Colectia de toamna-iarna 2005 (226)
Raspunsuri - Pagina 11
mara95 spune:
salut!
Multumim inca o data de urari si pentru primirea calduroasa facuta lui Andrei ! 
Au fost atat de multe!
El e un cuminte, doarme, manaca si face kk toata ziua!Noaptea il harnesc cam la 2 ore +- jumatate de ora, nu plange deloc.Nici nu-mi vine sa cred ca e sa cuminte.La fel a fost si Flavia.
Va citesc in fiecare zi , dar nu am timp de raspuns, ptr ca la calculator e "rand".
flavia il iubeste, il pupa, il mangaie. Intreba Ripley care a fost reactia Flaviei cand l-a vazut:prima intalnire a fost la spital si s-a tinut cam deoparte, fiind si loc si oamnei necunoscuti;acasa era curioasa, se uita la el, la inceput nu a vrut sa-l tina in brate, pe motiv ca "nu poate", dar i-a placut .Momentan il accepta bine, imi aduce tot ce am nevoie sa il schimb, vrea ea sa faca tot, inclusiv sa-l hraneasca
.
Va pup!
mihaela_80 spune:
ufff, am scris un mesaj lung fara sa fiu logata, l-am pierdut.
ma chinuie de cateva zile fierea, cred, ma tarai prin casa.
sanatate multa tuturor copilasilor si mamicilor!
miri__b spune:
hello
nu mai apuc sa scriu/citesc.
stau peste program. cine ma invidia ca am avut 3 sapt vacanta? imi iese pe nas acu.
David a inceput sa faca la olita. nu vrea sa mearga, trag de el pana la baie. dar cum il asez cum ii da drumul.afara tot cu pampers ca l-am scos fara si a facut pe el, cred ca de frig.tot afara face si kk.
Corap ziceai ca exista carti cu Thomas?
meems spune:
De cateva zile imi tot propun sa scriu si nu apuc, asa ca acuma am si uitat ce vroiam sa mai zic 
Melku, am vaut poze cu Daria ta, e atat de frumoasa!!!
Pe bune, m-a cucerit. Trebuie sa admit ca mi se pare la unele gesturi sau mutrisoare ca seamana cu Rianna mea. In orice caz, e frumoasa foc!
Maria-Alexia, si eu vad o asemanare izbitoare intre copiii tai, insa totusi Ana are trasaturi de fetita dulce si finuta, pe cand Cristi se vede ca e barbat
Tare dulci amandoi.
Alinush, ce mult imi place cum ai tuns-o pe Amalia! Si eu stau in cumpana daca sa-i tai parul Riannei sau sa-l las in continuare sa-i creasca. Cred ca pana la urma o duc si eu sa-i faca un bob, sa mai luam o pauza de la codite.
Mitza, sanatate lui Tzitzi in continuare!
Ripley, cum e Ana?
Lavi, sanatate multa si tie! La fel si Mihaelei80 - si eu am facut o criza urata de fiere chiar dupa Anul Nou...
Cristinamh, foarte frumos panoul!! 
Ina, si eu am blatul de granit in bucatarie si sunt tare multumita de el. Tu nu ai stare nicicum, mereu trebuie sa ai cate un proiect ![]()
Noki, nu cred ca am apucat sa-ti spun ce mi-au placut pozele voastre din Budapesta! Sunteti ca doi porumbei, indragostiti unul de altul si de locurile din jur. Ai un zambet molipsitor!
Leea, felicitari (cu intarziere) pentru emisiune 
Anda, multumim!! Stii tu pentru ce, esti o draguta 
Distractie placuta maine la parc/patinoar, sa faceti poze multe ca sa va vedem si noi.
Noki_Lara spune:
Hello!
Am dat cel mai greu examen, nu a fost asa cum speram, astept rezultatul...
Am o stare generala proasta si chef zero. Da' sper sa mi-l mai cresc maine, ca bag un shopping cu Mitza, de amortizat reducerile.
