Gravidutze si mamici de Cluj - 106
Raspunsuri - Pagina 17
ALEX29 spune:
Multumesc pt raspunsuri fetelor 
eu ii dau file de curcan de 2-3 ori pe saptamana si mancare desigur ca i dau din ceea ce fac pt noi darrrrr de cand am inceput sa gatesc acelasi fel pt toti 3 am mult mai multa grija la condimentarea mancarii ,pun mai putzina sare ,mai multe legume etc
ANDREEA sunt si botosei mai grosi pt stat in casa
ANI astept sa mi se trezeasca pitica si o sa i fac poza la oitza![]()
....imi doarme de aproape 3 ore asa ca party in seara asta
ELENA cum zicea si Geany papa fructe multeeee ,ai grija de tine 
GEANY ma bucur mult ca ne mai dai cate un semn ,Alvaro e un super boy
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
puisorul spune:
Andreea, ai PM.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent
ALEX29 spune:
RAMO bine ca bea lapticu si ca are energie mamarutza 
MONICA super bancul ![]()
ma duc sa fac ceva zgomot prin camera da de mi se trezeste matzuca ,altfel n am sanse so pun in patutz la 10
ELENA mi ai facut pofta de peste 

eu am acut ciorba de legume cu bors si tocanita de cartofi cu carne de curcan
eladea2005 spune:
mersi ani...
am primit buletinul de analiza al urinei pt eric... e ok... 1,2 celule epiteliale si rar urati...deci e bine... totusi, n-am scapat de analzie...trebuie sa i le fac...si mi-e o groazaaaaaa.... vreau sa-i iau doar din deget, pt. hemoleucograma...
oare unde ar fi cel mai bine sa-l duc? sa nu fie prea traumatizant(desi stiu ca nu se paote asa ceva)...???
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
puisorul spune:
Andreea, din cate stiu la centrele private nu se recolteaza din deget. Poti incerca la Pedi 2.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent
ALEX29 spune:
ANDREEA poti incerca si la Policlinica din Grigorescu ,iti scriu numarul ca sa suni sa nu mergi deageaba
e dezastru la mine ,jucarii si haine aruncate peste tot
.noroc ca puiu doarme ,tati face mancare Scoici cu sos ,specialitatea lui
asa ca m apuc de putzina curatenie 
sara2007 spune:
buna fetelor...noi suntem bine.sarei i-a mai trecut raceala,dar mai tuseste cateodata.si nu-mi place deloc.se zice ca nu e buna tusea si ca poate da in astm,daca e lasata.mi-am si facut programare la pediatra sa vad ea ce zice.niciodata n-a fost sa nu merg la dc cu ea si pt o simpla raceala.azi i-am facut ceai de ceapa,se zice ca-i bun la tuse...
ELENA FELICITARI MAMICO...CE MA BUCUR PT TINE,O MERITAI DIN PLIN...
ALEX si SARA a varsat acuma intr-o seara dar de la prea mult mancat.si apoi a fugit de numa prin casa.lapticul l-a baut numa din obisnuinta,nu ca-i mai trebuia...si i-a pus capac.spune-ne si noua reteta de la specialitatea lui CLAU.
buna ideea cu 8 martie..in obsession ce sa zic?e 20 ron intrarea si ca sa ai masa trebe sa consumi.adica eu de ziua mea am inchiriat masa de 7 pers.si trebuia sa consumam de 350 ron...adica 50 pe pers.am stat 8 parca la masa.se poate deci inchiria masa de ex de 10 si sa stam 14 ca incapem..si platim mai putin.noi n-am putut atunci sa consumam de toti banii,a fost prea mult.muzica e f buna...atmosfera la fel...eu zic ca merita mers acolo.si in nici un caz la bamboo,,
RAMONELLA bine ca e bine pitica,multa sanatate...lasa ca o sa vezi ca v-a veni si vremea cand nu o vei mai putea opri de la papa...
LA MULTI ANI MONICA

MULTA SANATATE LA TOATA LUMEA...bebei,gravidute si mamici..
nici eu nuami stiu ce sa-i dau de papa.oriucm papa ce pap si eu inafara de porc.a inceput mai nou si cu dulciurile.adica kinger de copii si muma(adica guma topitoare)e f smechera.cand ii ceri pusi nu-ti da pana nu-i dai bomboana..
dar nu i le desfac.le plimba numa si papa cam una pe zi sau la doua zile..voi ati inceput sa le dati?
multumesc mult de incurajari,stiti voi la ce ma refer...si ca existati..sper sa fie intr-un ceas bun...oriucm cea mia fericita e sara ca ne vede impreuna.toata ziua ba mami ,ba tati..
atatea mia vroiam sa va spun...ca am citit tot din urma,dar nu-mi mai maintesc acuma ca e tarziu...am vazut si o graviduta noua,dra nu-mi amintesc acuma numele.oricum multa sanatate si sarcina usoare.super cred ca sa sti ca-s doua fiinte in burtica ta,ca se dezvolta doua minuni...
somn usor la toata lumea...
ioana...mami de sara
Raluca spune:
Buna dimineatza,
Gabitzo, va asteptam...poate , poate ne vedem...
Ramo, bine ca Bea e sanatoasa, in rest cu kg...seamana cu tine.Voi iesiti la plimbare pe Campului , ca nu v-am mai vazut de mult?
Co, ce face domnisorica Carina, tot asa cuminte?ce n-as da sa-l pot tine si pe Mihai in carucior macar 10 minute....da' n-am sanse...nici cu pufuleti (acestia functionau pe post de "mita" in vara)
Mihai doarme in body tip maieu + pijama+ patura ce zboara de pe el in max 1h....da' nu ma trezesc special sa-l invelesc, o fac atunci cand se trezeste ptr. lapte...chestie ce se intampla cam de 2/noapte.Daca se dezveleste, ma gandesc ca-i este cald....asa ca problema lui (m-am hotarat sa nu-l cocolosesc ca pe sora sa)
O zi frumoasa si un wk-end linistit cu multa zapada!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEX29 ANDREEA poti incerca si la Policlinica din Grigorescu ,iti scriu numarul ca sa suni sa nu mergi deageaba e dezastru la mine ,jucarii si haine aruncate peste tot .noroc ca puiu doarme ,tati face mancare Scoici cu sos ,specialitatea lui asa ca m apuc de putzina curatenie ![]() INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 |
alex, la policilinca Grigorescu am fost cu el sa-i ia sange...si dupa ce au incercat sa-i ia din vena, au vrut sa mi-l chinuie sa-i ia si din dosul palmei... si n-am mai stat cu el...
da am o intrebare, paote stie careva: daca vine cineva la mine acasa(o asistenta de ex.) si-i recolteaza? Nu se poate? Ma gandesc ca din degetel ii ia cateva picaturi, nu? SI le pune pe o lamela sau cum se procedeaza? Ca din degete nu are cum sa-i ia o eprubeta, nu????????
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
eladea2005 spune:

NINGEEEEEEEEEEEEE!!! 

ERIC IN 2009...
ERIC