Gravidutze si mamici de Cluj - 106

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

adriana , anca imi spuneti va rog cum inchid un subiect pe care l-am deschis??????

Elena si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Elena, nu il poti inchide dar il poti sterge. In pagina cu lista cu subiecte, il cauti si o sa vezi ca in dreapta lui apar niste icon-uri. Este una care ilustreaza un fel de "cos de gunoi", acela e butonul de DELETE.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Raluca, ar fi frumos sa ajungem si noi la munte anul acesta, daca o facem, as vrea sa fie in aceeasi perioada, macar nu as fi singurul babysitter! M-am gandit ca daca tot mergem, o luam si pe Sara ca ea saracuta nici nu a vazut zapada! Am tot vrut sa te intreb, dar cum nu ne-am mai intalnit nu am apucat, cum a fost in Austria? Banuiesc ca super si MIshu s-a delectat cu baile termale...

Ada, multumim de info cu periuta de dinti, noi o folosim de pe la 9 luni, dar ma lasa sa periez cateva secunde, dupa care face ea masaj...

Elena, tinem pumnii, si eu as fi la fel de emotionata!

Andreea, eu cred ca am ratat mesajul tau cu H&M, ca nu am inteles nimic din discutie, dar hainele imi plac mult!

Anca, s-a dat sarbatoritul pe caluti?

Andreea, ce rau imi pare ca nu am putut sta mai mult de vorba, Sara si Daria erau tare indispuse

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ada si alte doamne dr stomatolog! Asa, spuenti-ne voi cum e cu spalatul dintilor! P e mare amator de pasta de dinti, ii pun putina, sa o simta... ca altfel nu vrea, sa se spele cu periuta goala. Sa nu ii mai pun, nici de aia speciala de bb|?

Alex
Nu stiu daca ii fac vaccinul, nu m-am gindit pina acum. Dr nostru a zis ca sint destule in schema Ma mai gindesc.

Andree27
Pe mine ma intereseaza de bisnitu tau. Poti sa imi trimiti poze cu hanute si preturi? Sau cum bisnitesti?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Ioana spune-mi ce te intereseaza si iti spun si ce e si la ce pret.OK?Sau daca vrei iti trimit in pm adresa mea de mess si pove acolo?Cum vrei?

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTI ANI, STEFAN! SA AI PARTE DE BUCURII, SANATATE MULTA SI NUMAI FERICIRE!]

FELICITARI, MAMI PENTRU MINUNEA DE BAIETEL!

ELENA - il sarutam pe Dragos si sper ca e mai bine!
Abia asteptam noutati de la eco.Doamne ajuta sa fie totul ok!

GABI - Data viitoare le dam ocupatie si poate stam mai mult la taclale. In parc am avut mai mult succes: am alergat un catelus dragut si am dat de mancare porumbeilor.

Si eu ii dau Dariei dulceata de cirese, visine, afine.Ii mai dau dimineata paine cu unt si miere de albine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Clara, ai o burtica foarte frumoasa!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Stefan!!!Sa cresti mare si sa fi sanatos!!!Felicitari mami si tati pentru baietelul vostru!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Ziua buna,La multi ani pt piticul capricorn sa creasca mare si sanatos.
Noi nu am facut vaccinul contra varicelei ..chiar numai vaccinurile obligatorii.Parca e o moda acu cu vaccinurile..da na..fiecare cum crede.
Noi suntem bine..l-am inscris pe fiu-mio la curs de dans..e f fericit ca sunt 3 baieti si 20 de fete si alege dupa cum vrea..asta-l incanta mai tare.
Afara e frig....geru bobotezei nu alta
O zi buna...mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

mai fetelormai este putin putin si merg la eco, cred ca va innebunesc cu mesajele mele

a trecut rapid pana acum, am avut ceva prietene la mine iar tati merita un mare amre , s-a ocupat de d, iar acum inca dorm amandoi
astept sa se trezeasca si eu sa ma dusulesc si goooooooooooo

Elena si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Elena asa sunt de curioasa si eu!Cum ajungi acasa sa intrii sa ne scrii!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput