Gravidutze si mamici de Cluj - 106

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

andreea ms mult
mult succes in noul bisnit cum il numesti tu

mai fetelor am niste emotii pana diseara cand am prigramare la dr, nu mai pot
nu stiu ce sa faca sa treaca timpul mai repede

Elena si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

adriana , anca imi spuneti va rog cum inchid un subiect pe care l-am deschis??????

Elena si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Andreea mare grija la bisnutul cu haine, stiu persoana cu magazin in cluj ce aducea H&M (unele chiar facute in Ro in lon) ce apatit-o f. rau....asa ca mai putina reclama pe net (in cazul in care ai acceptul lor sa le vinzi marfa sorry ca m-am bagat dar ....din cate stiu eu franciza ptr. H&M pe Romania este deja achizitionata de o fam din bucuresti si vor deschide un mag la Bucuresti anul acesta)-eu mi-am facut stocul de haine H&M ptr. copii acum in austria...si adevarul e ca merita , frumoase si ieftine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Elenuta, cred ca numai moderatorii pot inchide un subiect.

Anca, din pacate acum o pun pe Stefi la somn deci nu ajungem acum decat mai tarziu.

Azi i-am dat Stefanei buactele mici de paine integrala cu dulceata de caise de casa. I-a placut doar ca mai greu mesteca painea ca are si seminte mai mari.A mai dat cineva dulceata copiilor?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

LA MULTI ANI STEFAN!

Multumesc de sfaturile legate de spalatul pe dinti..habar nu aveam ca se poate si fara sa folosesc pasta de dinti. eu am luat colgate ptr copii 0-6 ani cu continut scazut de fluor. e periculos fluorul?? am citit mai demult ceva legat de asta dar nu-mi aduc bine aminte..uff
Ada ..merci de sfaturi. mi se pare foarte important sa ma ingrijesc de dantura lui Eduard.Am vazut de curand o fetita care la 2 ani si un pic avea dintii din fata mancati..rosi pana spre gingie..se vedeau doar cioturi din ei. culmea..parintii pareau foarte relaxati si ziceau ca o sa creasca ceilalti si o sa impinga radaicinile afara. Ati mai vazut asa ceva???

Ioana...dentinox cred ca e pentru dureri de dinti...si Edi il papa cu mare placere:) dar nu-l prea folosesc ptr ca nu mi se pare ca ajuta.

intrebare..copilasii stau desculti sau incaltati prin casa??? papuci de casa nu gasesc ...am avut o pereche primiti din germania care erau tare buni( tineau bine glezna) dar acum il las in sosetute.oare sa fie vreo problema....

va doresc o zi buna

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velenamaria spune:

Puisorul..si eu i-am dat lui eduard dulceata..de caise , de prune si de capsuni...toate facute in casa. ii plac foarte mult. doar ca nu-i dau decat de 3-4 ori pe saptamana. cateodata pun dulceata ( putina) in grisul cu lapte pe care tot timpul il fac fara zahar..sau in iaurt simplu. scucces !

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

LA Multi Ani Stefanut! Sa cresti mare si voinic!

Am reusit si eu sa postez pe picassa poze.
http://picasaweb.google.com/clara.acs/BurticaSiBradutulLa26DeSaptamani#5290738565073343810

Elenuta, asteptam vesti despre excursia la doctor, rezultate si impresii. Cate zile intarziere sunt? LA mine dupa 10-12 zile intarziere se vedea bine ca sunt 2 punctulete. Iti strangem pumnii!

Pupam juniorii si burticile
Clara 29+ cu Iulia si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Multumesc VelenaMaria pentru raspuns. Stefana nu prea isi tine in picioare papucii de casa. Dar i-am cumparat niste sosete cu talpa din piele intoarsa si la miniblu am gasit niste soseste care au toata talpa cauciucata.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca

Andreea mare grija la bisnutul cu haine, stiu persoana cu magazin in cluj ce aducea H&M (unele chiar facute in Ro in lon) ce apatit-o f. rau....asa ca mai putina reclama pe net (in cazul in care ai acceptul lor sa le vinzi marfa sorry ca m-am bagat dar ....din cate stiu eu franciza ptr. H&M pe Romania este deja achizitionata de o fam din bucuresti si vor deschide un mag la Bucuresti anul acesta)-eu mi-am facut stocul de haine H&M ptr. copii acum in austria...si adevarul e ca merita , frumoase si ieftine.

Raluca mami de Ilinca si Mihai

Raluca merci mult de avertizare!!Eu nu imi deschid magazin,ci cum am zis bisnit, asa la cunoscuiti!Eu la Eric numai haine de acolo am si sunt tare multimita deoarece calitatea e alta decat ce gasesti la noi sa nu mai vorbim de pret!Iti multumesc inca o data!

Elenuta mult succes pt deseara!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Citat:
citat din mesajul lui Raluca

Raluca mami de Ilinca si Mihai

Raluca merci mult de avertizare!!Eu nu imi deschid magazin,ci cum am zis bisnit, asa la cunoscuiti!Eu la Eric numai haine de acolo am si sunt tare multimita deoarece calitatea e alta decat ce gasesti la noi sa nu mai vorbim de pret!Iti multumesc inca o data!

Poze

Am gresit cum am scris si de asta am pus din nou.AM sa si streg mesajul cu bisnitul!!

Poze

Mergi la inceput