De luni incep serviciu, Dumnezeu cu mila cum o sa impac si scoala si cele 2 examene care mi-au mai ramas.
Maine nu venim la intalneala. Nu am dispozitia necesara, din multe puncte de vedere.
Pup colectia draga!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
hello,
maine, intalnirea este la ora 10, o sa facem sediu pe o banca de pe langa patinoar. nr meu de tel. este la contactele din contul comun. azi am trecut pe langa un patinoar, nichita a refuzat sa incerce. i-am pus si la televizor a zis ca nu-i place. mai vedem si maine. oricum doar pt el as fi intrat si eu pe patinoar ca mie nu-mi place in mod special patinajul. nici nu-mi displace. daca nu vrea maine patine, ne alaturam bancutei. aduc minge
, vin fiert (maine dimineata, odata cu cafeaua, bag si niste alcool la fiert pe aragaz:))
si niste ceai, daca nu uit.
nu am pahare de unica folosinta si am uitat sa cumpar azi. are cineva?
noki, deci shoppingul este mai interesant decat noi?![]()
nu pot sa va inteleg entuziasmul cu pestele ca mie nu-mi place. nici sarea. in consecinta nu vad ceva mai odios decat peste cu sare...
catutza, cat de mult timp poate sa faca pe ea, daca vede ca nu vii s-o iei? la un mom dat se va opri. zic eu. nu dispera.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
cuscra, copiii sunt MARFA!
nu-mi vine alt cuvant![]()
eu am niste dileme mamicesti mai dubioase. cu riscul si emotia cA se vor gasi persoane care ma vor considera nebuna in urma acestor dezvaluiri, vi le impartasesc totusi.
Nichita este prea bine crescut! aceasta este problema mea. va rog sa nu sariti sa credeti ca ma apuc sa scriu aici, printre mamici cu copii care ori mai au o criza, ori un rasfat, ori incapatanari, doar asa sa fac pe nebuna sau sa ma dau mare ca al meu e cuminte, dar sa ma dau mare intr-o forma ascunsa printr-o asa-zisa plangere. deci va rog sa nu cadeti in capcana de a crede asta. ideea este ca a devenit excesiv de cuminte si de bun. asa ceva nu trebuie!
sa va dau un exemplu, poate ma intelegeti. exemplul este doar din ziua de ASTAZI, 17.ianuarie: vine mama acum 2 ore la mine si nichita sare sa-i spuna ca vrea la tataia lui, jos. mama ii spune ca tataie face dush, dar in timp ce-i spunea, l-a luat in brate totusi sa coboare cu el la ei acasa. nichita o opreste spunandu-i: lasa, mamaie, daca face dush tataia, nu vreau sa-l deranjez! (oameni buni, ta-su mare e un fel de mascota a lui nichita, daca nic il trezeste noaptea sa joace bambilici, taica-meu se executa cu fericire intiparita pe fatza, deci nichita nu are nicio problema in a-l deranja, ideea e ca-l iubeste mult si el pe tataie. deci dupa ce-i spune maica-mii, textual, ca n-ar vrea sa-l deranjeze pe tataie, continua: nu as vrea sa-l deranjez sa se supere pe mine

E foarte important sa va spun ca nimeni , niciodata, nu i-a spus ca ar deranja sau ceva de genul asta. adica nu stiu de ta-su cand e cu el, dar altfel, nimeni!
peste o ora am adus din spalatorie un lighean cu rufe sa le intind pe calorifere sa se usuce mai repede. s-a uitat nichita in lighean si mi-a spus: "iti multumesc mamico ca mi-ai spalat paturica, te iubesc pentru asta, multumesc mult!"

Iar trebuie sa mentionez ca eu nu exagerez multumindu-i lui nichita pt diverse, ii mai zic, dar nu asa de mult sa justifice reactiile astea la 3 ani...
nu va mai spun ca nu iese din vorba mea. crize nu face. cere voie pt orice. sta cuminte intr-un loc dk asta ii spun sa faca. jur. mai putin cand vreau sa-i dau ceva sa manance, atunci e crima si pedeapsa. din pacate , de suparare pt refuzurile de a manca, am mai tipat la el. ei bine, e nenorocire cand tip, il buseste plansul si p-orma imi spune de 5 ori "sunt cuminte mami, nu te mai supar" si "iti promit mamico ca nu mai scuip", asta printre sughituri care-l ineaca si mai rau cu dumicatul in gura. ceea ce nu e bine, am rarit tipetele catre el ca am vazut ca se timoreaza, se ineaca si sufera.
nu stiu ce sa fac. este prea bun si prea sensibil. daca incerc sa-l inraiesc putin, plange si sufera, deci e cel mai wrong asa. da orice jucarie, intreaba copiii politicos daca vor sa se joace cu el si ASTA NU I-A SPUS-O NIMENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sunt initiative gandite de el, n-am mai vazut asa ceva. si toate sunt in directia dragutzeniei. toata lumea mi-l lauda, io-l iubesc ca pe ochii din cap, dar nu asa vreau sa-l pregatesc pt viata. ce fac io cu el?
sa vorbesc cu un psiholog, poate am gresit eu cu ceva? pe de o parte pare ca sunt mama buna lumea zice ca fac treaba misto cu el si ca se vede, dar eu nu asta vroiam sa scot. vreau ceva mai bataios. imi pare ca intr-o familie echilibrata (deocamdata doar eu sunt familia, bunicii si ta-su sunt special guests) e cel mai usor de invatat politetea si rabdarea la un copil si asta am reusit. problema este ca i-am intiparit prea bine tiparul asta si nu mergem mai departe. o sa inceapa sporturile si vreau sa-l inraiesc putin sa aiba spirit competitiv. ii mai spun cand vedem la tv sport ca oamenii se intrec, ca e cel mai bun ala care iese primul, ca trebuie sa alergam, incerc sa-l pregatesc ca anul asta vreau sa facm mult sport. pare ca nu am cine stie ce spor, om vedea...
nasa lui, mama de gemeni, din care baiatul din pereche este cam violent, a ajuns sa-l indemne pe nichita sa-i loveasca fiul! Nichita este asa politicos incat ii da aluia orice, se cam necajeste ca baiatul nasei ii cam distruge constructiile si-l si loveste cateodata, nu mereu, si se plange la mine. eu nu-mi permit sa-i spun: reactioneaza la fatza locului, iar nasa-sa i-a spus de nu stiu cate ori: "nic, te-a lovit ion? da si tu in el, sa vedem dk ii place. haide da si tu in el!" si nichita nimic....
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mihaela_80 spune:
Un mesaj scurt si ma duc la culcare. Anda, intotdeauna exista o diferenta intre copilul pe care si-l imagineaza mama ca-l va avea si copilul real.
Mama are intentii bune- vrea sa-i fie copilului bine in viata, asa cum isi imagineaza ea. (iar aici eu recomand multa, multa umilinta pentru ca de fapt nu stim nimic, ne imaginam ca stim, pe baza exerientein nooastre, care deja s-a invechit, tine de trecut)
Fiecare mama crede ca anumite calitati ii vor ajuta copilul sa reuseasca.
Pentru mama mea a fost ambitia, a suferit tare ca fetele ei nu au fost ambitioase, stiu ca se intreba cum sa faca sa ne stimuleze, etc.
Ce am inteles eu din toata lupta ei (in anii decisivi ai copilariei, cand nu puteam sa vad si din punctul ei de vedere)? Ca nu ma iubeste/acepta asa cum sunt. Am luptat mult cu chestia asta.
Adauga "asa cum sunt ei" la semnatura ta, te rog, si felicitarile mele pentru Nichita, mi-ar placea sa il cunosc intr-o zi.
