Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Monica la multi ani! Anul asta vine cu supercadou: 2 fete cucuiete! Si cumintele - sa sada la dospit cat mai mult!

Simina, Diana copyright-ul pe DOP e la mine N-am mai pus poze de mult ca abia aseara am gasit aparatul foto. M-am mutat de 2 saptamani si inca nu gasesc tot. Amu' tre' sa-l si conving pe fotograf...

Monica Elefantica 32+

CASA LU' BEBE

EEEEEEEEEEEEEEEE NA C-AM INCURCAT BORCANELE!!!! PAI AM ZIS EU BINE MONVAS...CA STIAM POZA AIA DE LA LAC....DA ACUMA NA CE SA MAI ZIC DC DYANA A ZIS CA EA ESTE DOP, AM APROBAT SI EU. oRICUM VROIAM SA ZIC CA DEGEABA ZICI TU CA ESTI DOP CA N-AI DECAT BURTICA MARE CA PICIOARELE SI BRATELE TOT SLABE SUNT...LA FEL CA PLICI-PLICI

Scuze Dyanna pt incurcatura.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

stiu ca am mai intrebat, da mai intreb o data:
UTROGESTAN MAI IA CINEVA ASA TIRZIU IN SARCINA? iar am intrat la idei....ca scrie ca se ia numa in primul trimestru...

am fost la dr, tensiunea e ok....colul moale si scurtat (nu stiu cit de scurtat)...cica la fel cadata trecuta...am crescut la 4 utrogestan/zi...si cit mai mult in pat...si sa stea bebe cit mai mult in burtica, a zis ca e cam nasol daca segrabeste ASA de tare...

mababei, mi-am luat o camasa draguta cu nasturi in fata de la Ani's....da era singura....

cu scuzelede rigoare ca nu mai tin minte numele...zicea cinevaca a nascut la 8 luni si 2 zile...asta ce inseamna in saptamini..?

si va rog nu ma uitati la intrebarea cu utrogestanul....

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Merci de link, mababei!
Yeee, fata mea are picioare lungi, peste medie! (50 mm fatza de media 46). Si capatzana e un pic peste medie (67 fatza de 64)- desteapta ca ma-sa!:))

25+
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Ilinca M, felicitari pt fetita ca e bine si dezvoltata!
Pisigri, eu nu prea am luat utrogestan aproape deloc (f rar), doar duphaston 2 pe zi dar mi s-a zis sa-l inrerup in sapt 25. Tu ai si contractii sau doar colul inmuiat si scurtat? In ce sapt esti? 8 luni se incheie cand ai incheiat sapt 36. Cand intri in sapt 37 intri in luna a noua. 8 luni si 2 zile inseamna 36 de sapt si 2 zile. Un bebe e la termen cand a implinit 37 de sapt de la UM.

Maya 30+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

eu intru miercuri in saptamina 30...
nu stiu ce sa fac, imi vine sa ...nu stiu ce medic sa mai intreb, prospectul zice o treaba, dr meu zice altceva...offff...

cu numaratul lunilor eu nu ma impac...intr-o carte scrie ca luna a 7a e intre sapt 27 si 31 ...daca eu zic ca am 7 luni si...o saptamina, asta inseamna ca sint in saptamina 28 sau in saptamina 32 ??

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna seara fetele,

Ayla, LA MULTI ANI!!!!! si tot ce iti doresti tu!

N-am mai scris de vreo doua zile, dar am reusit sa va citesc. Azi am fost si eu la serviciu, maine pauza, ca mergem la doctor. Nu e cu eco, ca pe 23 facem morfofetala de trim.III. Dar trebuie sa ii duc analizele, ca au iesit razna rau, mai ales calciu, fier si sedimente in urina

In week-end am dat si noi comanda de patut si dulapior. Maria, cand am vazut ce frumos se vede patutul la micuta voastra in camera, mi-am confirmat ca am facut o alegere perfecta. Nu le au pe stoc, vin intre 2-6 martie, sper sa stea micuta pana atunci la caldurica.
Noi am luat salteaua cu tot cu patutul, a fost cam scumpa, da am scapat de o grija. E tot din fibra de cocos. Si am luat si un set de pat (aparatori, cearceaf, pilota, perna - nu ca ne vor folosi la ceva acuma) tot de acolo. O sa iau si eu cearceafuri din Ikea din alea la set, ca par avantajoase.
Tot in week-end am mai luat 2-3 lucrusoare si am primit de la vara mea, al carei baietel are deja un an, cantar, cadita cu suport si balansoar. A promis ca ne mai da carusel, interfon si inca cateva chestii. Mai avem de "atacat" serios capitolul farmacie si consumabile, biberoane si alte cateva chestii.

