Gravidutze si mamici de Cluj - 106
Raspunsuri - Pagina 18
Raluca spune:
Andreea, nu prea tine faza cu asistemta acasa ca nu-ti analizeaza nmeni lamela...mai nou de vreun an nici in clinici nu se mai face evaluarea Fe din deget (dr. pediatru din Pedi 3 la care mergem cu copii ne-a spus ca nu se mai fac asftel de recoltari caci nu le mai amnalizeaza lab)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raluca Andreea, nu prea tine faza cu asistemta acasa ca nu-ti analizeaza nmeni lamela...mai nou de vreun an nici in clinici nu se mai face evaluarea Fe din deget (dr. pediatru din Pedi 3 la care mergem cu copii ne-a spus ca nu se mai fac asftel de recoltari caci nu le mai amnalizeaza lab) Raluca mami de Ilinca si Mihai |
am inteles, Raluca...mersi de info..
dar stiu ca pt. hemoleucograma se paote lua sange din degetel..si de acolo poate sa vada cum sta cu globulele rosii si albe...deci nu poate sa-si dea seama cum sta cu fierul din analiza asta?Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
puisorul spune:
Buna dimineata
Ce frumos a nins. Sper sa apucam sa incercam sania ce i-am luat-o la Stefi ![]()
Andreea, daca nr. de hematii este scazut cel mai probabil e din cauza de fier scazut. Sunt multe alte cauze de anemie dar astea se pot exclude la un copilas sanatos.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui puisorul Buna dimineata Ce frumos a nins. Sper sa apucam sa incercam sania ce i-am luat-o la Stefi Andreea, daca nr. de hematii este scazut cel mai probabil e din cauza de fier scazut. Sunt multe alte cauze de anemie dar astea se pot exclude la un copilas sanatos. Ani de Stefana (23.01.2008)Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery Cum se topesc kilogramele Sa-l ajutam pe Gabriel urgent |
da, Ani, asa stiam si eu...as vrea macar asta sa i-o fac... ca se pare ca dr. insista sa-i fac analizele...daca reusesc...
daca nu zicea ca imi da tratament fara analize...eu citeam pe aici ca multor mamici li se recomanda sa dea bebeilor fier preventiv (ca si calciul)... voi ati dat? ca eu nu i-am dat niciodata...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
ALEX29 spune:
NEATZA sunt asa de fericitaaaaaaaa ca a nins putzin
ANDREEA eu ii dau fe puiului Ferrum-Hausman ,dr mi l a recomandat ,poate ar trebui sa i dai si tu prichindelului ,vezi ce spune doctoritza
IOANA nu stiu reteta dar il intreb pe C si ti spun exact cum se face ,eu stiu doar in mare
nu toate amanuntele
ma bucur mult ca ti merge bine 
ANCA ,ELENA cum sunteti ?
Am fost aseara la cumparaturi(La Cora) si s au mai scumpit unele lucruri :((
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
Cine vrea o portie ???
Elena nu te uita :(
http://picasaweb.google.com/sanda252003/SCOICIGATITEDESOTULMEU#
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ALEX29 Cine vrea o portie ??? Elena nu te uita :( http://picasaweb.google.com/sanda252003/SCOICIGATITEDESOTULMEU# INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 |
mai, mai, arata super bine...noroc ca eu nu mananc asa ceva, ca altfel eram la usa ta de dimineata...
si mersi de info, auzisem si eu ca Ferrum Haussman e cel mai bun...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
ERIC
puisorul spune:
Alex, vrei sa ne innebunesti de pofta
?
Neaparat vreu reteta mai ales ca eu sunt nebuna dupa scoici. Saptamana asta am mancat la Sinaia midii cu sos de vin si au fost bestiale dar eu nu prea stiu cum sa le gatesc.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
puisorul spune:
Ramo, sper sa gasesti preparatul care iti trebuie. Noi stam un pic mai bine, Stefana are 8450 gr la 71 cm inaltime.
Mi-am amintit ca si fratele meu mai mic nua mancat carne pana era marisor pe la 7 ani. Si era numai piele si os. Acum insa mananca orice ai e o namila de barbat. Important e ca e sanatoasa 
Ani de
Stefana (23.01.2008)
dariandra spune:
Astazi a fost intr-adevar iarna, cel putin in parcul de langa noi s-a observat acest lucru.
Ne-am jucat prin zapada, am facut cativa bulgari pe care Daria i-a aruncat, distrandu-se de minune, am contribuit la construirea unei cazemate...
Ce sa va spun,am deja fetita mare, de 2 saptamani numara pana la 6 si e din ce in ce mai iubitoare (astazi mi-a luat mana si a inceput sa mi-o pupe);asa m-a impresionat gestul ei...