Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 9

babymom75 spune:
Anca - e tare dulce micuta ta sportiva! Bebelusului meu ii iese doar cite o rostogolire la 10-15 incercari, dar mai exersam noi, nu ne lasam!

rain_lover spune:
Fetele, care nu mai aveti nevoie de port bebe? Ca eu as vrea sa iau unul dar sunt ultra paranoica sa nu imi scape copilul pe jos si as vrea sa cumpar unul sigur, ca atre greu imi e numai cu carutul mai ales la cumparaturi.
Noi suntem bine, mai avem un pic si mergem la vaccinul de 4 luni.Vineri mai exact. Colicii au fugit, gangurim, radem si crestem frumos doar cu tzitzi. Sper sa tina pana la 6 luni. Pe 31 avem botezul si pe 26 ne intoarcem in tara ca aici s-au complicat lucrurile. Pupam mamiciile si bebicii furmosi.
Monica, iti doresc tot binele din lume, tie si minunii din burtik.

alexa si mami spune:
tzitziri esti f tare!
luminita, un buchet mare . esti super mami
gata nu mai ma pling de nik:)
piolica, Elsa!
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

andy.p spune:
Alexia de cand a descoperit intoarcerea de pe spate pe burta numa asta face..in patutz nu prea are loc asa ca o pun in patul mare si stau langa ea.
oana...ce mai face David?Sunteti k?
luminita
piolica trece timpul asa repede ptr Elsa.Cred ca ma pot inscrie cu brio si eu in grup
alina cum stati cu bubitele?
paula si noi adoram degetele,ba pe rand ,ba deodata.
preety sa va traiasca mica crestina.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

babytza spune:
Aly multa sanatate puiului
Anca ce tare e Carla !!!!!!!
Luminita esti o mamica minunata Imi place la nebunie sa te citesc
Elsa de Piolica
Maya de cosmy
Amalia de klemmi
Crina de Angelyna
Ce mai faceti ????
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit

bitza2008 spune:
Salutare mamicilor!!
Realizarea noastra: intoarcerea de pe burta pe spate, dar, bineinteles nu se compara cu MAMAMA-urile voastre!!!Felicitari si asteptam filmulete!SUPER!!!
Sunt cu sufletul alaturi de Aly_c am trimis si sms
Luminita toata admiratia pt tine!!!
Anca absolut superba Carla
Ochii albastri ai lui Lucas se inverzesc!!!! yupiiii
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

tzitziri spune:
Laura, suntem bine....deocamdata.
E prima zi fara tratament si sper sa fie bine si de acum inainte.
Ii trimit si eu sms lui Aly....ca am idee ce poate fi in sufletul ei
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

baby_boy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
Cand erau mai mititei, eram cu un bebe pe picioare, cu capul sprijinit pe genunchii mei si un bebe langa mine, sprijinit de o pernuta, ca aici . Acum, pretiosii au crescut si nu mai incap de picioarele mele... am trecut la faza cu pernuta pentru amandoi, ca aici ... dar nici asa nu mai merge, ca ne-am facut si mai mari si vrem sa vedem lumea din fund, asa ca acum mancam din scoicutele de masina. Mai rau e cand sunt agitati, dau cu manutele peste biberon, ca n-am cum sa tin si de bibe si de manutele lor, n-am decat 2 maini si ce as fi vrut sa am patru ![]() ![]() Luminita ![]() ![]() ![]() Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… Ce nu te darama te face mai puternic! CLIP DE CLIP ![]() CRACIUNEII Mai recente poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Blog personal |
Luminita eu te admir....ce frumos mananca ei

mamica fericita de

in asteptarea lui Raducu
Radu

CD27 spune:
La multe lunite:
Elsa de Piolica
Maya de cosmy
Amalia de klemmi
Crina de Angelyna
Am lipsit putin motivat, piciul are diaree de ieri, tot de ieri nu mai papa, ieri am stat 2 ore sa pape 50 ml, astatzi a fost mai bine 1 ora pentru 140 ml. M-ati speriat tare cu rotavirus, sper sa nu fie ceva de genul asta, astazi a avut doar 2 mese, cam 310ml
, ieri foarte putin. Nu stiu ce e cu el
, il duc la dr saptamana asta.
Am vazut poze cu robotica scumpa, Laura sa sti ca si noi avem costumul ala si inca ceva, chiar se potrivesc copii astia ai nostrii, al nostru se trezeste noaptea, pe la 3 mai exact si rade la noi sau rade de noi
AlexaM cred ca nu iti mai incapi de piele de bucurie
Anca e super ce face Carla, pe MIkul il rostogolesc eu si nici asa nu prezinta nici un interes
Ne-am documentat in we, o sa luam scaun de masa Polly de la Chicco, mi se pare cel mai 'ochios' si stie multe, tarc de la Brevi, sunt 3 marimi, cel mijloci mi se pare cel mai bunicel (are barele de fier deparate de plasa si nu se poate lovi bebe, ca marime e bun, ar putea face o intoarcere). Scaun de masina nu ne-am decis, voi ce ati luat? Se mai poate folosi scoica, dar vroiam sa dau o comanda mai mare pe bimbomarket
si mai am de ales scaunul
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

tzitziri spune:
CD, ce inseamna diaree la voi?Adica daca face multe scaune apoase si nici nu papa, eu zic ca mai bine te duci cu el rapid la dr....nu vreau sa te sperii, dar sa nu se deshidrateze.
EDIT: si noi sper sa fi scapat de un episod de diaree cauzat de Rotavirus si tratamentul a fost in primul rand san la greu....ca sa se hidrateze bine.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)