Colectia de toamna-iarna 2005 (226)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

s-a schimbat prognoza, nu mai este ninsoare maine. pacat, mi-ar fi placut zapada poimaine la intalnire..

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dupa cateva zile de efervescenta maxima, cand nu mai pridideam la ce sa-mi dau cu parerea, amorteala a sosit pe forum.
Hibernam, probabil.

Ripley te asteptam cu vesti de la operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Neata' colectie draga!
si La multi ani, un An Nou cu sanatate, bucurii si impliniri, dragelor!
Sa aveti parte de tot ce v-ati dorit vreodata si anul acesta sa fie unul al schimbarilor in bine si al castigurilor de tot felul ( de mosteniri, loto, bursa, vize, etc.)

Sint in urma rau de tot cu noutatile, rusine sa-mi fie, nu am citit nimic insa daca astept sa o fac s-ar putea sa postez la urmatorul Craciun asa ca mai bine imi suflec manecile si ma pun sa scriu cite ceva despe noi;
Am petrecut sarbatorile cu bine in Ohio, Rachie s-a jucat frumos cu verisoara ei mai mare pe care incerca s-o copieze la orice pas ( are 9ani) Bobby nu s-a putut acomoda deloc, noapte de noapte ma trezea des , dupa ce am ajuns acasa s-a linistit, l-am bagat pe solide si papa bine, nu prea ii place morcovul dar i-l strecor printre alte legume si (deocamdata) reusesc sa-l pacalesc asa.
A ramas acelasi bebelus/copilas cuminte, rade si gangureste toata ziulica, cind il iau in brate ma prinde cu manutele de obraji ca si cind ar incerca sa ma pupe, este o dulceata. Este matinal si cind se trezeste incepe sa chiuie de parca ar vrea sa joace intr-o hora, tipa de bucurie in timp ce da din manute si picioruse. De cele mai multe ori il iau cu mine in pat si dormim amindoi sau il las in patutul lui si ma intorc cu spatele iar el pricepe “mesajul” si adoarme la loc. Un scump si-un drag! Ii place sa-l pup pe burtica, sa-l smotocesc si sa ma joc cu el, este un copil fericit si usor de multumit .
Rachelutza- bubulutza are toane, tot ea a ramas sefa casei, am inceput s-o duc doar de trei ori pe saptamina la gradi si nu-mi pare rau fiindca nu s-a mai imbolnavit, in zilele cind nu se duce invit mamici cu copilasi pe la noi iar a doua zi imi pun casa la punct fiindca nu pot lasa biscuitei si bucatele de fructe imprastiate prin toata casa, am descoperit si peretii pictati in unele locuri, iar daca va intrebati de ce au acces copiii prin toata casa, ei bine, asa sint casele construite “ open concept” si nu avem usi decit la dormitoare , ne-am pus noi una la bucatarie, in rest, totul este deschis. Nu ma deranjeaza sa fac curat insa nu prea imi ramine timp de multe, intre facut papa lui Bobby, vizite, curatenie, mancare pentru noi, etc. mai ales ca zilele sint scurte si orele fug repejor ( vara mi se parea mult mai simplu totul). Lui Rachie ii place sa i se citeasca asa ca incerc sa-mi fac timp pentru asta , altfel se posteaza la televizor sa vada desene si nu o mai iau nici cu armata, ramine lipita acolo. Am inceput sa facem si exercitii de logica din diferite carticele, sint foarte incintata ca o duce mintea si nu refuza niciodata “sa facem lectiile” .
Placerile mele au ramas dusul de trei minute si cafeluta de dimineata, in rest am taiat cam tot de pe lista din lipsa de timp ( forumul era una dintre cele mai mari placeri ).
Sincera sa fiu imi place ceea ce fac, nu este usor dar imi da o satisfactie imensa, citeodata simt ca ma invirt intr-un cerc vicios fiindca in general am acelasi program , dar cind vad ca roadele eforturilor si ale muncii mele se vad si copiii sint veseli, sanatosi, nici nu-mi doresc mai mult. Iar aca stau sa compar perioada de cind Rachie era de varsta lui Bobitza si bateam magazinele cu ea in lung si in lat, pot declara cu mana pe inima ca m-am facut atit de cuminte , de nici nu-mi vine sa cred. Adevarul este ca pe Rachie vroiam sa o impart cu lumea, sa o arat tuturor, sa se bucure de bucuria mea , pe cind cu Bobitza este exact invers, habar nu am de ce simt si gandesc asa. Sint topita dupa ei, vad ca timul trece repede si cresc de la luna la luna, as vrea sa ramina mici si inocenti, sa-i tin sub aripa mea protectoare unde stiu ca nimeni nu le poate face vreun rau, dar o vad pe Rachie cit de independenta este si cum ii place sa faca totul singura, cum nu mai sta la pupacit si-mi dau seama ca trebuie sa ma consolez si cu trecerea asta a timpului, nu am cum sa impiedic evolutia lor.

Ultima noutate este ca m-a pocnit dorinta de-a face niste modificari in bucatarie, vreau sa schimb countertop-ul - tejgheaua – sa pun una din granit, chiuveta , robinetii, manerele de la dulapuri, niste bucati de faianta de pe pereti, am adus mostre acasa sa vad cam ce culori s-ar potrivi cu ceea ce avem acum in bucatarie, am gasit ceva ce ne place la amandoi, pe la mijlocul saptamanii viitoare vin sa ni-l monteze, apoi trebuie sa chemam instalatorul si ramine sa ne hotarim ce culoare de faianta vom pune. O sa se faca praf si mizerie dar sper sa fiu multumita de rezultat. Aici se spune ca bucataria este sufletul unei case. Pentru mine bucataria reprezinta un Birou Oval ca cel din Washington fiindca aici luam cele mai importante decizii ale familiei ( unde mergem in vacante, ce investitii facem, ce mai schimbam prin casa , la ce gradinite merg copiii,etc.). Si ,daca tot imi petrec aici cea mai mare parte a timpului ( fara sa am pretentia ca sint o mare bucatareasa, dar incerc sa asigur o alimentatie sanatoasa, pe cit posibil ) macar sa ma simt bine si sa-mi faca placere.

Cam acestea sint – in mare- noutatile noastre, aveam in plan sa venim in tara anul acesta insa vacanta din Ohio m-a convins ca ne-ar fi greu cu doi copii atit de mici, am luat hotarirea sa mai asteptam vreo doi,trei ani, asa ca speram sa vina rudele noastre aici sa-l cunoasca pe Bobby si sa o revada pe Rachelina.

In speranta ca toata lumea este bine, va pup de un milion de ori si va imbratisez de doua milioane ( va rog sa nu va imbulziti, am timp pentru toata colectia! )

PS- ma duc sa pun poze de la Craciun in ct. comun, ca altele noi nu prea mai am, sint restanta la facut poze.

Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Mara sa-ti traiasca flacaul!!! sa va bucurati de el si el de voi toata viata.
Ce dragutel este infasurat ca o sarmaluta.
Mama, ce nostalgie m-a cuprins! cel putin o data pe luna ma visez gravi.

Am vazut si albumul de iarna al colectiei, superbi copilasi avem.

Daca as fi stiut ca nu iese si pomul in prim plan as fi putut trimite si eu una, dar asa, pina m-am gandit, pina mi-am propus sa caut, am pierdut sirul zilelor, stiam de termenul limita insa habar nu am avut in ce data sintem. Poate anul viitor o sa fiu pe faza.

Na, ca m-a prins dimineata pe forum. Iar o sa-mi "aud vorbe" maine ca am auzit cum a trecut patrula de noapte prin camera mea ( in speta, colegul de apartament).
Fug in pat ca in curind urmeaza ora de papi a lui Bobby. Asta-noapte a fost prima data cind m-a trezit doar o data, dragul de el.

