Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

LA MULTI ANI AYLA21
Sa ai parte numai de bucurii si impliniri si doua fete la termen, grasute si frumoase( de asta cred ca nu se indoieste nimeni, la o asa mamaica frumoasa, nu pot iesi decat niste zane)

Multumesc tuturor pt incurajari.Poate ca am avut prea multi nervi luna trecuta si d'aia nu s-a prins , da acum m-am linistit, am eliminat cauza

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

O saptamina frumoasa tuturor !
Cu vesti de la medic, eu vin mai dupa-masa (ca si mihaela probabil..). Sa dea Domnul sa fie bine macar "ce se vede" la "suprafata", dr meu cred ca nu prea e mare fan echo repetate...mai ales ca sapt viitoare oricum fac morfo-fetala de trim 3...

Aveam o multime de chestii la care sa raspund, dar...am cam uitat pina am terminat de citit tot ce ati scris . Na, neuronu obosit si stresat....

azi vreau sa ma apuc si eu sa incerc ceva "arta" pe pereti; nuprea m-am invrednicit pina acuma pentru ca 1) nu mi-e clarcum va sta mobila in camera, ca vreau sa amenajez ceva ..intermediar, sa foloseasca si pe la 4 ani, poate pina merge la scoala, si 2) inca nu am scos tot ce era de scos din camera aia, pe care am folosit-o ca depozit...
si cum eu m-am "lins pe bot" de carat....stau la "mila" viitorului tatic.

Ma "enerveaza" ca ne tot zice dr sa nu cumparam nimic etc; imi da senzatia ca ar cobi, pe cuvintul meu; probabil ca se refera de fapt la sexul copilului (desi la morfo-fetala de trim 2 s-a vazut ca e fata, si ultima oara la echo l-a intrebat sotul daca e XX sau XY si a zis ca nu se vede nici o codita de Y ).

Va pup, vreau sa ma duc acum dimineata un pic prin magazine sa vad ce camasi de noapte gasesc, ca mi-am luat taaareeeee frumoase, dar ori sint pijamale, ori nu au nasturi in fata

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza

AYLA - la multi ani! si sa primesti cel mai frumos cadou la 40 de saptamani: doua fete frumoase si perfect sanatoase

fetelor eu tocmai am mai facut rost de un morcovtot timpul m-am gandit ca o sa nasc natural dar cu epidurala, dar eu am nishte vertebre tasate in zona lombara si tare mi-e frica de ideea de a baga un ac fix acolo...daca atinge ceva?mai bine lipsa. deci raman cu doua variante: naturala ca acum 50 de ani sau cezariana cu anestezie generala sincer nu stiu daca sunt capabila sa nasc complet natural. trebuie neaparat sa vb cu doctorul la urmatoarea vizita si probabil cu anastezistul.

29+
poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

neatza fetelor, in legatura cu salteluta...si a mea e tot din cocos, cica sunt f bune si respira mult mai bine decat cele de burete (sper sa nu faca bebe figuri)in alta ordine de idei am fost si noi la eco, avem o bebelina de 1585 de gr sanatoasa si ff nelinistita si am intrat in sapt 31. sper sa reusesc sa pun si eu la un mom dat ceva pozici cu achizitiile dar asta numai cand avem si ceva hainute de aratat.
de bagajul de spital inca nu m-am apucat, parca nici nu imi vine ca stiu ca se apropie mai tare momentul (cred ca adun si eu ceva morcovi).
Cocufan tu la ce spital o sa nasti, am vazut ca spuneai la un mom dat ca nu se da camasuta pt travaliu..?
Pupiici

Cristina 30+ si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

La multi ani Ayla !! Eu nu-ti urez nimic, ca doar stim toate ce iti doresti cel mai mult

aris,
intr-adevar se impune sa discuti cu medicul tau, care te va trimite probabil sa vb cu anestezistul, care te va pune probabil sa ii arati ce diagnostic ai si poate si vreo "poza" cu spatele tau cel tasat...
eu zic sa nu te ambalezi inca, sa nu te panichezi....
eu m-am imbarbatat mereu pt nastere naturala, desi stiu ca la noi la iasi e cam greu cu epiduralele; nu fac toti anestezistii, nu sint f agreate pt ca prelungesc faza de expulzie...asadar eram oarecum pregatita (zic eu) pt nastere naturala fara anestezie, desi..na, cui nu-i este frica?
asa ca sincer am perceput-o ca pe o dezamagire cind mi s-a spusca dpdv medical mi se recomanda cezariana. am mai spus, dr nu a fost categoric, nu a spus "SIGUR nu poti naste natural", a spus doar ca in cazul meu nasterea naturala poate fi mai dificila decit pt altele, putem ajunge la forceps sau....tot la cezariana.

