Gravidutze si mamici de Cluj - 106
Raspunsuri - Pagina 5
anca.b spune:
Raluca, multumim!
Gaby, nici Stefan nu papa lapte cit ar trebui. compensez cu iaurt si brinzica...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Ioana13 spune:
La multi ani Stefan!!! Multa sanatate si bucurii in viata!!!!!
Ce spor aveti azi!!!
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:

LA MULTI ANISORI STEFAN IAR PT MAMI MULTE 

SI PT TATI 
ELENA o sa caut si eu farfurie cu ventuza ,aia care am vazut o e in jur de 40 ron ,e f scumpa
cum e Dragos?
VICTO am crezut ca faci scoala acuma ,bine ca ai scapat ,cu cat conduci mai mult cu atat inveti mai repede 
ADA si mie imi plac hainutele de la fox kids ,n am ajuns inca la cumparaturi :(
bravo pt piticutza ,e minunat sa i vezi cum incep sa umble 
VELENA eu o spal pe dintisori de 2 ori ,dar am inceput sa avem circ dimineatza ,vrea periuta mea si a lui tati ,nu i mai place periuta ei ![]()
IOANA 13 de 7 ori se spala prichindelu ? bravo PATRIK
GABI asa am facut la inceput, tineam eu bolul si ii dadeam si ei o lingurita sa pape ,dar acuma nu ma vrea sa deschida gurita sa manance daca nu i pun bolul pe masutza ,i am pus si ei o farfurioara mica cu putina supa dar nici asa nu merge ,vrea sa pape din farfurioara mare asa ca imagineaza ti ce mi face ![]()
dar trecem noi si peste asta
da ,la Aquina am fost ,super fain
luni i am facut programare pt vaccin ;Varilix
is curioasa cat o fi si asta ,sapt asta trebuie sa l cumpar
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
bex spune:
Neata
La multi ani!!!! Norocosule Stefan, nascut in 13, aniversat marti!!!! Numai de bucurii sa auzim de la voi! Felicitari pentru o mamica frumusica si pt tati!
Asa...avem si noi celebra farfurioara cu ventuza, f ieftina, vreo 7 lei a fost de la Penny Market am luat-o, din Turda. Eu ii pun Carinei bucatele uscate acolo: gratarel, cartofi, din astea. si chiar daca ajung pe jos nu e mare tragedie. si la faza cu lingura, avem una a ei pe acre o umplu si ea si-o duce la gurita. Iar pe furculita ii pun eu bucatele de papa si stie sa le ia cu mana de pe ea...deci la furculita inca e nepriceputa...:P
Gabitzo, noi cu activitati diverse, eu investighez inca destinatiile de vacanta, Carina a primit onorabila carticica cu magneti pe care din fericire inca nu i-a gustat...deci creste fata!
Apropos de magazine, au aparut si al Tape a l'oeil reduceri de 30% pentru cine ajunge in Polus. De data asta nici pe mine nu m-a satifsfacut oferta de la Z, nu din cauza culorilor, mie imi plac cele terne si de felul ala, ci pentru ca vroiam o rochitra, o fistuta, ceva si nu erau decat marimi mici sau f mari...asa ca deocamdata pas.
Va pupam, o zi minunata mari si mici!
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
Ioana13 spune:
Alex, ii faci lui Tiadris si alte vaccinuri, decit cele obligatorii?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
adab spune:
LA MULTI ANI STEFANEL!! SA CRESTI MARE SI VOINIC! FELICITARI MAMI SI TATI, DISTRACTIE FAINA AZI!!

Legat de spalatul pe dinti
...pana la 2 ani nu se recomanda folosirea pastei de dinti. Pasta de dinti copilasul oricum o mananca (sau ii face greatza si o scuipa) orice fel este . Ea este un adjuvant, care improspateaza respiratia, are si agenti microbieni dar ca sa actioneze trebe sa cam stea pe dinti min. 3 min.......cel mai important este periatul cu peria si obisnuitul copilasului cu periatul. La inceput indepartarea resturilor alimentare de pe dintisori de catre mamica , in special seara, este f. important. De cate ori pe zi?...de cate ori se poate, de obicei dupa ce a mancat si apoi nu mai papa o vreme, inainte de somn ...desi multi copii adorm cu biberonul de lapte. Laptele contine cazeina care este si ea o enzima antimicrobiana. Intr-o mica masura ajuta la prevenirea cariilor. Important: sa nu adormiti copii cu lichide indulcite!!
Deasemenea , chiar daca cere periuta mamei sau cea a taticului nu o dati...eventual cumparati una noua de aceeasi culoare. Microbii se transmit!!
Iar daca doriti sa va povestesc putin despre metode de prevenire a cariei la copilasi (care se poate face , neinvaziv, inca de la aparitia primelor maselutze)...va stau la dispozitie, cu placere.
ALEX29 spune:
IOANA ,VARILIX ul este un vaccin optional ,pt varicela
am hotarat ca e mai bine sa l fac sa scap de o grija ,mai ales ca tocmai am fost avertizata ca i epidemie de varicela
probabil ca va contacta si ea virusul asta ,dar acuma e prea mica si ar fi groaznic sa ia virusul
si daca tot s a inventat vaccinul eu zic ca i mult mai bine sa l fac si so protejez cat pot de mult
tu o sa l faci ?
ma gandesc sa depasim totusi faza cu "bolile copilariei",mai ales ca s au inventat tot felul de vaccinuri care ne ajuta sa trecem peste capitoulul asta
ALEX29 spune:
ADA multumim mult de sfaturi ,se pare ca esti in domeniu 
Andree27 spune:
WWWAAAWWW ELENTA!!!!FELICITariii!!Ce ma bucur pt tine!!!Iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte!!!!

Poze
Andreea ,
de un Bondarel !!!!
elenuta23 spune:

LA MULTI MULTI ANI FERICITIIIII!!! STEFAN,
TIZUL NOSTRU. SA CRESTI MARE SI VOINIC, SANATOS SI FERICIT

MAMI , TATI FELICITARIIIIIII PT COMOARA VOASTRA 

Elena si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero