Colectia de toamna-iarna 2005 (226)
Raspunsuri - Pagina 13
anda77 spune:
am o stare de mica multumire duminicala generata de faptul ca , dupa 2 saptamani de gandire, mi-am dat seama care ar fi a 10-a varianta de a aranja mobila din sufragerie, altfel decat a mai fost:)) Ceea ce am si facut! mai am mici aranjamente.
mihaela 80, d-astia de uita sa dea banii sunt peste tot, daca te consoleaza cu ceva.
catutza, din ce o stiu eu pe lavi, ea e de principiu ca nu se scoate nimic!![]()
da, si mie imi place sa ma uit ce paranghelii trage meems acolo cu prietenii ei multi. ea e de mult in state, a avut timp sa tot stranga prieteni, cred ca asta e explicatia. de fapt nu asta e explicatia caci si eu sunt in romania de vreo 31 de ani dar nu am prieteni petrecareti
. cred ca, fiind diaspora, acolo se aduna mai cu spor "ca fratii" asa...sau vine meems sa ne spuna ca sa nu-mi mai dau atat cu parerea![]()
ripley, ce mai faceti?
eu am mai intrebat de helep, dar nimic. imi lipseste. are cineva adresa ei de e-mail s-o intrebam ce mai face, dk e bine? zic si eu...
nic a rupt plasticul de pe un dvd pe care-l aveam in dublu exemplar, al doilea pastrandu-l desigur pt de facut cadou. a crezut ca e pentru el.asta din ciclul "marilor obraznicii" pe care le face![]()
![]()
in consecinta: DONEZ CARTEA JUNGLEI. CINE O DORESTE?
ioana, zici ca george e ca nic? moama ce sot ai! cred ca esti imparateasa.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mihaela_80 spune:
anda, pai nu ma doare sufletul de bani, tocmai, ca renuntasem demult la ideea de a-i primi inapoi, crezand ca prietenia e mai importanta. ma doare ca au plecat fara un telefon, o vizita, ceva, si pt ca sufera asta mica si o sperie ca oamenii pot disparea asa, brusc, din peisaj, fara o avertizare macar. stiu ca sunt peste tot asa oameni,de fapt prevazusem oarecum cu ei. alt dezavantaj al emigrarii: treci peste instincte si petreci timp cu oameni cu care poate in mediul tau natural, protejat dpdv emotional, nu ai face-o.
asta era hobby-ul meu in copilarie, rearanjarea mobilei din casa. nu puteam singura, asa ca ii bateam pe ai mei la cap, saracii. e amuzant.
ilenutza spune:
Buna seara dragelor!
MI s-a facut asa un dor de voi si forumul nostru!!!
Nici nu stiu ce sa va scriu!Poate cateva vesti despre noi:Copii sunt bine sanatosi, V. nu e la gradi asa ca imi face tooata ziulica mie capul calendar cu vorbaria.Turuie de cum se scoala pana adoarme.La fel ca ai vostri- banuiesc si sper!
In prezent suntem la Cta si acum e prima oara cand deschis laptopul pe anul acesta.Asta si din cauza ca e un harb care abia se taraste!Viata in provincie este nemaipomenita: aer curat, dpdv trafic, orasul acesta nu a a fost deloc lovit de aglomeratie, plimbari pe malul marii, mers la teatru cu copii, la acvariu, delfinariu, cofetarie, etc.
Abia astept sa mai aud despre micii patinatori, mai ales ca ma bate si pe mine gandul sa il duc pe V.Cine mai scrie cateva detalii?pls.
In rest va pup, ma oftic ca am ratat panoul!
Va pupic dulce, somn usor si vise placute!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
madau spune:
Buna seara...la voi..ca la noi nu prea e, sambata am fost la un party la o cafenea pe Smardan, m-a mancat undeva si am zis sa ma imbrac si eu fitzos, adicatelea cu un puloveras cu maneca scurta, am facut un frig de-am capiat, apoi pe jos pana la Unirea unde aveam parcata masina si noaptea am facut o frumusete de febra cu tuse&comp de nu m-am putut ridica din pat. Miruna e deportata la mama de sambata, n-am adus-o sa n-o virusez, maine o duce ea la gradi. Si sper ca oi reusi sa ridic si eu capul de pe perna

N-am citit nimic din urma, sper ca toata lumea e bine....
