Colectia de toamna-iarna 2005 (226)
Raspunsuri - Pagina 12
anda77 spune:
mi-am adus minte acum cand au venit colindatorii la usa de sarbatorile astea si au cantat. cand au ajuns aia la "ne dati sau nu ne dati...", pana sa-mi caut eu banii, nichita deja isi umpluse poalele de jucariile cu care SE JUCA ATUNCI si le oferise colindatorilor instantaneu, spre stupefactia mea, cat ma intorsesem cu spatele, intr-o secunda a percutat. dk vi se pare amuzant, mie nu. nu vreau sa faca lumea ce vrea din el.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
corap spune:
helou :(
noi nu venim la intalnire, anais are 2 nopti de tuse seaca. si noi 2 nopti nedormite, desigur.
tuse seaca si atat. in prima noapte m-am gandit c-o fi de la praf, inecat cu saliva, draci-colaci (uitasem si sa aerisesc inainte de culcare), dar si azi-noapte a facut la fel.
ziua n-are nimic, e bine, n-are muci, n-are febra. numai o tuse innebunitoare, numai noaptea, la cateva ore de la culcare.
uffffff
pana ajung cu ea la doctor, ziceti-mi si mie un remediu la tuse seaca, plizzzzzzzzzzz
pupici si distractie
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
mara95 spune:
salut!
anda, flavia parca este sora lui nichita! faza cu "multumesc, mami..." e si la noi de mult timp, fara ca cineva sa-i fi atras atentia in vreun fel.Daca vede ca i-am spalat o rochita preferata , zice: multmesc , mami, ca mi-ai spalat rochita protocalie etc., daca s-a mai intamplat sa ma supere, zice:"eu sunt frumoasa,cuminte si ascult;nu te-ai suparat pe mine, nu?" daca o cert seara, dimineata e primul lucru pe care il zice. daca are ceva "bun" intai imparte cu ceilalti, da orice fara sa se supere si fara sa comenteze.cateodata ma gandeam ca e un copil prea bun, si ca mi se intampla sa-l cert cateodata pentru lucruri de nimic, dar sper ca la gradintita se va mai "indrepta"
; cred ca e sensibila si tb sa o protejez in vreun fel, deocamdata vorbim, ne iubim, ne cerem scuze daca am gresit si mari si mici, iar relatia e prefecta.
lavi,
, da, ne-am instalat, e ok, Andrei ia in greutate, desi nu am reusit sa-l cantaresc fara haine, deoarece mereu uit inainte de baie, iar dupa, e prea frig pentru el . Are un zambet tare frumos si rade mereu in somn.
ioana_77 spune:
Corap, Paxeladine, vezi daca merge si pt copii sub 2 ani!
Anda, George cred ca a fost un copil cum povestesti tu despre Nic. Adik soacra-mea isi tot aduce aminte cat de bun, iubitor si cuminte a fost el cand era mic. Acum este la fel. a avut si el perioada de rebeliune in liceu, ca tot baiatul normal
Cred ca in viata lui nu a reprosat cuiva ceva, are asa un tact in el, de ma dispera. Dupa parerea alor mei, sigur este prea moale, de-aia il si freaca la cap cand vin in vizita si el saracu' asculta si incuviinteaza.asta nu inseamna ca e de acord cu ei![]()
In schimb este f circumspect in privinta strainilor. Niciodata nu se lanseaza intr-o relatie pana nu analizeaza omul. Si cu toate ca intotdeana am crezut ca are fler in a gasi persoane la fel, in ultima vreme se cam tepuieste - gen minunatul nostru fin, pe care el l-a apreciat f mult, in bunatatea lui
. In schimb nu se lasa calcat in picioare, ceea ce e foarte bine. Se supara rar, dar cand o face, o face bine![]()
A avut noroc in plan profesional sa fie "lansat" de cineva competent care a avut incredere deplina in el, chiar daca nu avea deloc experienta la acea vreme.
