LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (172)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaa !!!
Fac eu cafelutza astazi ?

Mi-am propus inca de ieri sa recuperez fotografiile nevizionate

Si uite asa mi-am inceput dimineata intr-un mod fooooarte placut:

Mateias de cati Doamne iar sunt impresionanta de ce ginere frumos am !!! Nu ma mai saturam privindu-l!!! Si ce vesel era cand se juca in zapada... si ce de zapada aveti... Si ce bine arati si tu... Si imi plac mult si prieteni lui ... indianca mica si frumoasa si chinez/japonez dulce foc Gata, ma opresc ca nu mai am cuvinte... Sti tu ca mor de dragul lui !!!
Cati, tu cum o mai duci cu problemele tale dentare? Te vei mai duce la dentist ? Mai te doare ? Dar cu somnul cum o duci ?

Am vazut o alta feblete de'a mea o buburuza minunata !!!! Le mai vazusem pe fotografiile din albumul craciun dar le-am revazut cu mare placere. O papusica este !!! Imi place de mor aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2425504660102763220JoSZeH

Razvanici de ramona - ce frumos ati petrecut !!! Ce cadouri frumoase a primit! Asa mamica frumoasa - asa baietel frumos !!!

Un pletosel duuuulce foc pe nume Andrei Ce bine v-ati distrat voi la munte !!!

Larisuca, ce probleme ai tu cu tine mai ?? De ce esti nemultumita ? M-am uitat si la fotografiile din 2006 si ... aratai foarte bine atunci dar.... arati bestial acum !!! Nu mai vorbesc de pipetzica minunata !!!! Mai puna-ne fotografii recente cu ea!!!

O pufosica delicioasa pe nume Maya Miutza, este superba fetita ta! Si nu este nicidecum garsunica! Si eleni are tot 9.800 la 11 luni dar seamana cu mine osoasa.

Dany, Dumnezeule peste ce "neoameni" ai dat la urgente... Din opacate eu am observat ca cam asta este atitudinea doctorilor din provincie... Eu am ajuns la concluzia ca mai bine ma feresec sau ii feresc pe copii sa se imbolnaveasca si sa aiba nevoie de medici cand suntem la ploiesti... Am intalnit si eu la ploiesti dr. sau asistente de genul celor descrisi de tine...Acum, cum este andrei ? Ti-au dat alt tratament pentru el ? I-ati dat antibiotic ?
si sanatate multa!!!

Ceska, mi se pare super apartamentul in care va veti muta !!! Asa de spatios , curat si frumos !!! O sa aiba benji ce sa "cerceteze"!!! Cred ca abia astepti sa va mutati! De curiozitate... cat este chiria acolo pentru un astfel de apartament?

Anca, ce bine ati petrecut voi doua zile !!! Asteptam fotografiile ! Si eu sunt tare speriata de cazaturile lui eleni... pana acum am reusit sa o feresc cat de cat... dar, din pacate se intampla cand te gandesti mai putin la asta... Bine ca nu a patiti nimic si excelenta idee ai avut sa-i dai si cu gel pe buza!

Hai ca pana am apucat eu sa termin ( vorba lui roxanici !) "placinta" la metru... pe pariu ca au aparut inaintea mea elle sau lalad cu cafelutza ...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Va scriu scurt ca sunt total aburita in cap. Clara are de sambata seara febra. "Normalul" este la 38.5, mai sare la 39.5. Primeste antitermic numai daca sarim de 39.5 caci inca suntem pe antibioticul pentru Giardia(pana astazi la pranz) si e tare puternic asa ca nu vreau sa ii incarc ficatul.
Nu are alte simptome, papa acum normal nu ca in ultimele 2 saptamani si clar sta acasa ca nu are voie cu febra la gradi.
Ieri am vorbit cu doctorita si ne-a spus ca daca nu are simptome sa mai asteptam un pic. Astazi sun si fac programare sa vedem macar daca e virotic sau bacterian.
Cu somnul stam rau toti 3 ca ea face febra tare ciudat: fruntea si ochii ard dar nu are decat 38.5. Asa ca noaptea trebuie trezita si luat temperatura ca altfel nu putem evalua.Si asta din 3 in 3 ore.
Ce sa mai zic...imi vine sa plec in lume sa nu ma mai intorc!

Va pup si va urez petreceri frumoase. La poze sunt restanta rau

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ALINA

La multi ani! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de tot ce iti doresti si multa fericire alaturi de piticuta ta frumoasa si sotior!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

neataaaaa

[eu am inregistrat o victorie aseara .. i-am dat sa pape evei si treaza am pus-o in patut. am mai stat un pic langa ea, s-a frecat la ochi, s-a matzait un pic si apoi am iesit din camera. a adormit singura! m-am dus si am invelit-o si a dormit fara probleme!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Bravo bitzulina !!!!!

