Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

aris26, inapreda multumimmmm

Ayla LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!

30+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

am uitat sa va zic ceva: azi a venit cutia pt recoltare de la cord blood center...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Chiar, am uitat sava zic ca si noi am incheiat vineri contractul la Cord Blood si am luat kitul.

Fetelor, imi amintesc vag ca pe la inceputuri ati comandat careva (parca Plici sau aris, da nu bag mana in foc) la mothercare in UK. As vrea sa comand si eu si as fi vrut sa stiu cam in cate zile vine comanda, cum sa plateste si daca expediaza si altceva decat haine...si alte detalii utile, daca sunt.

Multumesc

30+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mai fetelor dar suntem pe aceeasi lungime de unda vad. azi am vorbit si eu cu cei de la cord, ca au trimis contractele, dar curierul cica n-a gasit lumea pe acas si a lasat aviz...ciuciu aviz, ca noi n-am gasit. asa ca maine mi le aduc la servici, ca e mai sigur asa.

diana 27+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna seara fetelor..am citit tot capitolul trecut..dar paginile din capitolul asta nu mai am rabdare sa le citesc..imi cer scuze..ati scris asa muuult:) sper ca toate sa fiti bine!

la multi ani ayla!!!

va pup! noapte buna

Cristina cu bebe mic 29+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Chiar, am uitat sava zic ca si noi am incheiat vineri contractul la Cord Blood si am luat kitul.

Fetelor, imi amintesc vag ca pe la inceputuri ati comandat careva (parca Plici sau aris, da nu bag mana in foc) la mothercare in UK. As vrea sa comand si eu si as fi vrut sa stiu cam in cate zile vine comanda, cum sa plateste si daca expediaza si altceva decat haine...si alte detalii utile, daca sunt.

Multumesc

30+ Ana Bianca

Eu am comandat de la Mothercare din UK si comanda a ajuns in 12-13 zile. Am platit on-line cu un card visa electron in lei, iar taxa de shipping a fost cam 28 lire (tariful este 25 lire+2 lire/kg), insa coletul este trimis prin curier direct la usa. Asa ca am scapat de cozi si nervi la posta. Eu am comandat numai niste haine de gravida, asa ca nu stiu daca trimit orice. S-ar putea sa nu trimita obiecte voluminoase, dar oricum la fiecare produs te poti uita la delivery information, si o sa afli unde nu trimit. Am vazut ca au reduceri si.... plus lira care a luat-o la vale.... cred ca o sa arunc un ochi pe acolo. Tu ai vazut ceva care te intereseaza?

Carmen 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

UPS , intre timp lira sterlina vad ca si-a revenit, cel putin in raport cu leul....

Carmen 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna dimineata! Multumesc mult pt urari, la toate fetele, in mod special.
O felie de tort pt voi
Am fost ieri la eco. Bebelina mica a mai luat 100 de grame. Am facut prima injectie pt maturarea alveolelor pulmonare. AM intrat in saptamana 30 (29+), sper sa fie bine saptamana aceasta. Am sa stau cat de cuminte pot.
De ziua mea, duminica, au venit parintii mei la noi. Tati nu a fost niciodata. As fi vrut sa fi stat si luni, sa le vada si mama mea pe fetite la eco.
Va doresc o zi minunata!

Monica 28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Monica, La Multi Ani si din parte mea, cu putina intraziere Extraordinar tortul!

Astazi schimbam semnatura, suntem 31+!

http://cid-90f42a6fb4ff1b42.szydrive.live.com/browse.aspx/.Public/Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ayala ce tort frumos,ma bucur ca fetitele tale sunt cuminti si iau in greutate,sa fiti sanatoase. NOVUS tu cum o sa nasti? Am scris zilele trecute ca si pe mine m-ar interesa o burtiera dar prima dat trebuie sa vorbesc cu medicul meu

monica 33+ Lara

Mergi la inceput