Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 10

Codruta27 spune:
Pupici de la Craiova!
Nu am mai intrat de 100 de ani! Avem si noi de adresat mii de multumiri mamicilor care ne-au raspuns la intrebarile legate de prima excursie. Utile si incurajatoare sfaturile voastre! Ne-am hotarat, am rezervat tot! Plecam pe 30 si stam 2 nopti pana pe 1! Sper sa nu faca nazuri la schimbarea de mediu, pentru ca e oarecum obisnuit! Noi in timpul saptamanii stam la mama si in we mergem la noi! Problema e ca e jale cand mergem cu masina si ne oprim la semafor!
Baiatul vrea sa se plimbe, nu intelege de ce tre` sa oprim!
Am vazut pozici frumoase cu Gruia in vacanta, cu Edi in "froguta", cu Carla la schi, cu robotel frumos de Andy p, cu Harri haios. Am vazut si filmulete cu Luca vorbaret, si Razvanel acrobat,
Noi folosim tetinele cu 2 gauri de la Avent. In ceea ce priveste cantitatile... putin si des, cam asta vad ca e trendul boboceilor! Nu depaseste 90 de completare, atunci cand o cere!
AlexaM, felicitari, emotionant moment!
Fug ca s-a trezit Piticul!
Pupici multi!
Babytza, felicitari pentru crestin!
Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea

CD27 spune:
tzitziri ieri a avut 2 scaune, unul moale, altul apos rau si plin de guguloaie mici albe (cred ca e lapte nedigerat, are mereu din astea) si astazi a avut unul moale rau dar negricios cred ca de la ceaiul de menta; astazi a papat 310 lapte si aprox 70 ceai de menta cu baby drink, trebuie sa pape acum la 5.30, daca nu papa zici sa-l duc la dr?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

musettepink spune:
Tzitziri acum ne pregatim de vaccin,o asteptam pe doctorita.ma bucur ca sunteti mai bine,oare acum nu mai poti face rotarixul totusi?zic si eu ca uite a facut virusul si fara sa iasa in comunitate.Noi nu vrem suzeta,tot pumnul e the best
Alexa si mami
Andy,m-am tinut sa-ti zic dar am uitat sau ti-am mai zis,nu mai stiu,in fine cu riscul de a ma repeta zic ca am vazut robotica frumoasa!
Luminita esti o super mamica,imi permit sa te declar campioana noastra si sa-ti trimit buchete de flori!
Preety sa va triasca micuta crestina!
Revin dupa vaccin.
Minunea a venit! de Luca Nicolae

tzitziri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 tzitziri ieri a avut 2 scaune, unul moale, altul apos rau si plin de guguloaie mici albe (cred ca e lapte nedigerat, are mereu din astea) si astazi a avut unul moale rau dar negricios cred ca de la ceaiul de menta; astazi a papat 310 lapte si aprox 70 ceai de menta cu baby drink, trebuie sa pape acum la 5.30, daca nu papa zici sa-l duc la dr? ![]() Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Hm..nu stiu ce sa zic....eu am o problema cu scaunele lui David pentru ca de asta am ajuns la spital cand avea 2 zile si pierduse peste 5% din greutatea lui, ceea ce e un grad destul de mare de deshidratare mai ales la un bebe asa mic.L-ai cantarit de curand?
Sa stii ca indiferent daca pare foarte 'grav' sa mergi la dr, uneori te poti linisti.Si nu stiu unde stai, dar eu la IOMC (Emilie Irza parca il mai cheama) am avut si unele surprize placute cu medicii de la camera de garda.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Nausica spune:
Anca, moaaama, ce viteza a prins Carla. E mortala! Bravo. Si da, mare atentie de acum.
Azi dimineata ne-am rasfatat si noi in pat, am lasat-o pe Cipi in fundu gol pe o paturica si, cu greu, i-a iesit si ei o intoarcere de pe burta pe spate. Si ta-su zice: "Bravo, Cipi, are mama material pt forum!"
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

nikolici spune:
Hello fete,
Eu m am mai linistit, aproape toata familia s-a pus in miscare in gasirea unui restaurant pt. botez.
La restaurantul unde trebuia sa facem nu am dat arvuna, fiindca eram printr-o pila ...nu ne putem explica ce s-a intamplat cum de ne-au notat pe noi gresit.Insa crede ti ma ca daca aveam ceva la mana in urma unui contract...nu ma lasam pana nu i taram in juustitie.Mie mi-a cazut cerul in cap cand am auzit.Va dati seama cu invitatii cu tot.
Norocul nostru ca nu e batalie pe petreceri in luna ianuarie si am gasit in alta parte, o sala mai micutza, dar nu am mai stat pe ganduri credeti-ma.
Acum ma lupt sa gasesc un tort frumos si gustos ca aici unde facem nu e inclus tortul in meniu cum era dincolo.
Plus ca am stat toata ziua sa informez invitatii telefonic de schimbarea locatiei .
Multzu mult fete pt compasiunea aratata - Fortza MAMA!!!
Mami de Karina iubita mult mult de tot

bitza2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Primele poze aici ![]() ![]() |
Sa va traiasca micul cretin!!!Ce scumpete de copil...cum refuza el vinul!

Nikolici felicitari pt noua locatie!!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

tzitziri spune:
Babytza,David ca David...ce bebeii sunt frumosi toti(sau cel putin cei de pe aici)...dar iar incep sa ma uit la cum arati tu
si zau daca imi sta bine sa ma holbez
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

nikolici spune:
Babytza Sa va traiasca micul crestin.De acum e baiat mare!!!Cum a fost la baia de mir?
Te rog poti sa mi spui si mie pe pm cat au fost ursitoarele?
Super poze!
Mami de Karina iubita mult mult de tot