Gravidutze si mamici de Cluj - 106

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA -Sara matzuca mea nu papa dulciuri ,am incercat sa i pun gem pe paine ,am incercat si Kinder ,dar fara succes ,a mai mofait la bomboanele din bradutz
ANDREEA -Daria ce iubareatza e mamarutza ta un ingerash de fetitza
si eu am primit aseara un cap la tample in semn de iubire ...sper
ANI pai ce mai stai ,treci la o portie

va scriu reteta astazi sau maine

am baut o canoaca de lapte cu cacao ,de abea ma mai misc

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX

Abia asteptam reteta, sa-mi uimesc sotul cu ceva retete noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex, pia bine, sotul tau iti pregateste minunatii de mincare si tu in halat de baie? Suuper arata farfuriile alea! Ce m-ai distrat cu speranta ca inseamna iubire, capul in cap!!! Asa sper si eu, despre al meu.

Andreea ce dulce Daria cu iubirea ei!! SI faptl ca si-o manifesta... Mi s-a facut pofta de o fetita, dar m-a linistit Alex

Am fost azi la Gherla. Sint la un magazin incaltaminte Melania de la 22 lei pina pe la 80. Sint de iarna pt fetite multe modele, cam intre 40-55 lei. Si si pantofiori.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

alex-arata tare bine midiile.
Daca va plac scoicile va dau si eu reteta.
Chiar maine fca fasolica alba(boabe cu scoici)

si salata cu surimi.

Uite ca ninge si pe acolo v-am trimis eu zapada de aici ,ca pe aici a facut ravagii,cum pe aici nu-s obisnuiti cu atat zapada va dati seama....tamponari,ciocnituri,coloane de km.intregi

dariandra-sa vezi cand incep sa te stranga tareeeee tareeeeeee
o sa ti se inmoaie picioarele,mie asa mi s-a intamplat,
dar sa sti ca am primit si capuri in nas in barba tras de par,etc.. Asa ca alex(cica din iubire)hihihii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

alex-sa-ti fie de bine,chiar m-am uitat la pozele tale ce misto ai slabittttttttt,asa ca poti sa-ti permiti,cadn ne apucam sa facem prajituri,papanasi ,budinci,etc...

ioana 13-pupic la simpaticul meu

Nici ALVARO NU-i mort dupa dulciuri si nici nu prea i-am dat ciocolata nu-i place deloc ce mananca sunt hayosurile,ii plac la nebunie si napolitanele in rest nu prea,cogiacul il suge de 2 ori si il arunca.
MAI bine ca nu-i plac asa il indop de fructe

SANATATE LA BOLNAVIORI(OARE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Geany bine ai revenit! Cred ca te-ai distrat cind i-ai vazut pe spanioli socati si blocati de zapada!
Ce mai face Toreadorul? Tot dormilon? A inceput si P sa doarma f bine si noaptea si ziua

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

TU FETELOR VA ROG MULT scrieti mi telefonul dr CAMPEAN
MI A facut Tiadris 39 temperatura ,singura mea explicatie e ca i de la cele doua maselute care i iasa
oricum vreau so chem acasa so vada

i am dat panadol si nu i a scazut febra ,iar acuma i am dat nurofen sper sa si faca efectul ca s terminata ,cand vad ce febra are

s a scris de nenumarate ori telefonu dr Campean ,nu stiu unde mi a fost capu de nu l am notat

Mergi la inceput

eu asa cred ca temperatura i de la maselutze ,nu mi tuseste ,nu i curge nasucu

IOANA 13 lasa ca la urmatoarea cina ma voi imbraca mai altfel
GEANY asa e ,am mai slabit si slabesc in continuarea si nu mai vreauuu ca incep sa nu mi mai fie bune hainele
vreau reteta cu srimi dar nu salata ,altfel cu sos daca stii
C ii face la gratar dar nu stim sa facem sosul iar ce sos am gasit in comertz nu ne place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Neatza mamici,
ufff....pe mine ma chinuieste o tuse de vreo 3 zile....si noaptea e cel mai rau. AM trimis-o ieri pe Sara la bunici ca a racit de la mine (ea e cu muci mai mult) , a facut febra intr-o noapte doar. Ma bucur mult ca se descurca mama cu ea chiar f. bine. AM invatzat-o s-o aspire la nevoie. Sper sa ma fac bine pana maine s-o pot aduce acasa pe mamarutza mea.

Alex...am dat pe google si am gasit asta , daca te mai intereseaza: Dr . Dana Campean Cabinetul- pe strada Mehedinti nr 88 ap 21; tel 0744772674; sau 456607 la cabinet. Succes!

Mergi la inceput

gata ia scazut temperatura ,are 37,7 ,se pare ca nurofenul si a facut efectul
ce bine ca am avut in casa siropul

Mersi mult Ada si sanatate si tzie ,bea ceiutz cu lamaie
i ai dat ceva medicamente piticutzei ?

Mergi la inceput