Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Monica, muuulta sanatate si tie si bebeluselor si alor tai....plus tot ce-ti mai doresti tu

neata la fete

intai si intai am puse poze cu monstrul (eu adica) proaspete de dimineata inainte sa plec la munca (deci scuzati fata adormita)...asa arata 20 kg in plus, un cozonac dospit la 2,5 kg-piciul (atat avea acu o sapt la eco...acu cine stie)....hiihihiasta la 34 saptamani...
fetelor care inca ziceti ca arat bine, imi creste inima cand vad ce scrieti...da' sunt o gogoasa plina cu apa (daca-mi dau cateva gauri fac linistita ca stropitoarea sunt sigura)

am vazut pozele voastre la toate, si eu ca simina ma uit cu drag la voi, aratati toate super extra fericite

simina acu vine si plodul tau, sunt sigura...

maria
la fel sunt si eu, noptile sunt crunte caci dor soldurile de la greutate, amortesc...mi-e greu sa ma ridic de 3-4 ori sa fac pisu...altfel sunt ca o floare, conduc, muncesc, as face eu multe da cica n-am voie ca am colul scurt ...greutatea asta ma omoara...

mai vroiam sa scriu multe dar am uitat

mai muncesc nitel, mai citesc din urma si revin hihiihih

pupicii multi

corina34+ robert andrei

edit: am editat caci am mancat litere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata! Multumesc fetelor care mi-au raspuns AylaLa multi ani!! Petra frumoase pozele Florinela ami place cum ai desenat camera lui bebe,mi-ar place si mie dar chiar nu ma pricep. Bafta celor care merg la eco sau consult!!

monica 33+ Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

plici - ai mare noroc. oi fi pus tu 20 de kg dar tot cu nishte betze de picioare si de maini ai ramas.
au inceput si la mine noptile grele...si din cate inteleg de la voi devin din ce in ce mai grele. natura asta cum are grija sa ne faca sa ne dorim sa nashtem si sa primim durerile din clipele alea ca pe o mana cereasca.
eu visez deja la clipa cand o sa dorm iarashi pe burta

29+
poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Ina pai nu iau nimic. soldurile ma chinuie din sapt 20. medicul a zis ca e normal. la fel si insomniile.
cel mai rau si mai rau ma descurc cu acidul. nu-mi trece deloc de la nimic (doar rennie am voie). parca si in nas si ochi il simt. noaptea daca nu iau o pastila la culcare sa dorm cu ea in gura nu supravietuiesc.
maine merg la gine si o sa mai intreb.
sper ca a mai crescut gagica mea.
sapt trecuta am avut control pe masa si analiza de secretie. a fost horror. bine ca nu cultivam nici un streptococ B

Maria 33+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

buna seara gravidutelor
am intrat si eu un pic, ca-s tare in "viteza"
maine mergem la bucuresti s-o vedem pe bb, daca s-a mai ingrasat si daca e ok, sa facem analizele pt Sindromul antifosfolipidic, si la parhon pt analizele la tiroida.

mitzica29+ sau

Succes la consultatii si asteptam numai vesti bune deseara.

Carmen 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!
Monica
O saptamana frumoasa si numai cu vesti bune va doresc.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

LA MULTI ANI MONICA!!!!
Sa-ti dea DD o nastere fara probleme si doua fetite superbe, sanatoase, si foarte fericite, cu mult noroc ( a, si tare mult iubite de fratior)
Mititica, dupa cum spui ca simti loviturile, intr-adevar bebe s-a intors cu caputul in jos; exact asa am patit si eu acum vreo 2 saptamani (al meu a fost mai grabit), si s-a confirmat sambata la eco.
simina, eu eram dopul, tot dop am ramas si acuma, cel putin pe langa sotul meu.........aratam intr-un mare fel unul langa altul.; dar vad ca pe el nu-l deranjeaza, ma taraste dupa el peste tot, si ma arata la toata lumea, de parca as fi la expozitie. Si stai linistita, ca o sa te vedem cu 2 liniute si cu pozicile de "dop" si pe tine in curand- sunt sigura de asta; important e sa stai tu linistita, ca si la mine a prins la fel, in luna cand m-am linistit (si eram dupa un an si ceva de tratamente), si uite acuma ce mutunoi mare si cu falcute am la purtator.
Plici arati bestial, e doar burtica de tine. nu-ti face probleme, ca apa dispare toata dupa nastere. e adevarat ca e mai neplacuta senzatia de balonas (o am si eu in unele dimineti), dar o sa treaca. oricum, mai ai asa putiiiiiiiiiiin, nu-mi vine sa cred.

diana 27+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Ayla, La multi ani! Multa sanatate tie, bebeluselor tale, familiei tale, sarcina fara probleme si o nastere usoara!

mihaela

29+
www.flickr.com/photos/gravidutza/sets/72157612387867673/detail" target="_blank">pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Dyanna scuze ca te-am botezat!!
Da oricum despre tine era vb ca ti-am vazut pozele

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

[quote]citat din mesajul lui mihaelacg

buna seara gravidutelor
am intrat si eu un pic, ca-s tare in "viteza"
maine mergem la bucuresti s-o vedem pe bb, daca s-a mai ingrasat si daca e ok, sa facem analizele pt Sindromul antifosfolipidic, si la parhon pt analizele la tiroida.

stie cineva daca pot sa mananc pt aceste analize? ca ma trezesc la 4 dim si pana imi recolteaza, o sa fie vreo 10 ceasul.

Draga mea, eu sunt o clienta veche la Parhon, de la 14 ani, pentru analize hormonale POTI MANCA, fara probleme.
Doar daca-ti face glicemia, colesterol, anemie...atunci influenteaza.
Pentru TSH, TH,etc nu sunt probleme.
Dar puteai sa le faci in alta parte....la un laborator particular(inradevar sunt scumpe)si mergeai cu ele direct la medic, iti ia sange si la 10 dim la Parhon...asistentele sunt mai brutale , nu te sperii..baga 5 Ron in buzunar inainte de recolatre.

fbruma

Mergi la inceput