Cred cu tarie ca nu va suferi pentru ca e prea bun, ba dimpotriva, va crea in jurul lui valuri de bunatate, toata lumea rezoneaza la bine, mai mult decat la rau. Si mai cred ca a castigat deja primele competitii din viata lui.
lavi02 spune:
E ora 1 si n-am facut febra! 
Am vazut un film f fain: Il y a long temps que je t'aime cu Kristin Scott Thomas care imi place f mult.
Mihaela_80
ce ma bucur ca ai scos capul la iveala in colectie!
Anda, nu pot raspunde mai clar si mai frumos decat a spus Mihaela.
Incearca sa nu fii intr-o continua lupta cu Nichita, inspre a-l modela cum crezi tu ca e mai bine.
Exista o multitudine de trasee "de succes" in viata. Pana la urma succesul in viata nu e ceea ce crede lumea, societatea sau mama, e sa te simti tu fericit si impacat cu tine, cu viata ta.
Mihaela sanatate multa, si fierea mea/ficatul se revolta daca nimeresc la prajeli, prajituri cu creme grasoase & co.
mara deci v-ati instalat cu bine acasa ![]()
Ce bine ca-i cumintel Andrei!
miri vezi ca ati progresat?
Felicitari!
Ma duc la gargara cu bicarbonat si apoi la nani 
anda77 spune:
mihaela, sunt circumspecta la valurile de bunatate despre care vorbesti. nu ca n-ar putea exista, generate de un nichita adult asemanator cu nichita copil, daca va ramane asa dpdv al reactiilor, ci sunt circumspecta ref. la generalizarea lor, astfel cum o prezinti tu.
de (cele mai) multe ori bunatatea cheama la tzepe din partea societatii. de toate genurile. lipsa de respect, rautate, furaciune, abuz de incredere, abuz de multe alte feluri (fizic, intelectual, sentimental), ironie, deconsiderarea persoanei etc. Mai mult decat atat bunatatea in exces, asa cum o vad eu acum la copilul meu, cu un exces de dorinta de a face pe plac tuturor si de a nu deranja pe nimeni, ii face si autorului deservicii majore, fara a mai fi generate neaparat de anturaj de data asta. lipsa de reactie in fata atacurilor (va rog insistent sa nu-mi faceti o prelegere ref la faptul ca lipsa de reactie la rautate poate aduce beneficii ca am experiente personale care in proportie de 100% mi-au adus si imi aduc numai deservicii), descurajare puternica pe termen lung in cazul in care subiectul nu se adapteaza la mediul inconjurator "rau" si continua sa intoarca si obrazul celalalt la nesfarsit, demotivare, depresie, izolare si lista este fooooaaarte lunga.
eu doresc sa pregatesc pentru viata un individ perfect si spunand asta, imi asum orice ironii posibile ca sa nu zic chiar probabile din partea voastra.
va rog nu-mi spuneti ca ce bine e sa fie bun ca experienta mea de viata contrazice acest aspect si punct. nu vreau nici vreun animal rau, Doamne fereste, aici e o lista si mai lunga de deservicii ce ar aparea in viata individului, si asta fara sa mai pomenensc de partea morala.
pur si simplu copilul meu este deocamdata la o extrema pe care nu o agreez sa se consolideze ca trasatura a lui definitorie. in prezent nichita nu se pune pe el primul.nici al doilea . nici al treilea. e ultimul pe lista de prioritati. mai intai doreste sa fie toata lumea multumita, sa nu se supere nimani pe el, sa se poarte frumos cu ceilalti. inclusiv cu cei care-l caftesc la varsta asta. ce va face mai tarziu? ha? deci dk aveti solutii psihologice de motivare a copilului pentru o mai mare constiinta a propriei valori, ca pana la urma cred ca despre asta vorbim, si de iubire de sine mai mare, va rog sa mi le spuneti.
mami de poet(09.12.2005)