atunci, ca acolo se pot juca picii in voie, noi putem comanda o pizza si sta la masa cat ne permit... sunt oricum si ingrijitorii aia pe acolo... Daca vreti putem vorbi cu ei sa rezervam, ca pentru o zi de nastere. Doar o idee 
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
Gabriela77 spune:
Alex, din pacate nu avem 3 camere, doar suprafata apt este mare, dar tot 2 camere sunt! Si nici nu ne mai vine sa ne mutam in conditiile actuale. Mai stam putin!
Victo, auzisem si eu ca se poate sa fie viermisori, daca se scarpina copilasii in nas mai mult! Poti face analizele sa stai linistita!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Victo spune:
ani, multumesc de info.
o sa sun. eu oricum tot la ei vreau sa merg si sa fac tacamul complt si pt giardia, si pt oxiuri (asta am inteles de la andreea ca altfel s eface "colectarea") si pt paraziti.
el nu are cearcane in sensul clasic, de vinetiu sub pchi, dar are cumva pungute sub ochi.
alex, al meu zilnic se scarpina..si de mai multe ori pe zi..:(
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
velenamaria spune:
Buna mamicute...uf ..iara nu a vrut edi sa pape..doar un pic de ciorbita. sper sa-si revina la pofta de mancare.
Alex..Edi nu ajunge la flori..doar daca il tin eu in brate. asa ca stie ca daca face ce nu trebuie..jos..si poftiti la plans. la soacra mea ajungea la ghivece , scotea pamantul si-l aducea in pat sau il imprastia pe jos..a fost de groaza. am vazut filmuletul:) si al meu facea la fel.
Tare as vrea sa va cunosc si eu...dar de iesit in club nici nu se pune problema..nu-l pot lasa pe Edi. Din pacate nu vrea sa doarma cu nimeni decat cu mama...daca se gaseste un loc de venit cu bebe atunci e ok.
azi vine mama si cu nepotica mea de 5 ani. edi o sa fie tare bucuros. abia astept.
o zi buna
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni
Ioana13 spune:
Alex
f smechera Tiadris! DAr ce frumos reactionezi tu... rizi in hohote cind vezi ce mestereste! Noi nu avem flori, doar un cactus is o aloe vera mici, puse pe undeva pe sus... chiar, trebe sa le ud.
Gabi
si noi vrem sa trasformam dormitorul nostru in camera lui P, avem deja mobila depozitata in spalatorie, inca e patul maare in dormitor. Ne vine greu sa facem asta... pt ca inseamna ca avem copil mare, gata cu bb-litul... Si daca mai facam un bb...cum i-om aranja, ca nu se arata 3 camere curind...Tare complicat
De vreo 2 saptamini, nu ma mai lasa P sa fac nimic...Mereu ma pune sa ma joc cu el, el se juca mult si singur, sa colorez, sa aliniez animalele... Nu mai pot spala vase, numai cite o farfurie.. si fuga, sa mai trag o dunga pe cartea de colorat si muulte altele. Cred ca incepe sa devina mamos sau exploatator, nu stiu inca.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
puisorul spune:
Nico, buna ideea ta
. Dar nu trebuie sa fie musai pe 8 martie.
VelenaMaria, poate are o zi mai proasta. Daca nu e bolnavior sigur de maine isi revine. Eventual tenteaza-l cu o mancare preferata si poate nu rezista.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent
dariandra spune:
ELENA - Ma bucur tare mult pentru fericirea voastra, stiind mai ales cat de mult iti doreai inca un bebelus (pe Dragos il consideram deja baiat mare)
Sa fiti sanatosi si sa ne tii la curent cu noutati!
Nu stiti, Pentaxim-ul si ROR-ul sunt incluse pe lista de vaccinuri gratuite? Marti mergem sa le facem
.
eladea2005 spune:
salutare si de la noi!
azi sunt intoarsa pe dos, rau de tot...
ieri am fost la controlul de 1 an, dr. a zis ca totul e ok, asa dupa cum il vede, dar totusi i se pare palidut si a zis sa facem analize de sange... am zis ok, facem daca-i musai...
ei, azi de dimi ajungem noi la analize, se pune sotul pe scaun cu el(eu n-am putut sta acolo), nu va zic ca a inceput sa planga de cum i-am ridicat manecuta... cand i-a pus cordonul pe mana, si au inceput sa-i caute vena, a inceput sa urle... si a tinut-o tot asa vreo 10 minute, timp in care doamnele respective se chinuiau sa-i gaseasca vena... si n-au reusit, desi l-au impuns...... am intrat si eu la un moment dat, si am zis ca renunt, nu-l mai chinui pe copil.. asa ca si intepat si fara nici un rezultat... o sa-i dau niste fier si incercam sa papam mai multe alimente ce contin fier...asta e... nu vreau sa repet prea curand experienta...
offff...nu exista posibilitatea sa-l impunga in degetel si sa-i ia niste sange pt analize??? parca auzeam undeva ca ar exista posibilitatea asta...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andree27 Ioana spune-mi ce te intereseaza si iti spun si ce e si la ce pret.OK?Sau daca vrei iti trimit in pm adresa mea de mess si pove acolo?Cum vrei? Poze Andreea , de un Bondarel !!!! |
andreeaaaaaaaaaaaaa!!! si eu vreau niste preturi...
id: eladea2005
mersic!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ALEX29 spune:
SI eu zic ca si Ani intalnirea la Polus se poate face in orice zi totusi e 8 MARTIE sa facem ceva mai special nu ?chiar si cu bebeii pt cine nu are unde sa i lase
ANDREEA 27 nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut ,aiurea ca nu i a gasit vena sa i ia sange
sper sa fie totul ok 
VICTO eu i am facut examenul coproparazitologic la Synevo
suna i pt mai multe informatii daca vrei sa i faci analizele acolo
iti scriu numarul putzin mai incolo ,nu mai intru in dormitor ca mi am pus pitica la somnic
GABI ,IOANA se pare ca si voi tot la doua camere sunteti ,ma tot gandesc cum sa fac sa fie mai bine ?
desi parca nu mi vine sa dormim inca in living ,cred ca mai ramanem cu ea in camera cateva luni si pe urma vedem cum facem
IOANA ce patutz i ai cumparat lui Patrik ?
pai m a apucat rasu si pe mine si pe C ,eu eram terminata, oricum
ma bucur ca am scapat de floare iuhuuuuuuu
vrem so inlocuim cu un ACVARIU 
ANDREEA eu n am platit pt ROR
o apropo de vaccinuri culmea ca de data asta Varilix ul e mai ieftin la Sensi Blue 150 ron iar la o alta farmacie era 170 ron
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007