Sanatate multa intregii colectii!
pup.

aaa, s-a si trezit deja!

Mergi la inceput

-Mama, Natalia m-a muscat!
-Nu, o zgariam!

Ina citesc cu mare placere ce ne povestesti tu.
Ce-mi lace cum traiesti tu atemporal, cu copiii si fara sa te mai intereseze prea mult exteriorul. Super, foarte bine faci, perioada asta trece, savureaz-o!

Rachelina sagetatoarea vad ca nu se dezminte. Bobita seamana taaare mult cu finutzu' la fire, nu degeaba e o zi diferenta intre ei. La fel si el un cuminte, dulce, sociabil, mancacios... Daca vede lume in jurul lui, alt entertainment nu-i mai trebuie.

Total de acord cu tine cu bucataria, e "sufletul casei". E vorba de blatul de bucatarie sa-l faci din granit? Soacra-mea il are din marmura si mie nu-mi place ca tine rece la incheietura mainilor cand lucrezi pe el. Poate e doar o senzatie de-a mea.

M-am uitat la poze. Bobita a inceput sa semene cu Rachie! Sunt superbi amandoi, sa va traiasca! Ce rochita frumoasa a avut Rachie de Craciun! Uau, ce zapada e la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Lavi , te mai doare gatul? multa sanatate!

Delia , nu ne spui nimic de voi, cum se simte Ana?

Mihaeluta , multa, multa sanatate lui Titi al tau. refacere rapida!

Ina , ce ma bucur ca ai scris mai e zapada multa, multa la voi? Spor la renovari , sa faci poze sa vedem cum va iesi dupa.
Imi pare rau ca anul asta nu ne vedem si ca nu il vom cunoaste si noi pe Bobby dar poate anul urmator veniti

CristinaH , superb panoul, multumim mult poate intri si tu sa ne spui ce fac nazdravanii tai...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eu sunt necajita cu Bia ca saptamana asta a facut pipi pe ea la gradi. O face intentionat stiu sigur si stiu si de ce face ca mi-a spus chiar ea : ca sa ma duc sa o iau de la gradinita chiar nu stiu ce sa mai fac , i-am explicat ca nu e frumos, ca e fata mare...etc. Acum a spus ca nu va mai face dar sa vedem de luni cum va fi.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Salutam si noi colectia si in special pe cel mai nou copilas,Andrei,sa cresti mare si sa ai parte de noroc si sanatate!

Eu ,ca de obicei prinsa cu o mie de probleme nu mai apuc sa mai scriu pe forum,dar de citit sunt la zi...
Mitza te inteleg ca ai fost stresata si suparata..cand Andreea mea a facut enterocolita m/am speriat tare ca nu mai avusesem parte de asa ceva pana atunci(anul trecut in septembrie) si habar n-aveam de unde sa o apuc....tot ce manca varsa.bine ca nu a tinut decat vreo 3 zile si apoi si-a revenit cat de cat.Sper ca acum e mai bine cu Titi si o sa recupereye el ,o sa vezi.
Andreea a avut si ea zilele trecute momente de teroriat cu mancarea fara sa fie bolnava,adica in afara de lapte(500-600ml/zi)mai manca vreo banana si 2-3 picoturi,cate 2-3 portocale stoarse si cam atat toata ziua. si asta a tinut vreo 3 zile apoi a reinceput sa mai pape cate de cat masa de amiazi..iar saptamana trecuta chiar ne-am minunat si noi de cat baga dar paca vad ca nu o tine mult si revenim iar la "stilul" binecunoscut.
Mie nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul...am deja 21 de saptamani,bebele isi face de cap prin burtica si luni ma duc din nou la eco sa mai vedem dimensiunile si daca e tot baiat ,desi eu tot Deiutza 2 ii spun .In februarie am programare si la 3D si sper sa-mi faca si un film cu bb.
Super tabloul colectiei si multumiri celor care s-au ocupat de el.
Joyscriai la un moment dat de dependenta lui Vlad de tine...eu numai copii din astia am vazut pana acum...eu credeam ca in weekend cand stau acasa e Andreea tot lipita de mine pentru ca nu ma vede toata saptamana decat seara..dar se pare ca unii copii asa sunt indiferent cat timp petreci cu ei..lipiti de mamele lor.Sincer nu stiu cum mi-as fi pastrat si eu calmul daca in fiecare zi aveam parte de acelasi scenariu,copil lipit,mancare si curatenie de facut...banuiesc ca e doar temporara dependenta asta...mai incolo dupa 4-5 ani o sa aiba si alte preocupari nu numai sa stea in picioarele noastre.Andreea de cand merge la gradi ..clar s-a schimbat in bine...dar partea proasta urmeaza cand se intoace de la gradi si incepe cu fitzele si urletele acasa.Sanatosi sa fie ca pana la urma le uitam pe toate si mergem inainte

