Prietenie la plesneala - spovedania (12 bis)
Raspunsuri - Pagina 15
misha71 spune:
pai stai soro, ca la guvern citesc doar ultimul mesaj, aici am avut de citit de la pag 4 de unde v-am lasat! ....in puii mei...la naiba
Bai, voi sinteti pe craca voastra? Pai voi credeti ca fac un capitol pe zi????????
rhoneea bag acu' datele de nastere
- ca CONTEAZA!
, da' io mai si dorm, mai si muncesc, nu ca zaludele astea fara somn 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
umflatel succes azi! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
cristi_2003 spune:
neatza fete
moama da ce spor aveti la scris... eu cu bebele in brate la calc abia apuc sa va citesc
vreau in oraaaas 
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
misha71 spune:
hai ca ma duc sa mai si muncesc. poate ca tot la capitolul asta va gasesc
, ca altfel va alerg 
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Noe oooo, ati trecut pe PM-uri, nu-i corect bagati aici, live, daca e de telenovela, ca si eu sunt fan Denis Serban ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nu stiu cine este Denis,nu-mi plac telenovelele,da' tot vreau sa stiu ce stie Tanta,ce stie Oana,ce stie Tanta ca stie Oana...

Ma'c sa mai beau o gura de cafea ca mi s-au impleticit deshtele...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Qamar spune:
nici mie nu-mi plac telenovelele, dar nenea asta e bunoc rau![]()
ia uite-l www.cinefan.ro/poze/stiri/00/007/00781/781_2.jpg" target="_blank">aici
"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Noe gata, am dus-o acum eu ce fac? ![]() |
Faci si tu ca si Amira mea...Invatata cu agitatia si nebuneala din casa
in prima zi de gradinita a lui Robert s-a asezat in fund in mijlocul sufrageriei si se uita nedumerita in toate partile de parca s-ar fi asteptat sa apara de undeva.Cand a vazut ca se ingroasa treaba a pus un botic...ca si cum ar fi spus..."si acu eu ce fac?" Eu iti dau un pont:te apuci de prajiturit!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Noe nici mie nu-mi plac telenovelele, dar nenea asta e bunoc rau ia uite-l www.cinefan.ro/poze/stiri/00/007/00781/781_2.jpg" target="_blank">aici ![]() |
Cred ca o sa-mi reconsider pozitia fata de telenovele.
kariguld spune:
mama.....!!!! da voi nu mai aveti alte ocupatii "serioase"? scrieti ....mare...toata ziua! pup

toate scrietoresele!
am ramas datoare cu una bucata jenanta, nu poci tine pasul cu voi...daca nu mai am douaj' de ani!
cand avea fiimea 6 ani, eram la farmacie. lume, vre-o 15-18 persoane. in fata pe tejghea, un mic raftulet cu cutiute colorate cu prezervative.
fiimea:"mami, ce-i in cutiutele astea?"
io:
"nu stiu ..cu precizie...ceva...scrie in alta limba...
"
fiimea:"intreab-o pe doamna" (farmacista) coana farmacista se uita crucis la mine (era o babeta-cucoana) si nu-mi zice nimik! io tot incercam sa deviez discutia, tot ii ziceam altceva lui fiimea, doar i-oi abate gandul de la cutiute. desigur, toata lumea auzea ce vb noi!
da ti-ai gasit! fiimea sa taca sau sa renunte? ne'am! (seamana cu maicasa care nu renunta usor)
in fine, un mos plictisit probabil de discutia noastra, spune in gura mare:"doamna, nu mai mintiti copilul! nepoata, alea sunt prezervative!" fiimea in gura mare :"ce-s alea? vreau si eu?"
am luat-o de-o aripa si tusti afara. am bagat-o in masina si acasa la socrii (medicamentele erau pentru socru).
de inteles ce s-a intamplat...fiimea l-a intrebat pe tataie Ion (socru) ce-s alea prezervative, etc, etc...desigur ca nebunul i-a spus cu precizie "unde" se folosesc.
nu ma intrebati ce zile au urmat...

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
rhoneea spune:
Ola!
Ne treziram si noi...
Off topic
Va rog mult,cine imi poate da un sfat,o parere,orice opinie e binevenita.Numai stiu ce sa mai fac cu Sebi cu somnul de noapte.
In fiecare noapte la ora 2 exact ora 2 se trezeste,plangand.Inainte ii cresteau doua maselute de cand incepuse "tabietul" asta,il luam in brate si adormea instantaneu pe pieptul meu ca un nou nascut.Acum daca il iau in brate nu se mai linisteste,tot plange,nu vrea nici somn,nici sa fie invelit,se impinge cu picioarele,se foieste tot patul,ma trage de par daca ma fac ca dorm ca sa ma trezeasca,plange ,plange si iar plange
.Nu vad sa fie nici un alt dinte sau masea.E clar ca e obosit si nici el nu stie ce vrea.Nu pare sa aibe nimic in neregula.Somnul de pranz e ok.Adoarme singur si se trezeste binedispus.Am incercat tot felul de "trucuri" cum ar fi baitza cat mai tarziu,joaca afara cat mai mult.Daca adoarme la 1 noaptea la 2 se trezeste,daca adoarme la 23 la 2 se trezeste.Chestia asta dureaza mai mult de o luna
.Am spus ca e o perioada trecatoare da de unde....
.Pana la 2 noaptea eu nici nu ma mai bag in pat il astept sa se trezeasca.Dar are nopti in care atunci cand se trezeste la ora 2 si il adorm la loc dupa o ora maximum 2 se trezeste din nou.In patul lui pana dimineata numai vrea sa doarma.
Ieri de exemplu dimineata,m-am trezit cu el pe gatul meu.Dormea de-a latu pe capul meu.Am observat ca vrea sa fiu langa el,dar daca il strang in brate,sau de o manuta sau orice ca sa il apropii de mine,ma impinge si ma trage de par.Nu vrea nici asa,nici asa dar nici asa!

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*