Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 255)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Of, iar am facut ceva typo. Daria e geloasa pe computer si se urcase in brate la mine.

Diwana, si Daria a patit la fel cu o bucatica de popcorn. II rupsesem o bucatica mai moale dar tot s-a inecat. Noroc ca a tusit si a iesit. Sunt groaznice episoadele astea.
Eu ii dau in continuare cereale Nestle servite cu lingurita.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, bine ai revenit dupa week-end. Imi imaginez ce te murdareste Tudor. Eu numai de pe cizmulitele Dariei si tot trebuie sa imi spla hainele. E adevarat ca in Finlanda li se da costum se fis si cizmulite cauciucate si ii scot la joaca chiar in noroi? Cred si eu ca au imunitate buna copilasii.

Nu ii inteleg pe cei care spun ca nu i-a afectat deloc.

Mersi mult!
E adevarat. Si unde mai pui ca doar daca e mai frig de -20 nu-i scot afara. In rest....au fost -18 saptamana trecuta si avea Tudor niste obraji rosii...acum ceva muci, sper sa treaca repede, deocamdata nu e boala, sper sa o pacalim. De zilele cu ploaie si noroi nu mai vorbesc. Doar daca ploua tare nu-i scot afara. Dar au acele costume de ploaie si cizmulite de cauciuc si ies indiferent de vreme. Si se joaca in nisip. Cat priveste imunitatea, localnicii obisnuiesc sa-si imbrace copii bine si sa-i scoata sa doarma afara cand sunt mici, sau pe balcon. Dar cand sunt bartani mai toti au reumatism si alte boli...

Sincera sa fiu, pana acum criza ne-a afectat destul de putin...dar am luat si noi masuri ca sa nu ne afecteze...sa vedem in lunile ce urmeaza cum e, dar cel putin deocamdata se anunta ok.
Urez tuturor sa treaca peste criza cu bine!

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Carpatina si mesajul cu Ioana erau pentru tine.

Diwana, totul merge bine pina acum. 100% fericita in ceea ce priveste dieta, 80% somnul, 80% organizarea. 200% fericita in privinta Dariei.

Am intirziat cu raspunsul pentru ca am cautat link-ul la acest film: http://www.imdb.com/title/tt0140888/
Am stat sa il vad simbata seara pe procinema. Absolut superb!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Bebeka, ai o fetita mare si cuminte! Bravo ei, ca adoarme singurica! Astept si eu momentul ala la Tudor. Eu seara trebuie sa-l tin in brate, culcat, si sai cant pana adoarme. norocul meu ca adoarme repede, cam in 5-10 minute.

Si Tudor mananca fulgi de porumb, dar fara lapte, ii ia singur in manuta si si-i baga in gura. Cateodata si 5-6 ii intra in gura. Deocamdata nu i-am dat cu lapte. Si tot asa ii mai pun in castronul boabe de strugure si ia cate o bobita si o baga in gura. Cand s-a saturat, baga si cate 5 boabe, le zdrobeste, apoi le scuipa. E semnul ca trebuie sa-i strang 'masa'.

Iar cu olita, acum nu numai ca face acasa in fiecare dimineata, dar a inceput sa faca si la gradinita caca tot la olita. Nu se cere singur, dar e pus inainte de somn. Si educatoarea e tare mandra ca un copil asa de mic face deja la olita. El spune caca si cand trage un partz, de asta e greu sa stiu seara cand sa-l pun. Asa incat doar dimineata la trezire si inainte de somnul de pranz e pus pe olita si se pare ca s-a prins care e faza cu ea.

Gata, ajunge cat cra-cra pe azi, am o datorie la Alinus si ma duc sa o 'platesc'.

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Imi permit inca o recomandare: http://www.imdb.com/title/tt0369702/

Amenabar e fantastic, nu mai spun de Alejandro Gonzales Inaritu!!!

Yaia, stiam de la Maarit faza cu dormitul pe bacon. Eu cred ca o prea cocolosesc pe Daria.

O saptamina buna tuturor!!!

Mergi la inceput

Yaia Tudor !!!
cit despre cra-cra, eu nu o sa incetez niciodata sa imi laud copilul( si pe buna dreptate). Pentru fiecare mama puiutii ei sunt adevarate minuni.

Ce frumos ca se mareste lista gravidutelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Citat:

Carpatina si mesajul cu Ioana erau pentru tine.

Diwana, totul merge bine pina acum. 100% fericita in ceea ce priveste dieta, 80% somnul, 80% organizarea. 200% fericita in privinta Dariei.

Am intirziat cu raspunsul pentru ca am cautat link-ul la acest film: http://www.imdb.com/title/tt0140888/
Am stat sa il vad simbata seara pe procinema. Absolut superb!!!

Foarte frumoase procentaje . Da, am vazut si eu filmul. Intr-adevar absolut superb.

Yaya, bravo delfinasului precoce. Brrr, eu nu as putea sa dorm afara, in frig, daramite sa-mi pun bebele afara pe balcon. Io ma gandesc ca nu degeaba evolutia ne-a facut sa ne construim case tocmai ca sa nu dormim afara

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Citat:

cit despre cra-cra, eu nu o sa incetez niciodata sa imi laud copilul( si pe buna dreptate). Pentru fiecare mama puiutii ei sunt adevarate minuni.

Sa stii ca asa e! Sunt adevarate minuni

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Diwana, acum am realizat ca intrebasei si de sport. 0%! Cind adoarme Daria vreau sa incerc un tae-bo.

Nu am facut abonament la sala pentru ca sunt din nou sfisiata intre doua decizii: sa mergem sa mai stam o vreme la Bucuresti cu tati (si toate beneficiile care reies din asta) sau sa nu o mai chinui pe Daria la drum lung si la schimbat casa ( am simtit ca e n stres pentru ea)si sa o las sa profite de aerul curat si prietenii din PN si sa se bucure de tati numai in week-end. Cum ma hotarasc sa stau o perioada mai indelungata undeva ma inscriu la ceva aerobic.

Tu spunei de 3kg? recomand o dieta cvasi proteica, cred ca merge bine la oricine, se mai consuma depozitele neplacute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Cecilico forumistae dela mamici de Iasi,e Mihamora nu cred ca o stiti voi.Erau in drum spre Cancun si au poposit cateva zile aici.A fost dragut ca s-au jucat baietii,s-a lasat cu ceva palmute primite de Vladut de la Dominic dar in rest au fost ok

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput