Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
aris26 spune:
denisa - da, crezi ca isi poate da seama la palpare? si crezi ca ma pot baza ca a simtzit bine ce a simtzit?
29+
poze
AMR
florinela79 spune:
Roxana, e o scumpica si o frumoasa Flaviana ta.....sa inteleg ca bb2 este tot fetita?!
imi place mult ca ai fetita la inot...la ce gradinita au asa ceva...si eu cand creste bebe marisor as vrea sa merg cu el si cu tati la inot...dar nu stiu daca avem asa ceva prin Bucuresti.
Bebe al meu era cu capul in jos la 27 de saptamani sa speram ca ramane asa....nu este un bebe foarte zapaiat..cateva lovituri rare si cu simt de raspundere
...in rest ca broscuta si el...daca trece de 1500g nu cred ca mai reuseste el sa fac tumbe.
30
fbruma
anamariame spune:
Bun gasit!Monica, La Multi Ani si din partea mea! O sarcina cat mai usoara in continuare si sa te bucuri de fiecare moment cu bebitele tale in burtica!Fetelor, am o prietena care a sperat toata sarcina sa nasca natural, si la ulima ecografie i s-a spus ca bebe nu s-a intors si trebuie musai cezariana. Cu o seara inainte sa se declanseze nasterea, bebe s-a intors, iar a doua zi a nascut natural, fara probleme.Asa ca totul e sa fim optimiste, ca orice e posibil!Ana-Maria
25+
Maya25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 am facut laparo pt ca am endometrioa si doctorul mi-a cauterizat focarele de endo pe care le-a gasit. de trecut a trecut repede, miercuri ma operam si luni eram la volan si la semnari de contracte, dar acum ma gandesc ca cezariana e mult mai complicata si mai ales ca trebuie sa ai grija de minunea ta care are nevoie de o mamica in putere...nu stiu...pana la uram trec toate 29+![]() poze AMR |
E adevarat, cezariana e mult mai complicata si mai dureroasa si te vindeci mai greu decat dupa laparo, asta e indiscutabil. Laparo e floare la ureche fata de cezariana.
Cum am mai zis, cred ca, daca avem posibilitatea sa alegem, fiecare va trebui sa hotaram pentru sine ce ne convine mai mult.
Maya
30+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Eu treaba am numai cu niste dureri de spate de vreo saptamana, iar in somn imi cam amortesc mainile uneori. |
Uf! Si eu patesc la fel, si tot cam de o saptamana. O durere lombosacrata aveam eu mai demult si se accentuase de cand cu sarcina, dar acum a mai aparut si una cervicala, plus un junghi subsca****r drept... Ma gandesc ca e din cauza pozitiei care nu mie tocmai normala de cand a crescut burtik. Cu amortelile astea nu-mi dau seama deloc ce e... ma trezesc noaptea cu cate o mana amortita.. E adevarat ca dorm cu mana sub perna, dar asa am facut mereu si nu pateam asa. B6 inghit din greu, n-ar trebui sa fie de aici. Cand imi iau analizele de trim 3, cred ca tre sa iau ceva mai multe kestii, ca e kiar rau sa te trezesti noaptea cu cate o labutza beteaga!

Denisa-Madalina
25+
cu Adela
aris26 spune:
eseea - eu intelesesem ca doar daca e cu capul in sus mai sunt shanse sa se intoarca mai tarziu dar daca s-a intors cum trebuie mai slabe shansele. oricum nimic nu e o regula.
eu l-am intrebat pe doctor, la 29 de sapt era cu capul in jos, si a zis ca asa ramane, sper sa aiba dreptate.
29+
poze
AMR
mababei spune:
Mi-am luat si eu rezultatele la analize! Iar jumatate din ele sunt in rosu!
Colesterolul, trigliceridele crescute, electroforeza varza toata, am si flora microbiana in sumarul de urina, deci o posibila infectie urinara - merg maine sa fac si urocultura, calciul ionic scazut, fierul scazut! De bine: glicemia e in regula ( aveam emotii sa nu fie marita ca bebe e cam mare si putea fi vorba de un diabet de sarcina ) si a mai crescut un pic hemoglobina si hematocritul. Si iau zilnic: fier, elevit, calciu, magneziu si omega 3, toate prescrise. Pai daca nu luam nici o bulina atunci eram zombi rau! Sau o fi efectul sarbatorilor? Carnatii, sarmalutele si pastramioara trebuiau sa-si ia si ele un tribut!![]()
mihaela
29+ 
www.flickr.com/photos/gravidutza/sets/72157612387867673/detail" target="_blank">pozici noi
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 denisa - da, crezi ca isi poate da seama la palpare? si crezi ca ma pot baza ca a simtzit bine ce a simtzit? |
Eu zic ca da. Ce-i drept, nu am experienta cu anesteziile rahi/epidurale, dar cu punctiile lombare... slava Domnului
Denisa-Madalina
25+
cu Adela
aris26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Eu zic ca da. Ce-i drept, nu am experienta cu anesteziile rahi/epidurale, dar cu punctiile lombare... slava Domnului Denisa-Madalina 25+ cu Adela |
mi-ai dat curaj! merci mult de tot. o sa rezist mai ushor acum pana la inceputul lui feb cand ma duc la doctor. am sperantze datorita mesajului tau. inca un
29+
poze
AMR