asadar...io zic ca trebuie sa fim toate pregatite pentru orice tip de nastere, sa nu ne facem nici un fel de sperante...desi ca act medical e important ca dr sa aleaga varianta optima pt mama si bebe, eu nu cred ca e asa de important pina la urma cum vine bebe pe lume, dpdv al vietii si dezvoltarii lui ulterioare. Ca noi ne recuperam mai greu sau mai usor, e alta mincare de paste, e valabil pt ambele tipuri de nastere...si oricum, nu stiu cum sa zic, dar "ne-am facut-o cu mina noastra"; nimeni nu se apuca de facut copii fara sa stie ca 9 luni plus inca vreo 3-4 dup-aia o sa fie mai plinutza, o sa aiba burtica, o sa aiba dureri de cap/spate/ce-o mai fi...

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Draga MONICA iti doresc tot binele din lume si multa sanatate pentru tine si bebitele tale. LA MULTI ANI!!!!

Gina 27+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

buna dimineata burtici!
azi am implinit 33sapt....am intrat in 34 simt cum imi creste morcovelul

La multi ani Monica!!!!

Simina nu vreau sa fiu scumpa la vedere, dar tare greu mi-e sa stau pe scaun la calculator, plus ca nici nu prea scriu eu multe de obicei.
sunt tare multa si grea aproape 17 kg puse. nu pot sa dorm noaptea (mai nou am si insomnii) soldurile ma omoara nu-mi gasesc nici cum o pozitie nici ziua, in care sa-mi trag sufletul.
spor la "iubit" scumpa si te asteptam cu vestea cea mare cat de curand.

Gaza si Inapreda in camera Casandrei ursuletii, bb care doarme, ingerasul si iarba/apa pestilor sunt pictate. pestii si printesele sunt stikere (se gasesc si in carrefour/cora/real etc) de la decofun (au si site de unde se poate comanda). chestiile pictate sunt dupa sabloane. am luat desenul de pe net, am printat, xeroxat+marit si apoi pus cu indigo pe perete. pictura a facut-o un nene (m-a costat 2 mil)cu tempera fluorescent (de fapt mai mult sclipesc in lumina) culori luate din Carref.
sit-urile de pe care am luat desenele sunt www.coloriez.com/images/coloriages/index.php" target="_blank">ASTA (eu am ales Bisounours) si ASTA. sper sa va foloseasca
va pe toate

Maria 33+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Ayla21 , sa ti se implineasca tot ce iti doresti si sa fie fetele sanatoase, frumoase si mai ales sa stea acolo la mami in burtica pana la 40 de sapt

Cristina 30+ si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

MARIA, multmesc pentru lamuriri si inca o data FELICITARI!

Pentru insomnii, respectiv dureri de solduri iei ceva? Cind am fost la ultimul control, eram asa entuziasmata de intilnirea cu bebe, incit am uitat sa intreb. Merci

Gina 27+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisisgri - ai dreptate, merci mult pt incurajari. problema e ca nu am nici o poza cu minunata mea coloana. atunci am facut o scopie si am primit un rezultat scris, dar cine il mai gaseshte, e adevarat ca au trecut 10 ani de atunci. acum am inteles ca nu mai pot face nimic sa imi vad coloana, asa ca nu stiu ce doctor s-ar baga sa imi infiga acul in coloana fara sa stie ce si unde am exact. nu imi vine sa cred ca am fost atat de delasatoare, mai ales ca este o sarcina programata si rasprogramata, dar na, grija mea atatia ani a fost sa raman gravida...restul conta mai putin.acum trebuie sa ashtept inca 3 saptamani sa vad ce imi zice doctorul, deshi nu imi poate zice prea multe el. parca stiu deja: pai trebuie sa vb cu anestezistul si oricum luam o decizie la momentul oportun. asa ca ar trebui sa ma pregatesc pentru ambele variante si sa sper ca nu ma lasa doctorul sa ma chinui inutil...de fapt de asta sunt sigura.
stiti voi vorba de ce ti-e frica de aia nu scapi?! eh, uite ca incep sa cred ca e si cazul meu, tot la cezariana ajung. nu-i bai ca ne revenim noi...deja incep sa vad avantajele

29+
poze

AMR

Mergi la inceput