Pisigri, nu te ingrijora. Nu mai stiu cine zicea ca a nascut la 8 luni, dar pot sa iti spun ca fina mea a nascut cand incheiase fix 35 saptamani si intra in luna a noua. Si fetita a fost perfecta.

Plici, Maria, Mababei, Monnvas sunteti superbe! Nu se vad kg decat pe burtica, nu ca la mine, care sunt cat un elefant, nu imi mai vine nimic, nici nu stiu in ce sa ma imbrac. Cred ca am peste 13 kile luate, nici nu vreau sa stiu.

Maya, Pisigri, Carmenada, Alina si restul fetelor cu probleme, Sanatate multa si muuult curaj, ca mai e un pic de tot

Leeloo, tu intrebai de dureri de pelvis. Eu ma vait de ele de vreo 2 saptamani, de abia ma mai dau jos din pat si de abia merg, sunt nasoale rau.

Cat despre epilat, eu ma fac doar pe gambe cu epilatorul, iar onghinal cu lama. Nu imi convine, dar m-am temut de contractii, mai ales dupa spital.

Hai ca m-am intins ca o zi de post

Pupici pe burtici

30+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pisigri, daca zici ca ai 7 luni si o saptamana, eu zic ca esti in sapt 32. Sunt 7 luni implinite.Ana-Maria 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocufan spune:

[quote]citat din mesajul lui cris_tinaus
Cocufan tu la ce spital o sa nasti, am vazut ca spuneai la un mom dat ca nu se da camasuta pt travaliu..?
[quote]

la Stanca

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pisigri eu am luat utrogestan pana la 1 ianuarie.

la sarcina trecuta medicul mi-a spus ca dupa primul trimestru utrogestanul nu mai are chiar acelasi efect, dar asta nu inseamna ca efectul lui este 0.
stiu ca medicii il recomanda in general pt relaxarea uterului.

27+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufato, pisigri, mai termiba cu prospectele alea! Doctorul stie mai bine decat prospectele, alea-s mai mult orientative. Si pe ovulele Clotrimazol scrie ca NU se iau in sarcina, mai ales in primul trimestru, iar mie mi-a recomandat doctorul ca facusem candidoza de la sarcina in primele saptamani. Chiar ezitam sa le iau din cauza asta! Noroc ca i-am zis ce scrie pe prospect (citisem inainte pe net) si a zis sa nu ma joc, ca o infectie in sarcina e mult mai periculoasa, poate provoca avort spontan etc.
Iar metrocopramidul ala sau cum se numeste, tot asa. Scrie pe prospect ca NU e voie in sarcina (stiu ca si mie mi-a fost recomandat la gretzuri, am cumparat dar cand am citit prospectul chiar m-am lasat pagubasha, tot ce scrie in prospect e infiorator, nu doar referirea la sarcina). Bun, eu n-am luat, m-am razboit eroic cu gretzurile, totusi majoritatea gravidelor iau, in ciuda prospectului.Plus ca la cele cu sarcina toxica li se pune in perfuzie.
Deci eu zic sa ai incredere in doctor ;). Totul va fi bine, nu mai fi asa panicoasa, nu ai nimic grav...col inmuiat- o sa fie o fetitza finutza si blandutza, poftim! Grav e cand e placenta maturata in alt stadiu decat cel care ar trebui, cand acopera colul etc. Capu' sus!
Uite, Maya a stat cuminte si a trecut cu bine peste toate pana acum. Asa va fi si de acum inainte pentru toate

25+
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput