Trombofilia - o problema ignorata (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Anaconda mi s-a spus sa le fac la Fundeni .

As vrea sa o intreb pe d-na dr Uscatescu dc tb sa intrerup pastilele pt colesterol (Zeplan) inainte de a face anal acestea si dc da cu cat timp inainte de anal . Imi poate da si mie cineva adresa dansei de mail pe PM? Please!!! Sau poate intreaba cineva pt mine. Multumesc frumos

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Miki , faci cum crezi...
Dar nu cred ca te-a obligat cineva sa le faci musai acolo . Poti cere tu sa le faci in alta parte .
Ma rog , e alegerea ta , eu nu mai comentez nimic .

bebe

Mergi la inceput

A bagat Clexane de 0,4 la farmacia Academiei ! Am luat eu azi 30 inj , cu reteta ! Pe cine intereseaza....mergeti repede si luati . Cred ca e singura farmacie din Bucuresti care are ! Nu stiu ptr cat timp...

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fetele care au nascut, cum se simt oare? Sanatate multa!

Mergi la inceput

Nu mai tin minte cine a scris ca e alegica la aspirina, mi-am adus aminte acum ca este un produs naturist care o poate inlocui, FLAVONOID COMPLEX ii spune si se poate achizitiona numai de la distribuitori autorizati GNLD. Dc doreste ac produs sa ma contacteze pe PM pt a-i da datele de contact ale unui distrib.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeamiss spune:

si eu cnd mi-am fcut analizele la fundeni la fel am avut trecut pe trimitere:screening trombofilie!astfel imi ia in considerare toate cele de fiekre data cnd imi refac analiza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

buna dimineata!!!
am si eu o intrebare...cand ati inceput sa faceti clexane v-au internat si v-au tinut sub supraveghere cateva zile??? sau v-au trimis acasa??? si inca ceva...cine va face injectiile...medicul ginecolog sau ce medic???
pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Vulturas, pentru aceste injectii nu te interneaza nimeni. Ti le da sa le faci si apoi te duci periodic la control.
Eu mi le fac singura dar sunt persoane carora le face sotul sau cineva apropiat. Tinand cont ca, in general, trebuie facute zilnic, este cam greu sa ti le faca doctorul sau vreo asistenta. Eu iti recomand sa iti iei inima in dinti si sa ti le faci singura, daca trebuie sa-ti faci. Dar, pana la urma, cum a ramas? Ce ti-au zis doctorii? Ai decis pana la urma sa ramai insarcinata?

Mergi la inceput

Vulturas , si eu imi fac singura injectiile , e chiar simplu si usor . La primele , mi s-a cam invinetit burta , insa acum vad ca s-a "obisnuit" corpul cu ele , si nu ma mai invinetesc . Daca te hotarasti sa ti le faci singura , citeste f bine prospectul , ca sa vezi cum se fac . In unghi de 90 grade , si se tzine pliul pana faci toata injectia , apoi ii dai drumul . Si NU se scoate bula din injectie ! Oricum e in spatele serului , si chiar nu incomodeaza .

6+

Mergi la inceput

Fetelor care e doza maxima de aspenter recomandata/zi? Cate pastile si de cate mg tb sa fie??.
Multumesc

Mergi la inceput