Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana80art spune:
LA MULTI ANI AYLA 21!!!!!!!!!!!!!!
SANATATE MAXIMA SI NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI !!!!!!!!!!!
N-am putut intra pana acum ca am trebaluit prin casa asa cu mici mosmondeli....am culcat-o pe gaza cea mica si am facut si eu o baie ca tot omul.....ca altfel cu ea nu pot...ca ce stiu eu pe unde cotrobaie ea si ce D-nezeu mai face cand eu sunt in cada.....
Asadar......m-a imbaiat....m-am uscat si dat cu creme si am zis ca intre timp sa citesc despre ce ati mai vorbit pe aici......m-am uitat la burticile cele recent expuse....si va zic sunt tareeeee frumoase....eu inca nu mi-am facut asa curatenie in poze ca si eu am cateceva....si apoi le voi expune si eu....sa ma vedeti si pe mine ce purtator....respectuos mai am....![]()
In ceea ce priveste epilatul si eu sunt cu aceeasi problema....la picioare inca mai e intr-un fel....sub brat la fel....insa problema cea mare...stiti voi unde e...si chiar nu stiu ce ma voi face....ca mi-e si frica si de cremele astea epilatoare ca nu stiu cat de bune si nontoxice sunt....voi stiti ceva referitor la ele ???
Ca si salteluta pentru bebe eu am una de cand am avut-o pe Flaviana mititica ....de patut....din iarba de mare si am fost tare multumita....ce-i drept...am primit-o si eu...si spre norocelul meu a fost exact cat a trebuit de mare....deci o vom folosi in continuare....
Asa.....iar cu dormitul noaptea ...e o adevarata provocare....eu mai nou dorm de ceva saptamani cu fetita in acelasi pat....ca sa o dezvatam de patut...ca vine acusica bebe si va fi vai si amar cu acel patut.....
Si cum va spuneam....dupa ce dorm eu tare greu ca amortesc....am si niste dureri groaznice de articulatii ale bazinului si abia ma intorc de pe o parte pe alta...mai dorm si cu gaza cea mica ce acum are pneumonie interstiala si se foieste toata noaptea, tuseste, se leagana...si in final se trzeste in miez de noapte ca ei nu-i mai e somn....si pana readoarme....va inchipuiti...si a doua zi sunt chiauna cu totul de cap....de nesomn....dar sa speram ca-i va trece repede si macar din partea ei sa nu mai existe motive de trezire pentru mine noaptea.....Ce sa-i faci....asta e situatia...si mergem inainte...
aaaa...ca era sa uit...si un ultim subiect ce am vazut eu ca s-adiscutat mai cu spor a fost cel legat de metoda in care vom naste....Ce sa va zic...asa ca o parere personala...si mai ales prin cea am mai trecut eu acum vreo 4 ani....eu a trebuit sa nasc prin cezariana pentru ca bebe a venit repede, la 8 luni si 2 zile, aveam limita de bazin....si mai statea si in pozitie pelviana(in picioruse)....si a trebuit sa ma cezarieze dimineata la 3 si jumatate ca atunci mi s-au rupt membranele si am sunat-o pe doctorita pe la 1 si jumatate cand eram deja toata ...tot o apa....si a hotarat sa nu mai asteptam nimic si sa ma opereze noaptea....deci am mers si de urgenta...
Ironia sortii e ca eu si acum o am si pe a doua bebita care la ultima ecografie statea tot in picioare....si mi-a zis d-na doctor ca e posibil cum eu sunt asa de mica in bazin...si uterul meu la fel de mic...sa nu mai poata sa se intoarca...eu facand si copii mari.
Flaviana a avut la 8 luni si 2 zile cand am nascut-o 3 kg si 50 cm....si se pare ca bb2 e maricica pentru ca la masuratori era mai mare putin decat normalul perioadei in care ma aflam....
Deci vom vedea....si toata treaba cu ....metoda prin care vom naste e realativa....depinde de situatie si de hotararea medicului.....
Va pupic pe toate si mai vorbim ....
+ 26 sapt.
Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roxana80art
Maya25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 am facut laparo pt ca am endometrioa si doctorul mi-a cauterizat focarele de endo pe care le-a gasit. de trecut a trecut repede, miercuri ma operam si luni eram la volan si la semnari de contracte, dar acum ma gandesc ca cezariana e mult mai complicata si mai ales ca trebuie sa ai grija de minunea ta care are nevoie de o mamica in putere...nu stiu...pana la uram trec toate 29+![]() poze AMR |
E adevarat, cezariana e mult mai complicata si mai dureroasa si te vindeci mai greu decat dupa laparo, asta e indiscutabil. Laparo e floare la ureche fata de cezariana.
Cum am mai zis, cred ca, daca avem posibilitatea sa alegem, fiecare va trebui sa hotaram pentru sine ce ne convine mai mult.
Maya
30+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
Adee spune:
Tocmai ne-am intors de la eco si ne-a zis dr ca totul este ok si avem o bebelina grasuna
de 1,600 kg. A ramas tot fetitza, ne-a si facut poza sa ne dovedeasca
I-am zis ca si daca ii baiat, la cate rochite avem...il facem travestit
. A, si este deja intoarsa.
inapreda si eu tot saltea din cocos vreau sa cumpar.
Mihaelacg cand mi-am facut analizele pt tiroida mi sa spus sa nu mananc cu 2 ore inainte.
aris si mie imi era frica de ace bagate in coloane
de aceea m-am bucurat azi cand mi-a zis dr ca bebe sa intors si ca o sa pot naste normal.
