Colectia de toamna-iarna 2005 (226)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Ioana , ce bine ca au trecut urechile Mariei

Mara , cu intarziere va urez si eu sa va traiasca baiatul, sa creasca mare , sanatos si mancacios

Leea , felicitari pentru prima emisiune cand o ai urmatoarea? multa sanatate si tie!

Delia , maine sunt alaturi de voi

Joy , multa sanatate !

ma duc in contul comun sa vizionez poze

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Melku ai foarte mare dreptate in ceea ce priveste "opera" lui Ceausescu. Ce mi se pare trist e ca acum in loc sa se conserve ceea ce este, sa se faca o zona veche a orasului cu adevarat pietonala si prietenoasa pentru plimbari, cafenele samd, se dau aprobari pt cladiri de birouri in centrul orasului, fara parcari suficiente samd. Ce sa-i faci, banul ochiul dracului.

Leea felicitari pt emisiune si reparare rapida!

Ripley bafta la operatia de polipi!

Mitza cum mai e Tzitzilino?

ioana foarte de acord cu tine cu cortul afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Tovarasul Titi pare ca e mai bine. Nu mai face febra dar are scaun apa apa, asta este era de astepat. Sper ca de azi sa si manance ceva ca sa inceapa sa isi revina. Dimineata parea mai tonic, dupa 1 ora s-a plostit.
Riply bafta multa sa treaca repede.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ripley si eu ma gandesc azi la voi sa fie bine!

Sanatate tuturor bolnaviorilor, sper sa nu ne adaugam si noi, ca azi miss tusea, dupa ce ieri s-a jucat in gradina si nu era prea imbracata !

Ne-am tuns asa ca avem pt prima data parul scurt: http://entertainment.webshots.com/album/569653485thIUWj

XO, XO ( Gossip girl)

Alina si Amalia 17.11.2005

Amalia la 3 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Mesaj de la Putin pentru Basescu. Du-te in bucatarie, inchide geamul, da drumul la gaze, intoarce-te peste 30 de minute si aprinde un chibrit. Iti va aparea numele persoanei iubite pe tavan

INTALNIRE DUMINICA:

ANDA77
MELKU
TWEETY
MADAU
CORAP
NOKI
ROXISIALEXIA

XANDRA, dk trece raceala
CRISTINAMH, dupa 12:30

Bbalinus, ii sta mai bine amaliei cu parul asa. imi place.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

I-am facut zilele trecute Anei o poza si am avut senzatia de deja vu! In acelasi album am pus inca o secventa cu nazdravanii mei in paralel
Si m-a mai lovit o revelatie: Ana are acum 10 luni, invata sa mearga si sa vorbeasca (mama si tai-tai deocamdata). Cristi are 3 ani, invata sa patineze si poate se familiarizeaza cu ceva limbi straine. Si incerc sa-i diversific pe amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MARIA, extraordinara asemanare! sa va traiasca!
BB-ALINUS, ii sta foarte bine Amaliei si cu parul mai scurt!
MIHAELUTAT , multa sanatate lui Titi!
DELIA, sper ca sunteti bine !
va dorim tuturor multa sanatate !

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Io-s varza. Am facut azi noapte febra 39, amigdalele-s pline de puroi. A nu stiu cata oara toamna asta, eu si Anutzache

Asta in conditiile in care sunt pe antibiotic, de 6 zile iau Zinnat pt sinuzita. Cu sinuzita n-am avut deloc febra.

Trebuie sa schimb ORL-istul; pana atunci schimb antibioticul, trec pe Augmentin, cu asta mi-a mai trecut amigdalita alte dati. Si cu Ospen. N-are rost sa continui cu Zinnat-ul.

Asa ca s-a dus pe apa sambetei si week-end-ul la munte, tot ce vreau e
sa bolesc in pat. Acu's la servici, sub antitermice, sper sa reusesc sa ma concentrez cat de cat.

De plans m-am plans, acum am o intrebare:
Stie cineva ceva de clinica Polisano?
Firma la care s-a mutat Virgil face acolo abonamente pt angajati. As vrea sa stiu ce reputatie au, daca poti avea incredere in analizele facute la ei, samd.
Stiu ca mai au o clinica la Sibiu. Poate ma ajuta sibiencele cu un raspuns.

M-as duce la Polisano la ORL daca tot e gratis, daca nu sa vad daca o prind pe ORL-ista mea preferata de la Medsana ca cea de saptamana trecuta nu m-a incantat.

Maria asa seamana ai tai amandoi, zici ca-s frati!
Adorabile pozele de la 1 luna, dar si marisori sunt mortali. Totusi Cristi imi pare mai brunetel (nuanta tati) si Ana mai blondina. Daca te uiti la pozele de la 10 luni deja au mutrisoara clare de fetita/baiat.

Anda

Alinus mie imi place si Amalia-stil mai romantic, cu plete. Dar ea oricum e frumoasa si ii sta bine.

Melku m-am uitat zilele trecute la pozele tale, o frumusete si Daria, sa va traiasca!

Mergi la inceput

Mitza ma bucur ca Titi este mai bine, reparare rapida burticii!

Ripley cum a fost operatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Jurnal de boala:
36 de ore voma, diarie si nemancat
24 de ore febra, diarie si nemancat
48 de ore diarie si nemancat
Meniul de luni ora 21 vineri ora 9- 2 banane jumatate, 10 linguri orez, o felie paine parjita cu branza de vaci si 4 masline.
recunosc ca am ajuns in pargul disperarii cu mancarea, nu imi explic cum naiba traieste, am o zi de tot rahatul.
Singurul lucru pozitiv, de ieri s-a ridicat din pat.
Mita

Mergi la inceput