Colectia de toamna-iarna 2005 (226)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela_80 spune:
Mai are cineva tabla de desenat de la Ikea, pe o parte neagra pt creta si pe alta alba si lucioasa, pt pictat si carioci?
La noi e un real succes, ieri i-am luat vopsea pt pictat cu degetele, ne-am distrat amandoua o ora, dupa aia am sters tabla cu o carpa uda si gata.
Buna inventie!
anda77 spune:
mihaela 80, merci de info, acum sa ma apuc sa ma agit sa fac rost aici de sucul scufita rosie:)
tabla ikea cu 2 fetze n-avem, dar vom avea anul asta, daca zici ca e asa misto.
melku, cum mai, " e moarta ca toti mortii"?!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miri__b spune:
Anda ideea cu maica-mea e ca sta si se uita intr-una pe eurosport si ii da ignore lu fi-miu.el isi face de lucru pe langa ea.il schimba dc e cazul, ili da de mancare cand e ora mesei si il pune la somn.
lavi02 spune:
Nu ma mai ajung deloc cu timpul in ultima vreme. La servici am un deadline si mult de lucru, acasa ce sa mai zic.
La intalnire nu ajung, in week-end plecam un pic la munte, la zapada.
patinaj din pacate nu m-am urcat in viata mea pe patine, Silvia a fost o singura data, anul trecut, la Timisoara, cu Virgil.
Noki super reportaj fotografic cu Budapesta!!! Acum ca am vazut Budapesta, multumesc pt excursia virtuala detaliata! Cam zgribu-zgribu insa.
Nu stiu ce am, anul asta sunt total scarbita de iarna si frig, ma enerveaza frigul la maxim, de-abia astept primavara. Poate m-o vindeca un pic de munte, cine stie. Dar si pe ala il prefer de 1000 de ori vara.
melku Budapesta a cam fost capitala (si vice-captala) de imperiu.
Bucurestiul a inceput sa se dezvolte dupa unirea principatelor o tura si a doua tura in perioada interbelica. N-avem ce sa pretindem... dar macar putina curatenie! ![]()
corap Silvia a dat in damblaua margelutelor, face bratari, margele... 
Andrei - doar i-a ghicit Anda ca o sa fie actor, fire de artist, samd. Ce mai vrei. Sunt curioasa cum arata astrograma Anaisei ![]()
anda77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavi02 Andrei - doar i-a ghicit Anda ca o sa fie actor, fire de artist, samd. Ce mai vrei. Sunt curioasa cum arata astrograma Anaisei |
asta se cheama datul cu batul printre grilajul custii, ca poate maimutza e bleaga si pune botul

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Mihaelutat te asteptam maine cu vesti mai bune!
Sanatate multa!
Anda Sebi cred ca e adresa de mail a lui Pisi, asa il cheama pe baiatul ei.
Chiar, mai stie Tania ceva de Sebi, baietelul accidentat? I-am tot povestot Silviei de el, ca sa o invat incet-incet sa fie rsponsabila cand trecem strada, la un moment dat va trebui sa mearga si singura pe strada.
lavi02 spune:
se cheama aluzie grosolana.
Da' Anais are o personalitate foarte interesanta. ![]()
Anda, poate stii deja, dar eu repet: fierul cel mai bine se absoarbe in prez. vitaminei C, deci friptura cu salata scrie pe Nichita.
Fierul din spanac e in cantitate mare dar nu se absoarbe la fel de usor ca cel din carne; in plus spanacul are nitriti, deci nu exagera.