Noapte buna!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Ma simt mai bine, augmentinul ma ajuta, febra nu mai am, amigdalele au mult mai putine pete. Ieri dupa masa am purces prin oras, la cautat unde sa-i serbam ziua Silviei, malluri, etc.
anda
cam bine ai presupus in ce ma priveste.
catutza nu m-as opera de bunavoie de nimic. Doar daca ar fi extrem de necesar, ar depinde viata mea de asta sau as suferi extrem de mult din cauza organului respectiv.
La vreo 2 saptamani dupa ce termin antibioticul vreau sa-mi fac exudat, ASLO si analize generale ca nu mi-am mai facut de mult.
madau sanatate!
anda & roxi nasoala treaba cu intalnirea [:-(]
Zilele trecute am primit vesti de la Ripley: Ana e bine cu operatia in schimb a facut Iris febra 40 si tot tacamul. Sanatate multa si asteptam vesti! (mai bune) 
Ilenutza bine ai revenit!
mihaela_80 intr-o zi de stat doar in casa, cum a fost sambata, s-au certat de 4-5 ori sa zic. Dar le trece repede. Sa zic 80% bine / 20% certate?
Si eu sunt de parere ca e de preferat sa le spui copiilor adevarul.
Coralia multumesc! Deci cu analizele in principiu pot avea incredere, sunt curioasa cum sunt doctorii pe a reusit sa-i contracteze. Nasol ca pe site nu au niciun nume de doctor, orar, preturi, nimic.
camelia_daniela spune:
hello!
M-am intors si eu in cele din urma! Sambata am venit dupa o aterizare ratata cu ceva emotii...
Adina, iti multumesc pentru e-mail, insa nu am avut timp mai deloc pentru vizitat si plimbat, din pacate ! Poate data viitoare! Am facut doar putin shopping pe fuga la H&M(pentru Daria, of course!
)!
Ripley, sper ca sunteti bine dupa interventie !
Maria, am vazut si eu pozele cu puiutii tai; si pe mine m-a frapat asemanarea posturilor, a preocuparilor!
Ilenutza, bine ai revenit! Ma bucur ca piticii sunt bine!
Cata, bafta multa cu Bia la gradi! 
Corap, sanatate multa lui Anais! 
Mada, sanatate multa si tie !
Leea, felicitari pentru prima emisiune si bafta in continuare!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Mihaelutat spune:
Hello colectie.
Raportam primul kk mai tare de o saptamana incoace, precum si deschiderea gurii in fata mancarii. Inca nu rupe la mancat dar se vad progrese semnificative.
As dori sa multumesc pe aceasta cale terapeutei mele Anda, care sambata m-a oprit de la sinucidere, din cauza nemancatului lui fi-miu, mai aveam putin si ma aruncam pe geam.
De asemena exprim multumiri vecinei mele care m-a insotit duminica la shopping, care de altfel a fost cam un esec, adica nici una nici alta nu ne-am gasit nimic spectaculos dar am iesit la plimbare ca fetele si ne-am recreat.
Acum problema: ce ii pot cumpara nasei mele cadou de ziua ei, mentionez ca este o persoana careia nu ii lipseste nimic, nu am auzit-o mai niciodata dorindu-si nimic, posibilitati materiale nemasurate. Rog idee!
Mita
lavi02 spune:
cami bine te-ai intors! ce s-a intamplat la aterizare?
mitza ce bine ca e Titi mai bine!
O carte (mai deosebita, de pe la Noi). Daca nu e genul, ceva cadou personalizat, cu poze cu ei, cu voi, amintiri.
Mihaelutat spune:
Lavi de carte nici vorba, nu am vazut-o citind si nu ii stiu gusturile. faza cu pozele ar fi fost buna, dar ziua ei e azi si nu prea mai am cand.
Ma gandesc sa ii iau un voucher la un salon de masaj etc sa se relaxeze.
Mita
Mihaelutat spune:
Gata am comandat voucher cu masaj cu ciocolata si menta si un masaj de relaxare. Sper sa ii placa.
Mita