MariaK te inteleg perfect, cum nu poti sa te odihnesti. Nici eu noaptea nu pot dormi, ma doare soldul,mai nou imi amorteste mana, ma apasa, nu pot respira cateodata...parca numai daca stau in picioare mi mai bine...dar sa nu stau f mult ca ma doare spatele
Ma consolez cu ideea ca nu mai este mult
Kea probabil ca nu prea mai are loc bebe sa isi ia avant cand te boxeaza![]()
30+
Ariana
poze
Adee spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
ADEE sunt suparata. Nu am doua liniute luna asta , am urati . Poate luna viitoare n-or mai veni!!!Eu mai arunc cate un ochi p'aici sa vad subiectele dezbatute, da n-am mai scris ca n-aveam ce!! Poze |
Iti tin pumnii sa sa prinda luna asta

30+
Arianapoze
aris26 spune:
ina - cred ca astea sunt saltelele in cauza. nuca de cocos sau iarba de mare cred ca e cam acelash lucru. eu am desfacut-o pe a mea si arata ca o iarba uscata tasata. sigur se poate respira prin ea.
kea - cred ca e normal, nici la mine nu se mai simt impunsaturi asa ascutzite. depinde probabil si de cum sta, ca altfel simtzi daca e cu fata spre exterior si altfel daca impinge cu mainnile si picioarele spre interior.
maya - exact asa ma gandeam si eu. cred ca degeaba ne facem noi planuri despre cum o sa nashtem, multe eu plecat hotarate ca fac cezariana, au programat operatia si cand colo bb s-a grabit si au nascut rapid. dar si invers, s-au pregatit toata sarcina sa nasca natural si surpriza ceva nu a mers cum trebuie si au intrat in operatie. mai bine ne relaxam si ne documentam cu privire la ambele variante. important este sa nashtem un copil(bine...sau doi..in anumite cazuri
)sanatos/i si mai vedem noi dupa.
fetelor si eu am dureri serioase de bazin, ma ashteptam la ele dar mai tarziu, parca prea au venit repede. oricum am senzatia ca m-am latzit in sholduri si nu e grasime, ma apas cu degetele si simt oasele de la bazin imediat sub piele. cu toate astea imi cumpar chilotzi cu doua-trei numere mai mari![]()
29+
poze
AMR
Ilinca_M. spune:
Ce n-am prea inteles eu: cand se intoarce bebe cu capul in jos, gata, e definitiv? Nu se poate "razgandi"? Nu se poate intoarce daca are chef? Adica nu poti avea surprize gen la sapt. 30 sa fie "cu capul inainte" si la sapt. 38 intors invers, sau de-a latul?...
(ma pregatesc sa merg la control...emoootziiiii!!!)
25+
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Adee spune:
| citat din mesajul lui joanna27 Buna seara burtici! ![]() Adee burtica super. Sper sa ne vedem in spital, nasti la judetean? 30 + ![]() |
Eu la maternitatea veche o sa nasc, acolo este dr meu (Dr. Garbovan. Tu parca esti la Dr Molnar, deci o sa nasti la spital, ma gandesc. Daca nu ne intalnim la nastere, ne intalnim la plimbare cu carucioarele
30+
Arianapoze
aris26 spune:
adee - 

felicitari
si eu tot natural vreau sa nasc dar speram totushi la o epidurala sa nu imi consum toata energia pe timpul travaliului, mai ales ca sunt destul de firava de felul meu.
ilinca - daca la 27+ e cu capul in jos nu prea sunt shanse sa se razgandeasca. dupa ce trece de 1500g nu prea mai are loc sa faca manevre serioase, mai ales ca e impotriva firii. pozitia normala e cu capul in jos si o data ajuns asa nu are motive sa se lupte sa se intoarca.
imi pare rau ca v-am adus aminte despre lucruri sfinte cum ar fi dormitul pe burta. eu si acum regret ca am fost fraiera in primul trimestru. mai intai am facut laparo aia si nu am avut curaj sa dorm pe burta vreo saptamana daca nu mai bine, dupa care am aflat ca sunt gravida si nici prin cap nu mi-a mai trecut sa ma ashez pe burta...deh. dar lasa ca dupa ce nasc un an dorm numai pe burta sa ma satur
29+
poze
AMR
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 pisisgri - ai dreptate, merci mult pt incurajari . problema e ca nu am nici o poza cu minunata mea coloana. atunci am facut o scopie si am primit un rezultat scris, dar cine il mai gaseshte , e adevarat ca au trecut 10 ani de atunci. acum am inteles ca nu mai pot face nimic sa imi vad coloana, asa ca nu stiu ce doctor s-ar baga sa imi infiga acul in coloana fara sa stie ce si unde am exact. |
Eu zic sa vb cu anestezistul, ar trebui sa se lamureasca si prin palpare daca poate sau nu sa intre...
Intr-adevar acum... e cam greu cu imagistica de os la noi.
Denisa-Madalina
25+
cu Adela
Eseea spune:
| citat din mesajul lui aris26 ilinca - daca la 27+ e cu capul in jos nu prea sunt shanse sa se razgandeasca. dupa ce trece de 1500g nu prea mai are loc sa faca manevre serioase, mai ales ca e impotriva firii. pozitia normala e cu capul in jos si o data ajuns asa nu are motive sa se lupte sa se intoarca. 29+![]() poze AMR |
se mai poate intoarce!! unii copii se intorc si in saptamana 36! mai rar asa tarziu..dar se poate...
Mami de fetita
si de baietel
29+
. Poate luna viitoare n-or mai veni!!!