www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Lavi da, blatul de bucatarie.
Am cautat in dictionar si in traducere romaneasca ii spune "tejghea" (imi si inchipui o carciuma de la tara). Cred ca o sa fie rece, dar nu ma deranjeaza,aici este la moda si imi place cum arata, este practic, se intretine usor, de asta am nevoie.
Si intr-adevar, m-am (cam) rupt de lumea exterioara si-mi place teribil de mult. Nu stiu cit o sa pot trai intr-un glob de sticla dar este o experienta frumoasa.

Cata o sa fac poze. Zapada cit carul! frig de crapa pietrele. Am inteles ca anul acesta frigul a batut recordul, de vreo 60 de ani nu a mai fost asa ceva.

Mai da-i ceva timp Biei, este greu pentru toti copilasii sa se acomodeze dupa atita stat acasa de sarbatori.

pup fetele!

Mergi la inceput

Ina lasa ca e o experienta unica in viata, profita de ea!

coralia si Nati face ceva circ imediat dupa ce o iau de la gradi, se rasfata, dar o tine putin, dupa 15-30-60 de minute ii trece, depinde de zi
bafta la eco, deja 21 de saptamani, uau!

catutza multumesc de intrebare dar as prefera sa nu ma refer la starea mea de sanatate ca ma apuca depresia.

Pe scurt, 2 nopti la rand am avut 39.0, dar acum sper ca bate in retragere, de la 6 nu am mai luat antitermic, a fost tot mica temp pana acum cand a ajuns la 38 si s-a stabilizat acolo.
Puseul de febra la 10 ore e mai bine, ieri era la 4-5 ore.
Am schimbat antibioticul, dar poate sa fie o viroza, sau DF mononucleoza infectioasa, naiba stie. Nu m-am mai dus la ORL ca nu era decat drita aia care nu mi-a placut. In schimb a venit prietena mea drita pe la mine si m-am mai sfatuit cu ea, chit ca nu-i de specialitate ORL.

M-am apucat si de o cura de echinaceea, ca prea m-am imbolnavit des toamna-iarna asta.

Intalnire placuta maine!!!

Mergi la inceput

Am facut dorada in crusta de sare, reteta de la Mitza. A iesit foarte bun!
Doar ca ii taiasem inotatoarele (l-am cumparat, curatat si congelat saptamana trecuta) si in zona respectiva a iesit cam sarat.
data viitoare incerc pastrav sau dorada in papiota!
Maria i-ai umplut burta cu ierburi aromatice, nu?
sare i-ai pus? Alinus cum e cu sarea la pestele in papiota?
Cred ca rezultatul e asemanator, doar ca e mai spectaculos cu crusta de sare (mai de restaurant)

Mergi la inceput