Nu ti-a dat dr un Ferrum Haussman, ceva sa-i dai? Poate vrea sa vada daca se regleaza doar din alimentatie.
joy04 spune:
| Nu suntem violenti cu ea, nici vorba, dar daca ridici tonul in timp ce te apropii de ea se face mica si are reactii de ferire, ma doare sufletul ca nu inteleg de ce o face, doar nu am batut-o niciodata, si un luat de aripa si dus de la locul faptei sau 2-3 palmute ca gest nu ca lovitura la fundulet nu ar trebui sa dea asemenea reactii. La ea totul e exacerbat: iubirea, nervii, lacrimile.... incerc tot timpul sa o inteleg, dar uneori nu reusesc. E clar iar o perioada grea, dar apoi isi revine miraculos si nu avem probleme de cumonicare multa vreme. |
nu am terminat de citit, dar m-am oprit la mesajul asta. Mai putin prima propozitie, adica "nu suntem violenti cu ea". Asta pt ca eu l-am mai articulat pe Vlad. Si tot asa, 2-3 palmute la inceput peste fundulet pe care clar nu le simtea. Apoi, am dat mai tare sa simta.
Am gresit. Si-mi vine sa mor de ciuda.
Anda chiar daca devii bau-bau-ul Colectiei, nu cred ca te da nimeni afara. Dar ma simt aiurea ca tu ti-ai format o parere totusi un pic gresita despre mine. Tu ma vezi pe mine bau-bau lui Vlad.
Crezi ca Vlad este torturat zi de zi, ora de ora. Nu, nici pe departe asa ceva, sa nu crezi ca nu-l alint, ca nu ne jucam....doar ca eu ma plang mai mult de comportamentul lui.
Si pe buna dreptate, crede-ma. Mi-a fost ieri un rau de am crezut ca mor. Nu am putut sta intinsa nici 5 minute. Zaceam pe canapea - stateam normal, in capul oaselor, nu intinsa !! - si Vlad se urca pe umerii mei si de acolo pe spatarul canapelei, apoi sarea tinandu-ma pe mine de o mana si radea de numai putea de placere.
L-am lasat. si am gresit. Trebuia - dupa cum mi-au zis cei din jur - sa-l pocnesc serios si sa-i spun sa ma lase in pace ca mi-e rau. Da, da, sa-l trosnesc bine de tot ca cu vorba buna nu a inteles.
Si chiar mi-a fost rau, am chemat-o pe soacra'mea ca ma gandeam ca ajung naibii in spital. Nu ajung, ma tratez acasa, dar am facut o pneumonie, am otita la o ureche si amigdala dreapta sta sa pocneasca.
Acu chiar imi vine sa plang, ca tocmai ce m-am certat cu soacramea ca io-s de vina ca Vlad este dependent de mine din cauza ca l-am rasfatat/alintat/cautat in coarne prea mult si potrivit opiniei generale ca nu l-am pocnit cat si cand trebuia.
Cristi nu poarta niciun pic de vina ca nu comunica cu Vlad, ca nu se joaca, ca nu-i spune povesti, io-s de vina ca l-am invatat asa. Sa ne giugiulim, sa cantam, dansam, construim robotei, desenam....astea trebuia sa le faca copilul singur, nu cu mine langa el.
Asa ca-s debusolata total, tu spui una, astia spun alta.
joy04 spune:
| noua abordare in cazul lui andrei vad ca tine, cel putin deocamdata, adica cu cat incerc sa-i accept unele chestii care mie mi se par ciudate, cu atat este mai ingaduitor si el.. |
Uite, eu asa trebuie sa ma comport cu Vlad, sa-i anticipez Crizele, sa-l las sa nu ajunga la ele. Doar ca tocmai pt asta sunt pusa la zid de cei de acasa, ca vezi Doamne, i-am facut pe plac copilului ca vrea el sosetele alea si i le-am dat pe alea, cand eu initial vroiam sa-i dau altele.
Mie nu mi se pare ca am gresit ca si-a ales el cine stie ce bluza, mai ales ca nu comenteaza in mod frecvent ci destul de rar. Sau ca l-am lasat sa-si dea cu ruj pe buze (imi cere mie pensulica dupa ce ma fac eu si se "da" si el. toti imi spun ca sa-l las sa urle pana numai poate, dar sa nu-i dau ca el este baiat si nu are voie. mie mi se pare o prostie, este copil deocamdata)
lavi02 spune:
Joy pneumonie, otita, amigdalita, aoleu, sanatate multa!!!
Bic uitai sa zic cat m-a distrat Sma cu "it's not fair"