Gravidutze si mamici de Cluj - 106
Raspunsuri - Pagina 8
puisorul spune:
Monica, ce frumos ca dai baiatul la dans. Si noi vrem sa o dam pe pitica ori la dans ori la balet, nu sa faca performanta dar sa aiba o postura frumoasa si gratie.Cred si eu ca ii place ca are de unde alege 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent
ALEX29 spune:
VELENA am incercat sa i dau si eu dulceatza dar nu i place :(
i am cumparat astazi pasta de dinti si periuta monodent -25 ron ,de la Sensi Blue
ANDREEA 27 si eu vreau sa vad hainute ,ma intereseaza strampenei grosi ,pantalonasi captusiti ,body cu gatutz etc 
MONICA frig ?? a fost chiar caldutz astazi
nu cred ca i vorba de "o moda"cu vaccinurile ,tehnologia asta a mai avansat si de ce sa nu prevenim ceva daca putem ?
CLARA ce burtica mare ai
si ce relaxata esti ,odihneste te cat mai poti ca pe urma incepe show ul ![]()
ELENA hai ca si pe mine m au luat emotiile ,nu stiu ce m a apucat
,nu uita sa ne scrii 
s a mai marit ziua tu fetelor 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
adab spune:
Ioana nu gresesti deloc daca ii pui putina pasta de dinti. Problema e cand copilul ia si tablete de flour si daca si pasta de dinti contine fluor sa nu se depasasca (prin inghitzirea pastei)doza maxima admisa. Dar ar trebui sa inghita destul de multa pasta...deci stai linistita.
ALEX29 spune:
ADA mi am propus ca luna asta sa scapam de suzeta ,dar mi asa mila de ea ca tare mult saliveaza si sigur ii mai iasa ceva maselutze ,dintisori ,oare ar trebui sa mai aman evenimentu ?
as vrea sa fac ceva si cu sticlutzele de laptic ,ce super ar fi daca am putea trece la canutza ![]()
VELENA si eu am cunoscut pe cineva a carei fetitza ,pe vremea aceea avea vreo 6 ani ,avea dintii "negri "in fatza ,aratau oribil ,dar maica sa n avea nici o treaba ,baga la dulciuri in saracu copil
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
mami_alexia spune:
Mai fetelor, cred ca Ada ne poate spune mai multe despre dintii cariati excesiv. Vad si eu des astfel de copii, cu varsta in jur de 5 ani, au dintii mancati de carii. Nu stiu daca e de la mancatul excesiv de dulciuri, cred ca e si o chestie genetica.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
mami_alexia spune:
Alexia doarme de la 14. Acum e 17:26.
Elena, m-ai prins si pe mine in febra emotiilor, de-abia astept sa aflu vestile bune! Dupa ce am nascut sufeream de o depresie, nu ma puteam acomoda fara burtica, vedeam burtici pe strada si ma bufnea plansul. Acum mi-a mai trecut![]()
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
IliesClara spune:
Andreea 27
M-ar interesa si pe mine niste saci de dormit din aceia din fas captusit sau nu stiu cum sa ii spun, care au maneci, gluga, fermoar, in care se pot scoate BBii la plimbare in vreme racoroasa. Nu stiu exact cum se numesc.
Multumesc
Clara
Andree27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IliesClara Andreea 27 M-ar interesa si pe mine niste saci de dormit din aceia din fas captusit sau nu stiu cum sa ii spun, care au maneci, gluga, fermoar, in care se pot scoate BBii la plimbare in vreme racoroasa. Nu stiu exact cum se numesc. Multumesc Clara |
Clara in primul rand e superba burtica ta.SI eu mai vreau un bebe ca asa repede cres bebeii.
Stiu la ce te referi nu e din fas ci din material dar in Austria nu am gasit,stiu ca e in Polus ceea ce cauti!!Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
Andree27 spune:
Elenuta unde umbliii????Hai si zi-ne!!!Nu ne tine in suspans
Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!