Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

eu intru miercuri in saptamina 30...
nu stiu ce sa fac, imi vine sa ...nu stiu ce medic sa mai intreb, prospectul zice o treaba, dr meu zice altceva...offff...

cu numaratul lunilor eu nu ma impac...intr-o carte scrie ca luna a 7a e intre sapt 27 si 31 ...daca eu zic ca am 7 luni si...o saptamina, asta inseamna ca sint in saptamina 28 sau in saptamina 32 ??

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

7 luni si o sapt ai in sapt 32. Pana inchei 31 de sapt esti tot in luna a saptea. Din sapt 32 pana in 36 inclusiv esti in luna a opta. Toate astea cu saptamanile si lunile se gasesc pe prima pagina desprecopii la "cand vine barza".
La subiectul cu uter hipercontractil am citit de fete care au luat utrogestan si in saptamani mai mari ca tine. Asa ca eu zic ca poti avea incredere in medicul tau si sa iei in continuare. Rau nu iti face.

Maya 30+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Pisik06 multumim de incurajari. Numai bine iti dorim si noi!

Maya 30+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Maya, Ilinca,
nici prin cap nu mi-a trecut, Maya, cind ti-am scris primul mesaj, ca in asa de scurt timp se vor inversa rolurile...

multumesc pentru pont, o sa caut si eu subiectul cu uterul hipercontractil sa citesc.

Ilinca, eu am si placenta grad 3 (astept confirmare/infirmare abia pe 23 la morfo-fetala..)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

stiu ca am mai intrebat, da mai intreb o data:
UTROGESTAN MAI IA CINEVA ASA TIRZIU IN SARCINA? iar am intrat la idei....ca scrie ca se ia numa in primul trimestru...

am fost la dr, tensiunea e ok....colul moale si scurtat (nu stiu cit de scurtat)...cica la fel cadata trecuta...am crescut la 4 utrogestan/zi...si cit mai mult in pat...si sa stea bebe cit mai mult in burtica, a zis ca e cam nasol daca segrabeste ASA de tare...

si va rog nu ma uitati la intrebarea cu utrogestanul....

Eu iau utrogestan cate 2 pe zi incepand cu saptamana 20 si acuma sunt in 26 si doctorita mea a zis ca o sa mai luam ...... muuult si bine. Cat timp am fost in spital, aveam 2 colege de salon din care una in saptamana 35 si lua cate 6 pe zi, iar cealalta in sapt 30 si lua 4 pe zi. Cea care era in sapt 35 am inteles ca a inceput sa le scada incepand cu sapt 36 si a renuntat la ele din 37. Din cate am vazut eu cam toti doctorii, cel putin din Craiova, prescriu utrogestan pe toata perioada sarcinii, deci, eu zic sa ai incredere in doctorul tau.

Carmen 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Referitor la controversatul subiect CEZARIANA versus NASTERE NATURALA versus NASTERE CU EPIDURALA: fac parte din categoria care se temea ca de dracu' de nasterea naturala. "De cind ma stiu" STIAM ca voi naste cu cezariana. Am oroare de durerea fizica. Dar de citeva saptamini incoace ma tot auto-conving ca e mai bine sa nasc natural. Incerc sa ma autosugestionez. Sper sa si reusesc pentru ca tare mult mi-as dori sa am o recuperare rapida si usoara.

Ceea ce va doresc si voua, la toate!

Gina 27+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

vai de mine monvvas, pai daca tu si plici plici sau aris aveti fata de dop (ca ati ramasa slabe si aveti burtica doar)........ pai eu imi dau demisia si nu mai scot caputul la lumina. Ca la juma de metru lungime si un metru latime cata sunt acuma, mai mult ma rostogolesc pe strada (vedeti.. de aia am eu atat energie, ca o conserv cu mersul.

diana 27+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

la fete

ilinca (tu m-ai intrebat de catel nu?) boxu are...7= ani credem noi...la fel zice si veterinarul..nu stim sigur pt ca e un catel salvat, am gasit un mesaj pe un forum pe net cum ca era dat spre eutanasiere pt ca nu mai puteau avea grija de el, asa ca am fugit repede si l-am preluat...e o minunatie de caine....

pisigri si eu stiu de cazuri in care fetele au luat utrogestan pana au nascut...

aris ce pufosi ai

of of iar a venit seara...trebe sa dorm...grea misiune

alina tu ma intrebai de vergeturi parca nu? iertati-ma va rog daca nu va nimeresc, am citit 8 pagini si nu mai tin minte...
pana acuma am scapat fara...dar cozonacul meu care sta cu fundu in sus se foieste si isi scoate poponeata evidentpe langa coastele mele de cred ca sigur imi trage niste minuni de dungi pe acolo... daca reusesc fara insemaan ca materialu genetic e bun pt ca m-am imbaiat in ulei de migdale seara si dimineata toata sarcina, atata tot....

in schimb pe maini si picioare am o piele...gen crocodil asa...uscata scoarta si mancacioasa....

m-am intins ca o placinta...
mitzica n-a aparut cu stiri de la eco nu?

noapte buna la voi toate

corina34+

Mergi la inceput

Adee felicitari pentru grasunica!

Gina 27+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian

Poze

AMR

Mergi la inceput

Mabei, ma pindesc aceleasi griji: azi dimineata am fost si eu la recoltare si tare am emotii pt miercuti cind merg dupa rezultate.

Pe de alta parte, stiu ca e normal sa ai rezultatele "varza" in trim III, asa ca...musai tre' sa raminem optimiste ca avem timp DUPA sa ne re-facem.

Gina 27+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

vai de mine monvvas, pai daca tu si plici plici sau aris aveti fata de dop (ca ati ramasa slabe si aveti burtica doar)........ pai eu imi dau demisia si nu mai scot caputul la lumina. Ca la juma de metru lungime si un metru latime cata sunt acuma, mai mult ma rostogolesc pe strada (vedeti.. de aia am eu atat energie, ca o conserv cu mersul.

diana 27+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

nu esti intreaga la minte....esti haioasa foc

Mergi la inceput