Trombofilia - o problema ignorata (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeamiss spune:

buna fetele!felicitari celor kre au teste pozitive!sarcina usoara si sa va dea dd un bb sanatos!
si eu am luat utro dar numai oral!luam 6 pe zi!dr mi-a zis ca dca imi este greata atunci sa le pun intravaginal!dar nu am avut probleme!
despre clexane stiam ca este gratuit pt gravide,desi eu nu am ajuns sa le fac!iau tot aspenter!stiu ca nu le au in farmacie cnd te duci sa le iei si trb sa dai comanda!eu am vb cu o tipa kre facea injectii si nici o farmacie de la noi din oras nu avea pe stoc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fetelor, va tin si eu pumnii si va urmaresc din umbra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeamiss spune:

fetele sper ca sunteti bine!va asteptam cu vesti bune!sa aveti grija de voi si de bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boldi spune:

Eseea ,ce faci,esti bine?...nu mai dai nici un semn ...astept vesti de la tine si despre ecografia pe care urmeaza sa o faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Boldi, eu sunt bine. dar sa stii ca eu nu am sindromul asta, eu iti scrisesem doar referitor la placenta parca. Luni ma duc la eco de de saptamani, la alt dr ecografist decat Pop sau Iosup, iti scriu dupa.

tu esti bine? cate saptamani ai acum?

Mami de fetita si de baietel 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor, imi pare bine ca am gasit subiectul acesta, am nevoie de ajutorul vostru. Am pierdut o sarcina in dec 2008 (prima mea sarcina) si mi s-a spus sa ma duc la Fundeni pt urmatoarele analize:
-atc anticardiolipina,
-anticoagulant Lupic,
-prot C,
-prot S
-antitrobina III.

Oare ac sunt toate analizele care tb facute? Am vazut ca vb si de factor V, mie de ce nu mi-o fi dat sa-l fac? Va rog spuneti-mi si mie ce anal ar mai tb sa fac pe langa cele pt care am trimitere.
Multumesc anticipat

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Eu zic sa vorbesti cu dna. asist. Viorica Taru si iti va face analize amanuntite. Este posibil sa-ti fi dat doar aceste analize pentru ca daca e sa fie ceva in neregula iese una din ele anapoda.
Mie ca sa-mi faca toate analizele fara insistarea asupra uneia anume mi-a scris pe reteta "screening trombofilie".
Sanatate si sa ne tii la curent!

Eu intre timp am facut cea de-a doua ecografie (pentru a o confirma sau infirma pe prima) si a reiesit ca am un hematom pe uter iar arterele uterine prezinta rezistanta crescuta. Proteina S este 48% desi valoarea minima este 60%. Asa ca fac fraxiparina. Sper sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Miki , e bine sa-ti faci toate analizele , chiar si de capul tau , chiar daca nu-ti da dr , inclusiv Factorul V Leiden ! Se face la Genetic Lab , si costa 250 lei . Mie mi s-a depistat mutatia genei , care tzine de coagularea sangelui , asa ca ...acum fac Clexane cate 2 inj de 0,2 pe zi . Cel mai probabil din cauza factorului V am si pierdut atatea sarcini . Sper ca pe asta s-o duc la capat !

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mirela D cred ca o sa ma duc la med de fam sa-mi dea o trimitere pe care scrie "rog screenig trombofilie"
Anaconda felicitari pt sarcine. Te stiu putin de la cap "Asteptand un ingeras". Eu nu sunt din Buc si ma deplasez special pt analize la Fundeni, deci vreau sa fac acolo tot ce se poate face.
Am citit www.synevo.com.ro/" target="_blank"> aici la pag 577 despre mutatia fact V Leinden. Am Synevo in orasul meu si deci o pot face si la mine dc nu mi-o fac cei de la Fundeni.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Miki , te sfatuiesc sa le faci la Cantacuzino , decat la Fundeni..
Iar Factorul V , numai la Genetic Lab !
Nu pune baza pe clinicile particulare ptr analize din astea de "fitze" !! Gen Synevo , IDS , Medsana...bla bla .
Prietenii stiu de ce ...

bebe

Mergi la inceput