LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (172)
Raspunsuri - Pagina 5
danonique spune:
Trebuie sa imi fac cumparaturile pt maternitate si mor de ciuda ca nu pot iesi din casa.Am gasit cateva pijamale pt alaptat pe net dar sunt o multime de firme dragute care nu fac vanzari on-line.Cred ca voi apela la serviciile surorii mele ca pe sot nu ma bazez ca nu face nici macar diferenta intre fusta si rochie.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
27+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ellenuta spune:
danutz sotu era hotarat s-o tunda 0 pe eva .. aseara insa s-a razgandit .. o voi tunde dar nu 0 .. doar sa-i uniformizez parul ..
eu am inteles ca e o prostie faza cu tunsul la 0 ... ca nu afecteaza nr de foliculi.
imi pare rau ca nu-ti poti face cumparaturile .. nu mai ai nimic de la abi sau le-ai dat?
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
cynthia_ spune:
David Alexandru
,
David Pufosul
, Maria
,
Ioana
si
Mihnea
Doniro ai un baietel absolut superb.
Elle Eva este o scumpica si cred ca va deveni o eleganta si cocheta femeie de afaceri.
Off am cam uitat ce am mai citit eu sunt cam obosita am fost la gratar si sanius am avut parte de multa multa zapada si soare a fost tare frumos.
Dana noi L-am tuns pe Octi pentru ai uniformiza parul, nu 0 ci periuta, da ii sta tare bine, arata a copilas acum nu mai este bebelus
.
Shose mie imi place alegerea ta.Am vazut filmuletul cu AJ si toate pozele, ap lui Ceska care mi s-a parut super.
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta danutz sotu era hotarat s-o tunda 0 pe eva .. aseara insa s-a razgandit .. o voi tunde dar nu 0 .. doar sa-i uniformizez parul .. eu am inteles ca e o prostie faza cu tunsul la 0 ... ca nu afecteaza nr de foliculi. imi pare rau ca nu-ti poti face cumparaturile .. nu mai ai nimic de la abi sau le-ai dat? Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
La 1 an si 10 luni l-am tuns 1 pe Marc. Avea parul fooooarte rar. A crescut tot rar dar parca firul e un pic mai viguros. Pe Andrei o sa-l tund pe la vara sa fie cald.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
creata2008 spune:
Fetelor, veste pentru voi!!
Oricare fata de pe forum ajunge in studioul lui Dani pana pe data de 31 martie a.c. si face o sedinta foto, va primi discount de 10% la orice produs tiparit in studio, cu fotografii realizate in studio de catre Dani, fie ca este album sau sunt fotografii clasice.
Evident, parola este "sunt x de pe forum", in caz ca nu va cunoasteti. ![]()
Acest discount se aplica si sedintelor foto realizate anterior acestui anunt, in studio, de catre Dani.
Pentru intrebari sau programari, dati un telefon sau un mail. Aici gasiti datele de contact studiopentrufamiliata punct ro sau danielphotography punct ro. Sau ma sunati pe mine!
Va pup, ma retrag la un film, noapte buna!
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Eliza spune:
Silvia, ma gandeam eu ca nu am ce mot sa-i tai
, si nici turta nu cred ca stiu americanii sa faca, asa ca va fi o petrecere simpla cu copii si parinti.
Eva iubita, ai fost ca o floricica la ziua ta si mami radia de fericire. Sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume.
Gabitza, please nu te supara, nu cred ca a omis-o cineva intentionat pe Daria. La multi ani scumpa Dariuca, sa le luminezi mereu zilele lui mami si tati, sa cresti mare, sanatoasa si sa fii mereu vesela
.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
danybv spune:
Am intrat si eu sa urez cu intarziere la multe lunite pentru clopoteii : Ioana Ecaterina , Daria Maria , Eduard Cristian , sa fiti sanatosi , sa cresti mari si frumosi
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Eliza spune:
Doniro tare chipes e clopotelul tau, asteptam si urmatoarele poze.
Am vazut-o si pe papusica Maria
, tare mult imi plac toate pozele cu ea, nu degeaba ii zice mami Maria bucuria.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
danybv spune:
Am pus si eu cateva poze facute azi la ziua Mariei , le puteti vedea incepand de aici
Multumesc tuturor fetelor care ne-au facut urari adresate Mariei
cate un pupic si o floricica
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Ioanact spune:
Buna seara.
Multumim tuturor celor care ne-au urat toate cele bune Ioanei, si anume:
Lala D multumim
.
Eliza iti multumesc si tie pentru urare.
Deasemeni si ramoneib
creata2008f frumos ai scris..
multumesc mult
.Intre timp am vazut si cele 2 filmulete cum facea pa-pa bunii si cum zicea MA-MA , ce scumpa e..imi vine sa o mananc cum zicea ea mama.
madalina28 multumesc
.
ceska777multumesc
.Frumos filmuletul, dar nu este rece pe gresie?
monicaamultumim
, noi am sarbatorit
.
Ellenuta multumesc mult
si ca ne-ai facut capitol
.Am vazut si pozele Evei
, mi-au placut mult.
aurel cris multumim pt urare.
roli25multumim
.
gabritza multumesc
, am simtit un fior cand am citit mesajul tau..
rlc sandor
.
danoniquemultumesc.
Eu ii voi tunde parul Ioanei , ca sa il aibe des, nu stiu daca e o superstitie, dar mie mama nu mi-a tuns parul 0, si nu il am des
, iar fratelui i-a tuns parul si are un par des..
Ai putintica rabdare si vei putea sa te plimbi si tu..asteapta sa se nasca bb.Te inteleg, dar..gandeste-te la el.
Aaa apoi am vazut mesajul ca tb sa iti m faci cumparaturi pt maternitate..da, roag-o pe sora ta..stai linistita ca si sotul incurca rochia cu fusta..![]()
danybv multumim pt tort si sampanie..am savurat si pozele voastre, foarte frumoase sunt iar Maria e o scumpa:La Multi Ani! inca odata, sa fie sanatoasa , cuminte si sa va faca fericiti toata viata.
ancasoare sa o stapanesti sanatoasa si fara accidente..
Cine are timp sa ne vada si noua pozele si un filmulet cu: PRINTESA IOANA LA 1 AN,
, le dorim vizionare placuta.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN
Asa cresc eu
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)