EU cred ca daca Nic va ramane la fel ca acum, cu un dram de noroc isi va construi o viata pe placul lui si asta conteaza cel mai mult. asa cum spunea Mihaela, e nasol sa simti ca nu corespnzi asteptarilor celor dragi. Cunosc prea bine setimentul.
Pe de alta parte, sa-ti povestesc despre nepoata nasei coopiilor nostri. ai ei au trecut printr-un divort URAT de tot cand ea avea 6 ani. CAnd era mai mica era un copil dificil, dar odata cu divortul alor ei s-a transformat complet. Parca incearca sa-i faca mamei sale viata mai fericita, pe bune! Este cel mai bun copil la scoala, toata lumea o lauda, acasa este de o cumintenie incredibila. Stiu ca este vorba de o diferenta de varsta, dar copiii simt f bine ce se intampla in jurul lor.
Mie mi se pare ca Nic este cel mai mare premiu castigat de tine de la viata
as fi curioasa sa ne povesteasca si Bianca despre Serban al ei, cum este. Ca tare zgarcita la vorba mai e.
coralia76 spune:
Laviintrebai la un moment dat de Polisano...da..sunt cu totul de acord cu c a spus maria despre ei..in Sibiu ce putin ,sunt cei mai buni.Au doctori buni,dotari peste celelalte clinici din Sibiu...daca e sa ai nevoie de vreo analiza mai speciala ..daca nici la Polisano nu poti sa o fai atunci in mod sigur la alte clinici nicic atat...Dar bucurestiul cu atata concurenta ...se poate sa fie altii mult mai profi decat ei...O sa mai vorbesc si cu sora/mea ca sigur stie mai multe in domeniu si care sunt printre cei mai buni din Buc.Firma unde lucrez eu are contract cu ei si beneficiem de reduceri la orice analiza o facem la polisano ..pana acum eram la alta clinica si nici nu se compara ..e mult mai bine acum.
Anda
ma uimesti cat de cuminte poate sa fie Nic...acum nu zic c/ar fi fiica/mea scorpie intruchipata
,dar nici ce povestesti tu aici nu mi s/a prea intamplat cu ea.Adica daca vrea(sau nu vrea) ceva are grija sa faca "atmosfera" pana i se da..nicidecum chestii de genul ..."nu fac aia ca-l deranjez pe Y"...desi multumesc zice si ea pentru anumite lucruri(in special ciocolata)
.Nu stiu daca e asa de rau sa fie Nic cuminte...oricum el se va schimba cu timpul si scoala ,societatea il va face sa reactioneze altfel cand ceva nu-i convine...Pe ansamblu zau ca-mi doresc bb2 un(o) Nic
ca de agitatie am avut parte din plin cu Andreea ![]()

Mara ma bucur ca v-ati adaptat acasa si ca e Flavia asa saritoare sa te ajute cu bb mic 
www.flickr.com/photos/25531152@N03/?saved=1" target="_blank">Poze cu Andreea
Coralia
dpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)
bianca_mo spune:
IOANA , ai dreptate, nu prea sunt vorbareata, dar aici as vrea sa intervin , deoarece, din fericire,sau poate nu, Serban e acelasi gen de copil ca si Nic. Cuminte, politicos, multumeste, e sensibil (daca l-ati auzi recitand catelusul schiop... sincer, imi vine sa plang) , dar NIC cred ca e o exceptie, sa dea el jucariile din proprie initiativa, ce sufletel mare trebuie sa aiba, si o inteleg pe ANDA ca il vrea mai bataios, dar din experienta mea indelungata cu scolarii mici, ii pot spune Andei ca e o placere sa lucrezi cu un astfel de copil...Un copil asa de bun va intelege si ca rolul lui la scoala e sa progreseze pt sine, nu pt mama sau tata, si nu va fi nici urat de ceilalti colegi...
acum la noi s-au schimbat putin lucrurile pt ca , inainte de ziua lui si pana pe la craciun , a avut o perioada de rebeliune, nu-l recunosteam, era obraznic, dar de atunci s-a schimbat in bine, nu mai e asa timid, se amesteca mai mult cu alti copii, e iar cald si calm, dar mai jucaus... e tot ce imi pot dori, am avut si eu perioade cand il comparam cu alti copii si il vedeam un viitor inadaptat social, dar acum sunt fericita ca e al meu, ca e sanatos, si nu il mai compar cu alti copii mai descurcareti...problema, zic eu, era la mine...
ANDA, nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar te inteleg... cred ca totul e sa castige el incredere in sine, sa inteleaga ca e in regula sa faca uneori si mici prostioare...
VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE SI IMPLINIRI, SA AVEM COPII SANATOSI SI FERICITI! 

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
anda77 spune:
vad ca mai sunt si suflete care ma inteleg![]()

![]()

m-am mai scarpinat in cap si acum ma banuiesc ca eu sunt de vina. cred ca eu sunt prea ferma. a avut si el, pe la 2 ani, niste rebeliuni cum le spuneti voi si le-am innabusit din fasha, gandindu-ma sa nu urmeze altele. eu am fost nanny la o fetitza de 3 ani, cand aveam 19 ani. copila, mai rebela. dupa 2 luni cu mine mi-au spus parintii ca au observat imbunatatiri majore, ori eu eram o mucoasa pe vremea aia, mari cunostiinte psihologice clar nu aveam, doar ca eram fte ferma, trasatura din copilarie, dk ma iau dupa ce spune maica-mea...
sau asa e el...si trebuie sa vad cum sa-l fac sa fie mai egoist, sa se mai puna si pe el pe primul plan.
in alta ordine de idei, intalnirea a fost foarte frumoasa si s-a desfasurat intre mine si roxana!
daca exista persoane care mereu se inscriu si nu ajung la nicio intalnire si nici nu anunta (verificat pt ultimele 4 intalniri la cineva anume!), la restul ma asteptam sa anunte. daca de exemplu una dintre noi doua, eu sau roxana, nu veneam si nici nu anuntam, cealalta se trezea singura in parcul kiseleff. care nu este aproape de casa niciuneia...as mai comenta, dar ma abtin...
altfel, ne-am razbunat cu vin fiert (ceai - copiii), turta dulce, si dat in tobogane si leagane. erau destul de multi copilasi+parinti pe la 11 in parc, chiar m-au surprins ca era cam frig. la patinoar s-au uitat amandoi, nu au dorit sa presteze nimic. a venit si sora roxanei care este o dragutza. alexia este la fel de frumoasa si a fost azi si....CUMINTE! nichita a rotit-o in invartitoare. am vorbit despre joburi, bani, tati, rude, recesiune, industria filmului, kg, canada si temperatura de la ei. am facut si 2-3 poze, cand le-oi descarca le arat.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mihaela_80 spune:
Anda,
cu jucariile, poate are prea multe/le primeste prea usor, fara sa le ceara, incat nu le valorizeaza la fel ca tine? A vrut sa le faca o bucurie colindatorilor, poate pt el jucariile sunt usor inlocuibile, daca are mereu noi si nu a simtit ca pierde ceva important.
Inca ceva. Eu sunt de acord cu tine ca bunatatea/politetea fac sa se aprinda luminitele la tot felul de escroci, si da, e posibil ca Nichita sa fie pacalit de cateva ori. Dar ai incredere in el, in inteligenta lui, ca va invata sa faca demarcatia intre natura lui buna si comportamentul fata de straini. Nu-l poti feri de orice rau, sunt lectii pe care trebuie sa le invete singur. tu vei fi acolo pt el sa discutati si analizati dar el trebuie sa treaca si prin dezamagiri.
si apropo de dezamagiri...
Ziceam ca maya are 2 prietene aici, parintii uneia sunt romani, s-au hotarat sa se intoarca in tara. De prin decembrie au inceput sa evite sa ne vada, tot amanau intalniri, eu i-am tot sunat, pana la urma au plecat la inceputul lui ianuarie fara sa spuna la revedere.(stiu data in care aveau biletul luat) Substratul e ca imi datoreaza niste bani de vreun an, pretindeau ca nu aveau de unde sa imi dea, ok, eu nici nu le-am mai cerut.
