Abdominoplastie

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss3 spune:

eu am auzit ca se poate face septicemie de la abdominoplastie in timpul operatiei. Eu zic sa fiti sanatoase si sa mancanti mai putin, decat sa va riscati viata.Sau incercati ultralipo, dati jos din cm , nu la fel de mult ca la abdominoplastie, dar macar nu va operati si nu va doare nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Criss3

eu am auzit ca se poate face septicemie de la abdominoplastie in timpul operatiei. Eu zic sa fiti sanatoase si sa mancanti mai putin, decat sa va riscati viata.Sau incercati ultralipo, dati jos din cm , nu la fel de mult ca la abdominoplastie, dar macar nu va operati si nu va doare nimic.

Tu cred ca n-ai citit subiectul si nu sti despre ce vorbim noi aici.
Abdominiplastia nu se face ca sa mai slabesti ceva...si nici doar ca sa refaci estetic.

Septicemie poti sa faci si de la o intepatura de insecta...indiferent de cat de mult sau putin ai mancat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor!

vad ca nu s-a mai actualizat de mult acest subiect..
am 23 dee ani si nasc in 3 sapt al doilea copilasi prin cezariana..a doua..

acum o sa vad cat de urat o sa arate burtica mea dupa cel putin 6 luni de alaptat si ceva miscari pentru slabit..poate ma duc si la masaj si voi incerca sa fac tot posibilul sa scap de kg in plus si de burtica..
dar..m-am umplut de vergeturi..am avut 48kg inainte de prima sarcina..acum am 70kg..probabil voi ajunge natural in 6 luni dupa ce nasc pe la 55-56kg..si voi ramane cu tot pe burtica si solduri..cum eram inainte de al doilea bebe..

vreau sa apelez la aceasta interventie..si cu siguranta imi voi ridica si sanii..poate chiar sa imi fac si un implant..sau cu acid hialuronic..k arat ca tigancile de la colt cu asa titi..

eu citesc postarile voastre..vreau sa fiu f bine informata inainte..k este intradevar o operatie riscanta..

oana multa sanatate!

intrebarea mea pt voi..cum stiti ca aveti muschii abdominali fisurati? v-au spus la ecografii? v-a durut ceva? eu nici nu m-am gandit k asa ceva se poate intampla..eu ii voi avea taiati de 2 ori de la cezariana..oare alte fisuri mai am?

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas
AMR 3 sapt de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput