Prietenie la plesneala - spovedania (12 bis)
Raspunsuri - Pagina 16
cristi_2003 spune:
cu muzica de bebei nu merge? ceva linistit - http://www.trilulilu.ro/petreradu1/4dff79264b1f60
http://www.trilulilu.ro/petreradu1/50a99432c34486
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rhoneea Ola! Ne treziram si noi...Off topic Va rog mult,cine imi poate da un sfat,o parere,orice opinie e binevenita.Numai stiu ce sa mai fac cu Sebi cu somnul de noapte. In fiecare noapte la ora 2 exact ora 2 se trezeste,plangand.Inainte ii cresteau doua maselute de cand incepuse "tabietul" asta,il luam in brate si adormea instantaneu pe pieptul meu ca un nou nascut.Acum daca il iau in brate nu se mai linisteste,tot plange,nu vrea nici somn,nici sa fie invelit,se impinge cu picioarele,se foieste tot patul,ma trage de par daca ma fac ca dorm ca sa ma trezeasca,plange ,plange si iar plange .Nu vad sa fie nici un alt dinte sau masea.E clar ca e obosit si nici el nu stie ce vrea.Nu pare sa aibe nimic in neregula.Somnul de pranz e ok.Adoarme singur si se trezeste binedispus.Am incercat tot felul de "trucuri" cum ar fi baitza cat mai tarziu,joaca afara cat mai mult.Daca adoarme la 1 noaptea la 2 se trezeste,daca adoarme la 23 la 2 se trezeste.Chestia asta dureaza mai mult de o luna .Am spus ca e o perioada trecatoare da de unde.... .Pana la 2 noaptea eu nici nu ma mai bag in pat il astept sa se trezeasca.Dar are nopti in care atunci cand se trezeste la ora 2 si il adorm la loc dupa o ora maximum 2 se trezeste din nou.In patul lui pana dimineata numai vrea sa doarma.Ieri de exemplu dimineata,m-am trezit cu el pe gatul meu.Dormea de-a latu pe capul meu.Am observat ca vrea sa fiu langa el,dar daca il strang in brate,sau de o manuta sau orice ca sa il apropii de mine,ma impinge si ma trage de par.Nu vrea nici asa,nici asa dar nici asa! ![]() ![]() Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien age ![]() ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> ![]() *Miracolul nostru* ![]() |
banuiesc ca-i micut sebi? nu stiu cu precizie ce ar putea ajuta, si eu m-am confruntat cu plansul baiatului....la cele mai neasteptate ore. ani de zile am fost "setata" sa ma trezesc la 1, 3, 5 noaptea. chiar si cand au mai crescut ma trezeam...
incearca sa-i dai seara un ceai calmant...sau atunci cand se trezeste sa-i dai biberonul cu lapte (daca mai mananca noaptea). vb soptit, spunei ca-l iubesti, ca esti acolo, ca-l intelegi ....chiar daca e bebelus va intelege.
ma mai gandesc, poate imi mai vin idei. dar, curaj ca va trece si asta!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
sorana spune:
Fetele mai usurel mama, ca eu babette cum sunt si cu ochelari ca nu vaz bine nu apuc maica sa va citesc ....
Cre' ca io raspund la una si voi deja vorbiti de alta
De cand n-am scris eu (si nu-s mai mult de doo zile) ne-am si inmultit - bun venit celor care au trecut proba de intrare in club ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
rhoneea spune:
Cristina,el adoarme relativ repede atunci cand e obosit.Problema care ma apasa este cum si ce sa mai fac sa nu se mai trezeasca la ora 2 sau cel putin nu urland.
Multam fain de cantecele,pe al doilea l-a ascultat acu si a fost tot numai un zambet
Kari,Sebi are 1an si 7 luni.Ceai calmant nu i-am dat niciodata.Si daca nu e dulce nu bea.Nici apa nu bea decat din sticla de jumate.Nu imi pot da seama de la ce este trezirea asta a lui,daca inainte erau cele doua maselutze acum oare ce-o fi/Sa-i fi ramas imprimat in creeras ca trebuie sa se trezeasca/Biberon numai bea noaptea dar de cand cu trezirea asta ii mai dau,bea doua guritze si gata,incepe sa se impinga,sa traga de mine/tasu' sa traga de plapuma.I-am schimbat si lui plapuma i-am pus o pilota.S-o schimb si pe asta?L-am lasat si numai in body cu pantaloni ca m-am gandit ca poate din cauza ca se supraincalzeste.De unde...daca pana in zorii zilei totusi adorm si el e la noi in pat,cand ma trezesc e rece ca gheata ca nu vrea sa-l invelesc neam,si mai sta si pe gatu meu,sau in spate sau pe cap
..Oricat de mult as incerca sa am vreo apropiere cu el,ma respinge iar daca insist ma trezesc si cu cateva peste fata.De altfel si tasu e in aceasi situatie.Nu prefera pe nici unu din noi.E nasoala rau situatia
si nu stiu ce sa mai fac
Aseara la 1 juma dormea tun la ora 2 exact s-a pus in genunghi si a inceput sa urle si asa a tinut-o pana pe la 4.Putin somn,putin impins,foit,urlete...
Edit Va rog sa ma iertati daca am acaparat subiectul cu problema mea dar nu am vrut sa deschid un subiect.

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
misha71 spune:
sorana ma tin si io greu tare dupa ele
, dar asa e mai la batrinete, un baston, un ciomag...incet, incet, sint si io in rind cu tineretu' ![]()
rhoneea
initial ma gindeam ca poate a visat ceva urit intr-o noapte si de atunci se trezeste, insa e cam lunga perioada. Cu un psiholog de copii ai vorbit? Poate are alte metode, sau idei
shefu' casei
chiar ca e shef!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
andruskandu spune:
Aualeuuu, mama!

Va las pe la capitolu' 10 si va gasesc la 12bis... adica am fro' 3 capitole juma' de citit
....
Nu-mi merge bine netu', mi se inchide calc. pe nepusa masa.... nu stiu cand apuc sa citesc tot (ca, de', tre' sa-mi fac lectiile, fata constiincioasa ce sunt...
).
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
gabriella1 spune:
buey,da' voi servici nu faceti?
nu sunteti normale ,zau!
Io de abia am timp sa respir si ma doare -n gat ca am avut pe una surda. Io explicam ea se uita la mine ca la poarta noua.Imi venea nici sa nu-i mai dau banii !![]()
N-am prestat ,bre ,n-am prestat,ca-s terminata de oboseala.Servici,spital,mama,barlogu' conjugal.!
Azi am chef sa-mi cumpar ceva si pan' la 7 nu ma vad iesita din banca !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kay spune:
beeey ce faceti mey?
buna dimineata !!!!
nu-mi ziceti ca m-am trezit inaintea lu` Tantza 
hai s-aveti un rest de zi bun, eu ma duc sa-mi sun consortu, ca am redus convorbirile la 4 pe zi, ca in ritmu asta tre sa imi vand copilu ca sa platesc telefonu
... in puii mei ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
rhoneea spune:
Misha
si noi am crezut initial ca o fi avut vreun cosmar dar totul a inceput de la aparitia celor doua maselute.Mi-a spus sotul deseara cica sa-l pun in patu nostru direct sa vedem daca s-o mai trezi noaptea.
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
rhoneea spune:
Oana tu ti-a terminat de croit costumul de baie din cearceaf pentru Florida?![]()

*Miracolul nostru*

Ne treziram si noi...