Colectia de toamna-iarna 2005 (226)
Raspunsuri - Pagina 9
lavi02 spune:
Mitza
lasa disperarea, e normal sa nu manance acum; sa vezi ce-o sa mai infulece dupa ce-i trece!
Lichide multe e important sa bea!
Nici noi n-vem nicio pofta de mancare cand suntem cu burta stricata.
corap spune:
neata
si eu am avut niste zile de toata jena, ca nu gaseam un dosar la care am visat intr-o noapte ca am dat o viza aiurea. si 2 zile l-am tot cautat. acu' l-am gasit si m-am linistit - of course era in regula.
ripley, sper ca sunteti bine
mitzo, multa sanatate lui titit, lasa ca o sa fie bine. au avut si-ai mei asa o perioada, de-mi vomitau sincron asta-vara inainte de elvetia. nu pateste nimic daca nu mananca, ai grija cu hidratarea.
lavi, care-i orl-ista ta preferata de la medsana, ca mie nu mi-a placut niciuna (eu am fost la padure si la una... nu mai stiu cum o cheama). adica mi-a placut ca au stat de vb cu mine, m-au tot chemat la controlat/gadilat/pansat, chestii, dar nu mi s-au parut cine-stie ce doctorite meseriase. mie imi place la medsana (bine, eu am de ales intre cmu si medsana si mi se par mai profi astia de la medsana), dar la orl n-am dat peste una placuta mie. (a, si am mai fost la plictisita la endocrinologie)
by the way: heeeeeeeeeeelp cu endocrinolog la fata. am neaparat nevoie (bine, nu stiu inca daca de un endocrinolog sau de un psiholog. dar sper ca de prima varianta)
pupam colectia
(a, aseara am facut o vizionare de poze - ce copii mari avem!)
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
madau spune:
Neata
Eu abia imi tin ochii deschisi, ieri seara barbatii au fost plecati la poker, nu stiu daca v-am zis dar s-au dilit complet de la primul pana la ultimul...acum si-au facut saptamanal seara de poker, si de unde stateau pana la 12 noaptea cel mult, au ajuns acasa la 4 dimineata. Nu va spun cate cafele am baut asteptandu-i, fetele erau la mine acasa, iar ei tot dadeau telefoane...acum venim, mai avem putin si terminam
. M-am umplut de draci, aveam o groaza de treaba azi si nu pot sa fac nimic, sunt rupta
In alta ordine de idei, ieri am surprins-o pe Miruna cantand melodia de la Hanna Montana, in engleza
. Stie refrenul la perfectie si mai bine de jumatate de melodie. Dar e extrem de rusinoasa, cand a vazut c-o ascult a fugit repede si s-a ascuns. Asa face ori de cate ori o rog sa cantam ceva, sau ma aude pe mine cantand. Sau ma pocneste peste gura ca sa tac![]()
Mitza ma bucur pt Titi, refacere rapidissima
Lavi insanatosire grabnica! Despre Polisano eu am auzit de bine, dar cu prea multe detalii nu te pot ajuta
Maria
..ce seamana piticii
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
maria_alexia spune:
Bianca, multumim
. Asa scurt, nu ne mai povestesti nimic despre voi?
Lavi, offf, cu febra 39 si tot mai ai chef de noi
.
Polisano e la noi cea mai tare clinica din oras, analizele sunt ok la ei. Iar medicii... depinde cu cine au incheiat contracte. La noi au luat toata floarea doctorimii, nu stiu cum o fi in Buc. Sanatate multa!
Mihaeluta, n-o spun numai ca incurajare, dar mie mi se pare c-a mancat chiar binisor. Noi am avut si mai avem uneori zile in care e perfect sanatos si nu mananca atat. Jurnalul nostru de enterocolita arata la modul: 2 lingurite mar copt, 2 muscaturi de banana, un coltisor de paine prajita, 2 lingurite de orez... De asta zic ca stati chiar bine.
Cred ca ati avut mare noroc cu celebrul doctor care v-a putut prescrie asa de exact traseul bolii, altfel probabil era motiv de ceva panica. Sanatate multa!
Madau, imi place ca la voi daca se distreaza taticii, pun si fetele de-o intalnire
.
La noi ninge din greu, in ciuda prognozelor care prevesteau ploi zilele astea. 
Cu pozele nazdravanilor mei: noua ni se par destul de diferiti. Ce m-a uimit pe mine insa a fost asemanarea de atitudini si "preocupari" la aceeasi varsta, de aici senzatia de "deja vu"
.
lavi02 spune:
Multumesc de info si urarile de sanatate.
Buba e ca-s la servici si merge treaba ca melcul, ma doare capul si ma simt ca batuta. Febra pe moment n-am ca-s sub antitermice.
Maria nu-mi place ca n-au medici, program, analize, nimic afisat pe site. In Bucuresti concurenta e mai mare: Medsana, Medicover, CMU, Medlife...
Colegii lui Virgil initial au fost la Medicover, au fost nemutumiti si s-au mutat la astia.
Corap la Medsana mie de dr Papahagi mi-a placut. Sambata trecuta am fost la dr Ciorbea.
Madau dar voi nu puteati sparge gasca si sa va culcati?

corap spune:
dap, ciorbea era dr. no 2 la care am fost!
uh, nasol sa fii bolnav la serviciu
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
madau spune:
Am reusit de-am facut o amarata de ciorba de cartofi cu zeama de varza, mai aveam niste musaca de ieri, asa ca multumesc lui D-zeu m-am linistit cu mancarea
Cand o bag pe maimuta la nani ma bag si eu...tasu' m-a sunat mai devreme sa-mi zica ca-i e rau si ii vajaie capul..pai dupa 3 ore de somn, mi se pare corect 
Maria, daaa..tare cool cu intalnirea fetelor, ne intalnim si stam cu copiii
. Macar sa mai stam si noi de vorba
Lavi nu puteam sparge gasca pt ca fetele isi asteptau sotii sa vina sa le ia...si cum ei de la 12 au tot zis, in 30 de min venim..iti dai seama.
Ma duc sa incerc sa ma spal la cap...
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ioana_77 spune:
F fain panoul, saru' mana Cristina!
Celalat panou aveti idee pe unde il pot gasi, ca nu l-am salvat si l-as vrea:)
SUnt frumosi rau toti copiii.
M-am bucurat sa o vad pe Raluca de Siminaf, poate mai intri, sa ne mai scrii ce faceti
Totusi, nu dati cu rosii, dar lamuriti-ma si pe mine cine e Radu Cristian
melku spune:
stiti vreun site pentru a comanda carti pentru copii?
in afara de teora si crisan.
multam!
Lavi, multa sanatate!! te cam chinuie amigdalele astea...sora-mea si maica-mea si le-au scos in tineretele lor ca tare au fost chinuite si ele.
Mita, bine ca Titi e spre vindecare. o sa vezi ca o sa inceapa sa manance cat 2 curand.
Adina si Daria
Varsta
pischi2003 spune:
Salut.
Vazut panou de iarna 2008 si placut foaaarte mult. Copii de exceptie avem, unul si unul.
Noi suntem bine, am luat deja 5 kg, si-s abia la inceput. Dar nu-i bai, se duc ele dupa ce vine bb. La Alex am luat 26 kg asa ca ma astept cam la fel, ca-s la fel de mancacioasa.
Bun in venit in colectie celui mai tanar membru, Andrei.
Mihaela, o sa inceapa sa manance, dar treptat.
Mihaela,
Alexandra - Maria (01.12.2005) si
13+