Eu nu mai reusesc deloc sa o adorm pe eleni... Nu vorbesc de "lucruri sfinte " cum ar fi sa adorama singurica cum a facut-o eva aseara... ma multumeam sa admorma in bratele mele...
Din pacte, se ridica de langa mine, se tranteste peste mine sau taica-sau de zeci de ori, se loveste de patut sau de tablia patului nostru si o apuca plansul seara de seara. Si uite as, dupa o ora de astfel de exercitii... vine mama , mi-o ia o adoareme pe picioare leganata si mi-o aduce inapoi in patut dupa 10 minute

P.s.... au "aparut" multe zuzulici cat timp m-am chinuit eu sa compun placinta anterioara...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

noi suntem cu muci de aseara,am avut noapte grea ca nu putea sa respire plus dureri de dinti ca ne iasa 2 masele...azi mergem la doc sa vedem ce luam caci mucii sunt usor verzui...
nu mai stiu nimic de voi sper ca toata lumea e bine,incerc sa rasfoiesc azi poze de la aniversarica mi tare dor sa vad clopoteii
va pupam cu drag

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!

Of, sanatate multa !!! Mergi la medic sa-ti dea tratament potrivit si sa dea Dumnezeu sa ramana la muci si sa nu ajhungeti la febra si tuse cum am "petrecut" eu cu eleni a mea mai bine de 2 saptamani...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Va scriu scurt ca sunt total aburita in cap. Clara are de sambata seara febra. "Normalul" este la 38.5, mai sare la 39.5. Primeste antitermic numai daca sarim de 39.5 caci inca suntem pe antibioticul pentru Giardia(pana astazi la pranz) si e tare puternic asa ca nu vreau sa ii incarc ficatul.
Nu are alte simptome, papa acum normal nu ca in ultimele 2 saptamani si clar sta acasa ca nu are voie cu febra la gradi.
Ieri am vorbit cu doctorita si ne-a spus ca daca nu are simptome sa mai asteptam un pic. Astazi sun si fac programare sa vedem macar daca e virotic sau bacterian.
Cu somnul stam rau toti 3 ca ea face febra tare ciudat: fruntea si ochii ard dar nu are decat 38.5. Asa ca noaptea trebuie trezita si luat temperatura ca altfel nu putem evalua.Si asta din 3 in 3 ore.
Ce sa mai zic...imi vine sa plec in lume sa nu ma mai intorc!

Va pup si va urez petreceri frumoase. La poze sunt restanta rau

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Of, stiu cum este... Eu m-am distrat doua saptamini cu eleni cu diaree pana in carciun si am continuat alte doua saptamni cu febra, muci, tuse
Snatate multa !!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Vin si eu la cafelutza! cred ca am racit, ma doare ovarul sting de mor, m-a trezit durerea din somn azi dimineata ...acum parca m-au lasat un pic spasmele...sper sa n-am vreo "bucurie" tocmai azi!

Ele, Bravo pentru somnicul Evei!

Danybv, groaznic s-au purtat la spital…din pacate din cite povestesc si fetele, e un fenomen generalizat….ufff….

Cati,

LauraD,

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata si de la mine,

Am un car de draci: aseara, pe la 21:30 mi-a cazut cablul (adik toate: tel, net si tv) si am sunat la UPC (Anca, eu vin cu , sa-i 'linistim' odata) si ii zice, un tip de l atehnic, lu' Dan "vedeti dak aveti semnal la modem" (modem care e pus pe perete, sus, langa tavan, in garaj). Adik sa ia televizorul si sa se duca in garaj; Dan i-a zis ca "nu pot acolo, dar pot sa ma duc in strada, pe stalp" - Doamne, ce angajati cretini au !

Scuze, ca v-am stresat cu asta, dar nici dimineata n-am avut prea mult succes. Cel mai rau imi pare ca n-am putut sa vad slide-ul cu Razvi si filmuletul cu AJ. Si, bineinteles, nici 'Livada de visini' - piesa de teatru, de pe TVR1.

Asa, acum:

Danybv, ce sa spun?! Niste jigodii ordinare, platite din banii nostrii, care se joaca cu suflete nevinovate.

Irlandeza, acum, mare lucru nu pot sa fac; doar n-o s-o pun la dieta

LauraI, bine c-a ajuns (tortul) la destinatie; cand ai timp, poze cu sarbatoritele!

Admirat Matei (de Cati) - ce distractie e in zapada!

Anca, abia astept poze.

LauraD, ce faci? Tot in dosare?! Off!

Cine mai era prin zona? a, Monica.. unde esti?

Mai vroiam sa zic ceva, dar suna tel ca la gara

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Shose
Cynthia
Darene
Ele
Monicaa,
Jmoni

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Sa nu uit:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC! SA CRESTETI MARI SA SA LE-ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!

Alessia Ioana

Matei Alexandru

Stefan

Matei Patrick

{ps. nici n-am zis bine si ati si aparut: LauraD si Monica )
Off, sper s anu fie ceva grav, cu Clara

Intre timp, cine a sunat, a renuntat, ca eu sunt prea "ocupata" sa raspund la tel.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput