Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui plici plici

Monica, muuulta sanatate si tie si bebeluselor si alor tai....plus tot ce-ti mai doresti tu

neata la fete

intai si intai am puse poze cu monstrul (eu adica) proaspete de dimineata inainte sa plec la munca (deci scuzati fata adormita)...asa arata 20 kg in plus, un cozonac dospit la 2,5 kg-piciul (atat avea acu o sapt la eco...acu cine stie)....hiihihiasta la 34 saptamani...
fetelor care inca ziceti ca arat bine, imi creste inima cand vad ce scrieti...da' sunt o gogoasa plina cu apa (daca-mi dau cateva gauri fac linistita ca stropitoarea sunt sigura)

am vazut pozele voastre la toate, si eu ca simina ma uit cu drag la voi, aratati toate super extra fericite

simina acu vine si plodul tau, sunt sigura...

maria
la fel sunt si eu, noptile sunt crunte caci dor soldurile de la greutate, amortesc...mi-e greu sa ma ridic de 3-4 ori sa fac pisu...altfel sunt ca o floare, conduc, muncesc, as face eu multe da cica n-am voie ca am colul scurt ...greutatea asta ma omoara...

mai vroiam sa scriu multe dar am uitat

mai muncesc nitel, mai citesc din urma si revin hihiihih

pupicii multi

corina34+ robert andrei

edit: am editat caci am mancat litere

www.flickr.com/photos/29487647@N02/" target="_blank">poze

plici numai burtica e de tine , defapt se intelege ca doar bebe deja e voinicel cu 2.5kg
ia zi cu vergeturile cum stai?

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

plici - ai mare noroc. oi fi pus tu 20 de kg dar tot cu nishte betze de picioare si de maini ai ramas.
au inceput si la mine noptile grele...si din cate inteleg de la voi devin din ce in ce mai grele. natura asta cum are grija sa ne faca sa ne dorim sa nashtem si sa primim durerile din clipele alea ca pe o mana cereasca.
eu visez deja la clipa cand o sa dorm iarashi pe burta

29+
poze

AMR

off aris , nu-mi aminti de dormitul pe burta , mi se pare asa indepartata clipa aceea...chiar azinoapte aveam niste nervi ca m-am trezit de multe ori cu maini si picioare amortite si cu dureri cumplite-imi venea sa dorm in picioare

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Ayla La multi ani!!
Simina spor la activitate, sugur nu terminam noi bine odiseea si o sa ai rezultatul mult dorit
Gaza noi suntem bine, analizez cum si in ce fel sa fac cu pre si post natalul pt a fi ok in continuare. Ma chinui cu somnul, cu dulciurile- am inceput sa pap zilnic si nu sunt prea multumita. Si asteptam sa facem pe la sf de luna eco.

Va pup.

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Multu' fetelor care mi-au raspuns la subiectul "salteluta" V-am intrebat pt. ca in urma cu mai multe saptamini careva dintre voi pomenea ceva de o salteluta speciala ca sa nu se sufoce bebe in cazul in care s-ar rasuci pe burtica. De asta (de cocos) e vorba?

Gina 27+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Ayla21 LA MULTI ANISORI!!!!!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Mababei mie mi sa spus ca incepand cu saptamana 30

monica 33+ Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

plici - ai mare noroc. oi fi pus tu 20 de kg dar tot cu nishte betze de picioare si de maini ai ramas.
au inceput si la mine noptile grele...si din cate inteleg de la voi devin din ce in ce mai grele. natura asta cum are grija sa ne faca sa ne dorim sa nashtem si sa primim durerile din clipele alea ca pe o mana cereasca.

29+
poze

AMR

off aris , nu-mi aminti de dormitul pe burta , mi se pare asa indepartata clipa aceea...chiar azinoapte aveam niste nervi ca m-am trezit de multe ori cu maini si picioare amortite si cu dureri cumplite-imi venea sa dorm in picioare

26+ cu Maria
Vine barza!

Credeam ca sunt singura mamica, suparacioasa si care se vaicareste de dormitul noaptea...si eu amortesc si uneori ma trezesc ca ma inteapa burtica jos..din cauza pozitiei de dormit...daca inainte mai mergea sa dorm un pic pe spate..acum sufletul. ori pe stanga ori pe dreapta cu picioarele ghemuite si perna intre picioare plus 3 perne sub cap.
Si sunt deabea in sptamana 30, ce ma fac pe la 34-36 Doamne ajuta!

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

29+
poze

AMR

26+ cu Maria
Vine barza!

Credeam ca sunt singura mamica, suparacioasa si care se vaicareste de dormitul noaptea...si eu amortesc si uneori ma trezesc ca ma inteapa burtica jos..din cauza pozitiei de dormit...daca inainte mai mergea sa dorm un pic pe spate..acum sufletul. ori pe stanga ori pe dreapta cu picioarele ghemuite si perna intre picioare plus 3 perne sub cap.
Si sunt deabea in sptamana 30, ce ma fac pe la 34-36 Doamne ajuta!

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Laaaa Muuultzi Aaaaani, Ayla-Monica!
Plici-plici, ce te mai rasfetzi!! In afara de burta si fatza un pic rotunjoara, esti fotomodela! E adevarat ca boxerul pare cam derutat[:D; ce simpatic e, cati ani are?
Dar ce ne-am sincronizat multe...si eu in seara asta merg sa ma intalnesc cu Sophica mea, abia astept...bine-nteles ca am emotii, ca de fiecare data!
Eu treaba am numai cu niste dureri de spate de vreo saptamana, iar in somn imi cam amortesc mainile uneori. Ce ma supara mai rau e ca au revenit usoare greturi, de fapt mai mult un gust neplacut care ma face sa tanjesc mereu dupa "ceva bun" (compot, iaurt de fructe, cioco etc.).

25+
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

mababei, mie nu mi-a zis nimic dr, dar am citit ca daca nu il simti pe bebe o zi (24 de ore), trebuie sa mergi la medic, n-am citit nimic de monitorizarea miscarilor.
Eu sunt acum stresata pentru ca pana in urma cu vreo doua saptamani (acum am 25), bebele ma lovea destul de zdravan, pe cand acum simt tot felul de miscari la mine in burtica dar nu ma mai loveste, simt numai o invarteala si o suceala pe acolo. E normal sau ba? Vi s-a intamplat?

Mergi la inceput