Maya ma tot intreaba de fetita, am stat si m-am gandit si i-am spus adevarul, ca a plecat fara sa mai vina sa o vada (de vreun an jumate ne vedeam zilnic la leagane, ne vizitam). II pregatisem si un cadou pentru drum, il pastram in dulap deocamdata.
"Asa fac prietenii?" m-a intrebat (eu mereu o sfatuiesc sa imparta,etc, pt ca asa fac prietenii).
Am evitat raspunsul, dar o sa ma intrebe din nou.
nu pot sa o feresc de dezamagiri, si nu vreau sa o incurajez sa nu se ataseze de nimeni de frica dezamagirilor, mai bine sa aiba o prietena un an jumate si sa sufere un timp decat sa fie ca un arici mereu. o sa invete ea in timp care e raportul ei optim intre incredere si risc.
dar mi se pare f important sa stie ca eu sunt acolo pt ea, ca nu vreau s-o schimb cu nimic, o iubesc exact asa cum e. imi place mult un proverb asiatic, e cam asa: daca faci presiuni asupra unei tufe de bujori sa faca trandafiri, nu numai ca nu va face trandafiri, dar nu va mai face nici bujori.
mihaela_80 spune:
melku, frumoasa foc Daria ta! bucura-te ca te lasa sa ii citesti povestea obligatorie de seara, eu trebuie s-o inventez dupa directive trasate ad-hoc.
lavi, sper ca te simti mai bine.
apropo de muscat si zgariat, care e proportia armonie/cearta intre Nati si Silvia? temporal vorbind
noki, super pozele. am vazut si eu Budapesta in 2002, pe atunci era la maaare distanta de bucuresti la capitolele curatenie, transport public, iluminare nocturna. cred ca s-au mai estompat diferentele intre timp.
catutza, ea stie ca daca face pipi vii tu sa o schimbi? ca daca da atunci e de inteles de ce face pe ea intentionat. nu lasi lucruri de schimb in caz ca?
meems, cum ti.ai facut asa grup de prieteni tineri si frumosi acolo? foarte mult mi-au placut pozele tale.
joy, in ureche poti sa mai pui si cateva picaturi de apa oxigenata, cu pipeta. dezinfecteaza pe acolo. bolboroseste cateva minute, stai culcata, dupa aia intorci capul si scurgi apa intr-un servetel.
leea, felicitari pt emisiune! asa de urat e carcalacul tau, de e nevoie de intravenoase?
bb_alinus, ii sta mai bine Amaliei tunsa asa, are trasaturi frumoase si sunt puse mai bine in evidenta. ai tuns-o tu singura?
maria_alexia,
cu divesificarea!
corap, din cate stiu eu nu prea exista remediu nemedicamentos pt tuse seaca. sanatate multa, anais!
catutza spune:
hello!
multumesc pentru sfaturi, ieri si azi am tot vorbit cu ea mai pe ocolite si iam spus clar ca eu ma duc dupa ea dupa somnul de pranz!Mihaela , haine de schimb are in rucsacel mereu (pantaloni, bluza, sosete, chiloti) si o schimba doamnele de acolo dar nu stiu de unde ia venit ei ideea ca daca face pe ea o iau mai devreme de acolo!
Azi e prima zi in care nu mai comenteaza cand vede ca pregatesc sacul pentru gradi deci poate/poate va fi mai bine maine-sper eu ![]()
Anda , eu zic sa lasi baiatul in pace, el e un finutz si un dragutz
stiu ca tu vrei sa fie "mai barbat" dar lasa ca se va schimba el. Cu gradi ce ai mai facut?
(de intanlire nu zic nimic, doar ca abia astept sa vad poze
si ca-mi pare rau ca nu ajuns si noi)
Delia , ce face Ana, cum se simte dupa operatie?
Corap , multa sanatate lui Annais!
Lavi , de ec nu scoti tu amigdalele?

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala