LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (172)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi ani!!!!

Alessia Ioana
Matei Alexandru
Matei Patrick

Si cine sa traiasca!
Cine sa traiasca
La multi Ani!!!

Stefan sa traiasca! Stefan sa traiasca!La multi ani!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roxana, icei !!! nu mai fi supi pe astia de la cablu...mie mi-a trecut (dupa ce au facut reparatiile...hihihi...oricum sint un pic cretinutzi)

Azi sint vesela. au inceput telefoanele, puiutzu se joaca frumos, nu mai are foarte multi muci, abia astept sa vina tati acasa de la serviciu sa mergem la joaca la mall...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

moni uff iara o trage Clarita cu febra .. da din una in alta .. eu sper sa fie doar un virusache mic sa nu mai fie nevoie sa ia antibiotic.

jelimoni si voi cu muci si tuse .. imi pare tare rau, e asa greu cu copilu bolnav ..

laurici chiar nu stiu cum s-a intamplat .. sper sa nu fie ceva izolat ci s-o tina obiceiul asta bun. cert e ca ziua asa ii face, ii da sa pape si ii mai face un pic de laptic .. apoi o lasa in patut si adoarme singura ..

cati am vazut si eu pozutele .. ce veselie e pe matei la joaca! si indianca e tare draguta! wow .. ce de zapada aveti .. super!!

v-am spus ca vineri plecam la munte, la ski?? mergem la ranca, in gorj .. cica e o zapada acolo, mama mama .. trebuie sa ne luam cu noi lanturile, lopetica, nisip si din astea ca se urca ff greu. noroc ca merge si un prieten cu jeepul si ne trage daca e sa ne impotmolim. abia astept sa schiez ~!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Sarbatoare, mare sarbatoare
LA MULTI ANI FERICITI:

in primul rand ginerelui meu frumos:
MATEI
SA DEA DOMNUL SA AI PARTE NUMAI DE FERICIRE, NOROC SI BUCURII IN TOATA VIATA TA !!!

aceleasi urari din suflet si lui:

STEFAN

La multi ani cu sanatate si clopoteilor mai putin "activi":

ALESSIA IOANA
MATEI PATRICK

SI LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE, LINISTE SI SANATATE :

ALINA
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Roxanici, off, ce nervi ti-au facut idiotii aia cu cablul lor... Mie mi se par un pic ( dar doar "un pic" !!!!)mai buni, mai seriosi astia ai mei de la RDS... Din pacate nu ai cum sa alegi ca si-au imartit 'frateste" zonele ... Spune-ne de buburuza... ti-a mai dat scularea in mijlocul noptii ? laura pe ea de dulce !!!

Elle, ce super ca plecati la zapada si distractie !!! O veti lua si pe bitzi cu voi ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI ALINAATUDOR!
Sa fi sanatoasa si fericita langa Stefi si familia ta frumoasa!

Pt ieri :
LA MULTI ANI MARA BIANCA!
LA MULTI ANI DARIA MIHAELA!
LA MULTI ANI NICOLE ARIANNA!

Pt azi:
LA MULTI ANI ALESSIA IOANA!
LA MULTI ANI MATEI!
LA MULTI ANI STEFAN!
LA MULTI ANI MATEI PATRIK!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna dimineata fetelor

Ellenuta multumim de cafeluta , eu chiar am mare nevoie de ea , abia reusesc sa rezist la ce noapte am avut

Am uitat sa va zic ca mi-a dat injectabil pentru Andrei : ampicilina , mi-a dat un sirop pentru tuse si picaturi pentru nas , asta pana azi cand merg iar la pediatra .
Data viitoare cand ma voi duce cred ca voi filma cu telefonul si trimit la televiziune sa vada o tara intreaga cum se comporta cei de la Tulcea , eu cred ca aici au trimis toate rebuturile facultatii de medicina, sa ma ierte Dumnezeu , eu de felul meu sunt o fire pasnica dar cand mi se umple paharul nu mai pot sa tac .
Nu este prima orara cand se patesc asa ceva , a patit-o si sotul meu si tot cu madam asistenta asta de aseara si exact cum zicea una dintre fete pe banii nostri fac lucrul asta , dupa ce ca platim o viata intreaga serviciul de sanatate mai suntem si tratati in fel si chip .
Acum Andrei vad a tot la fel este astept sa-si faca efectul injectiile .

Acum sa fac si eu urarile pentru clopoteii sarbatoriti

La multi ani pentru Alessia Ioana , Matei Alexandru , Stefan , Matei Patrick sa fiti sanatosi , sa cresti mari si frumosi

la multe lunite pentru Yannis-Sebastian

LA MULTI ANI !!! pentru Alina sa-ti daruiasca Dumnezeu multa sanatate , fericire si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi tie

Multumesc tuturor fetelor care mi-ati raspuns

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici initial vroiam s-o iau dar ne-am razgandit .. nu stiu cat de frig va fi .. dar avand in vedere ca e la 1600 m nu cred ca vor fi mai mult de -10 grade .. asa ca mai bine ramane acasa cu buni si noi ne facem de cap ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

neata buna zuzicilor........
ce fac clopoteii?am citit de mici raceli sper ca trec si isi revin ingerasii pupic pt fiecare in parte sa treaca cat mai repejor
Lala d cred ca e in vacanta?sau ?a trecut deja?sper ca a fost ok ,La multi ani si lui Andutu care e baietel de un an ,nu am uitat dar nu am putut intra deloc
se pregateste ceva pt pitik Eva ,pt maine ?e zi mare???
Theli multam de cd,e o minunatie si doarme printesa fara probleme ,

despre noi??hmmmm
eu sunt in sesiune ,e groaznic,ziua nu am timp nici o jum de ora sa citesc ceva iar noaptea dupa stingerea lui Sara stau pana pe la 3-4 depinde de baterii ,m-am ales cu bube la gura de la un ficat prea obosit dar asta este,a trecut cu bine primul examen mai am multe insa sper sa fie ok
Sara,aici adevarate progrese........face nani singura,am scapat de plimbatu in brate,a tinut fix 3 luni dar a trecut ,nici nu imi vine sa cred,o pun in patut si in max 15 min adoarme,fara nici un scandal
vestea mare e ca de cateva zile merge singurica,bine ea a inceput de mai mult timp sa faca cei 3-4 pasi singura dar de o sapt merge fara probleme pe distante lungi si faza buna e ca stie sa pice ori in fata ori in fundulet pe pampers......

va las ca cineva ma striga AINAAA,Sara in loc de MA-MA imi zice AINA

va sarut si nici nu stiti cat imi lipsiti

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am recuperat de citit si vizonat poze care sunt superbe toate!

Shose frumoasa costumatie pt Pipe,o avem si noi tot de la redoute comandata de prin noiembrie dar din pacate este mare am luat-o pt 18luni,mai poti comandat pe site eu stiu ca nu. fetele frumoase.

Elle ati avut o petrecere minunata!Eva este o floricica .Mi-ai dat idee cu meniul la rest nu are rost sa ma chinui sa-l fac eu o sa las pe fiecare sa comande ce vrea,doar aperitivul o sa fie pe platouri.Distractie placuta la munte!O sa plecati cu Evita?

Miutza am vazut poze cu Maya tare frumoasa este, iar faza cu ingrasatul cred ca exagerezi un pic este super ca si geutate.

Honney am vazut cel mai dulce astronaut!

Creatza super tablourile dar mai super modelele.Imi pare rau de accident dar se intampla,chiar de-si va ciobi vreun dinte nu e capat de tara ca nu sunt definitivi Creatza mica sa treaca buba

Dany am vazut poze cu mica voastra petrecere,ce rochite minunate a avut Maria Bucuria!Despre cadrele medicale din Ro am aceeasi parere pe care i-am spus-o si Ralucai nu stiu de ce sunt atat de inumane ele nu or fi avand famimlii,copii acasa?Sanatate multa!

Alina din CT ce printzesa ai avut tu acolo! Trena si piticii din poveste mai lipsesc!

Ramona super petrecere ati avut si voi,jucariile sunt bestiale mai ales omida,iar costumatia Razvanelului f frumoasa!Mi-ai furat ideea din gand cu tortul inimioara!

Ceska ti-am admirat si eu locuintza este f spatioasa,spor la smotruit nu uita sa ne pui poze cu balconulSanatate lui Benji!

Mada pe Sofiuca care doarme toata noaptea,sa-si tina obiceiul tot asa sa o lase pe mami sa se odihneasca!

Noi am fost duminica la mall Baneasa pt unele cumparaturi,m-a pus DD sa o dau pe Sofia cu scarile rulante o data ca nu am mai plecat de la ele vreo juma' de ora deja stia cand ajungeam sus sau jos sa o ia singura spre sensul celalalt, oricum nu eram singura mamica care faceam ture.
Nu gasesc vaccinul pentavalent Infanrix, am sunat ieri dimineatza la MateiBals sa vad dc il au acolo il aveau si am plecat sa-l cumpar cand am ajuns mi-au spus ca tocmai au dat ultimele 2 doze am batut 60km degeaba,faza e ca nu il gasesc in Ploiesti trb sa incerc pe la depozite!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput