LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (172)
Raspunsuri - Pagina 14
Miutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Mai vreau sa-i spun Miutzei: eu cand am zis ca-i bucalata, nu m-am gandit ca e grasa; am ramas cu impresia ca te-a deranjat, c-am spus ca-i bucalata. ![]() Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Ginette, Nu, nu, nu! nu m-a deranjat!

serios! ziceam doar ca acum nu ma deranjeaza ca e bucalata sau ca pare grasuna desi in trecut am fost cam obsedata de greutatea ei

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
cati_magureanu spune:
Asa, da...Ceska, sa va bucurati si sa va simtiti bine in noua locuinta! Este partea nasoala acum cu mutat, smotru etc..dar cine o sa aiba o casuta minunata la final? Spor la treaba acolo si mai da-ne de veste ce faceti!
Dani esti de mult in Tulcea? Am si eu o verisoara primara acolo..poate o cunosti prin cine stie ce intamplare: Adina Zbravos...Ea sta pe Podgoriilor...De altfel, bunicii mei sunt in Chilia veche si in fiecare vacanta mergeam acolo cu vaporul! Delta, pentru mine, este ceva special...Ma uitam la mama sotului tau si mi se pare ca are o figura asa cunoscuta! ![]()
Ancule, si voi tot la loc de joaca? Bravos! Imi pare rau pt. patania lui Stefanut! Pupam noi buzita lui, sa-i treaca...Va cred ca erati terminati..
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
AMR 6 ZILE
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
Shose spune:

La multi ani'

DARIA, MARA, NICOLE! 12 Ianuarie a fost zi de printesuci. Numai fetite avem.
Sa aveti o viata frumoasa, asa cum o viseaza parintii vostri pt voi 
Pt azi:
La multi ani

Mateiash, Stefanutz, patrik, Alessia, numai bucurii si impliniri va doresc, sa fitzi sanatosi si sa ramaneti la fel de frumosi.
Thx fetelor pt urari....intram si noi in ultima luna de bblushala. Nici nu'mi vine sa cred ca Pip a facut 11 luni. Doamne, cand??? Ca ieri eram cu ea in brate si era un ghemotoc mititel
De azi intr'o luna ne petrecem
.
Nu am avut timp sa vad pozici calumea, dar am vazut pozici cu Rzvanici baiat frumos, cu Ioana printesica si Maria Bucuria. Felicitari fetelor pt petreceri.
Vazut AJ mik astronaut 
Vreau sa mai zic asa: Stancutz URAAA! Sa devina obijnuinta somnul snur si mami odihnita
.
Ema missed u. Am pus pozici vechi, sa vedetzi si voi schimbarea. Ufff... pe mine ma cam 'doare'. Cred ca ai dreptate, daca as reusi sa ma mai rotunjesc putin, macar la fatza cred ca ar fi minunat.
Milan drag si surioara sau fratiorul din brtica ![]()
Sa va zic una...Pip iar a adormit la 11. Habar nu am de ce. Azi nu am scos'o deloc afara, am fost oboita si am amanat...pana s'a intunecat si s'a facut frig tare. Poate de asta. Sper sa fie maine mai bine.
all
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
danybv spune:
buna fetelor
Cred ca o iau razna
stiti ca noi suntem inca bolnavi , azi ( 12 ianuarie ) am sunat pe dr ca sa mergem la ea la cabinet sa ne prescrie alt tratament , am sunat-o si ne-a zis ca nu are program si sa revenim maine ca o gasim la cabinet .Tratamentul care l-am avut pana acum pentru copii s-a terminat insa starea lor nu s-a imbunatatit prea tare , Maria este singura care si-a revenit , in schimb Andrei este rau de tot .Are crize foarte mari de tuse pana cand se ajunge la stari de voma foarte puternice .
De ce credeti ca sunt eu acum la ora asta pe forum , fiindca numai ce am venit de la urgenta cu Andrei 
prin ce am trecut si acolo , m-a umilit o asistenta de nu-mi vine sa cred si acum sunt in stare de soc ca exista astfel de specimene angajate in institutii de acest gen , oameni care au depus un juramant in fata lui Dumenzeu si al oamenilor se comporta cu noi oamenii de parca am fi niste .... nu am cuvinte sa scriu cum ne considera ei .
Am intrat la urgenta si am dat peste o asistenta
care manca un mar tare relaxata , am batut la usa si am intrebat-o daca pot sa intru , la care ea s-a uitat la mine si nu mi-a raspuns nimic .Dupa ce am mai intrebat-o odata m-a poftit inauntru .
I-am spus problema pentru care am venit la care ea imi zice : doamna , nu avem dr pediatru la urgenta , este doar sus pe sectie , daca vreti va internam si va v-a cosulta , pana aici mi-a fost , nu am mai putut sa rabd si m-am luat de ea .I-am spus ca nu se poate asa ceva , este urgenta si trebuie sa coboare un medic de garda , i-am zis daca se intampa ceva cu copilul meu a cui va fi vina ? I-am zis ca daca dr considera ca copilul este grav si-mi zice de internare atunci sunt de acord dar atat timp cat nu-l vede nimeni cum poate sa-mi zica ea de internare , bine ca discutia a continuat rau de tot intre mine si asistenta pana ce a binevoit sa cheme dr , era ofticata cred fiindca a trebuit sa o trezeasca din somnul de frumusete .
Nu-i intelg deloc pe cadrele astea medicale care se simt deranjate de faptul ca la miez de noapte vin pacienti la urgenta , eu consider ca daca ei nu pot sa-si faca meseria bine sa se dea la o parte sa lase pe cei tineri sa faca ceva pentru folosul nostru .Sunt tare mahnita , numai exista nimic bun in lumea asta , suntem tratati rau de tot .
No , ca mi-am varsat si eu oful , imi cer scuze poate ca v-am deranjat cu situatia mea .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
darene spune:
La multi ani Alessia Ioana,Matei Alexandru,Stefan,Matei Patrick !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si fericiti toata viata !
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
Ellenuta spune:
neataaaaa
mary tortul l-am comandat la un tip de la care ia prajituri sotu ptr pizzerie. are fabrica tipul asta. situl este elburro.ro .. ei nu aveau modelul asta de tort dar i-am aratat ei poza si mi-a spus ca poate sa-mi faca.
honey si io care ma asteptam la cine stie ce traznaie .. il vad pe aj pe luna! tare dulce e!
lala cum sunteti cu raceala? sper ca v-a trecut .. 
laurici ce de peripetii cu tortul .. bine ca a ajuns si totul a fost ok! POZE!
irlandeza ca un copil de 2 ani .. oricum, de acum incolo dezvoltarea nu o sa mai fie asa spectaculoasa .. nici la cm nici la kg ..
dany uff Doamne ce specimene de doctori si asistente .. bataie de joc nu alta ..
eu am inregistrat o victorie aseara .. i-am dat sa pape evei si treaza am pus-o in patut. am mai stat un pic langa ea, s-a frecat la ochi, s-a matzait un pic si apoi am iesit din camera. a adormit singura! m-am dus si am invelit-o si a dormit fara probleme! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:

MATEI

STEFAN

MATEI PATRICK

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI ANI! SA FITI SANATOSI, NOROCOSI, FERICITI, IUBITI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BINE! SA LE ADUCETI BUCURII PARINTILOR SI SA FITI FERICITI CU TOTII!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monicaa spune:

La Multi Ani
Mara Bianca
Daria Mihaela
Nicole Ariana
Alessia Ioana
Matei Alexandru
Stefan
Matei Patrick
numai bine, multa sanatate si sa cresteti mari si frumosi!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
jelimoni spune:
AM INTRAT SCURT SA URAM LA MULTI ANI LA CLOPOTEII,SA CRESTETI MARI SI SANATOSI,SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!
ALESSIA
MATEI
STEFAN
PATRIK
DAVID ALEXANDRU
MARIA
DAVID
MIHNEA
IOANA
DARIA
RAZVAN
SACHA
VICTOR
ADELINA
STEFAN
YASMIN

noi suntem cu muci de aseara,am avut noapte grea ca nu putea sa respire plus dureri de dinti ca ne iasa 2 masele...azi mergem la doc sa vedem ce luam caci mucii sunt usor verzui...
nu mai stiu nimic de voi sper ca toata lumea e bine,incerc sa rasfoiesc azi poze de la aniversarica mi tare dor sa vad clopoteii
va pupam cu drag