Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mirtha pai asa fac si eu am ajuns sa imi scriu pe foi ce sa cumpar, ce trebuie facut, ce sa intreb...rau am ajuns...cat priveste vigantol, si toate nebuniile asmeni tie si lui otiliia asa facem si noi...ori unde e al 2 bb dar parca numai sunt asa stresata....
cat priveste compozitia laptelui eu cercetai nu gasi altceva...bah chiar m-ai facut curioasa
Veniti la botez ce zici? e tocmai de ziua indragostitilor

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Izabela, da un search pe google dupa "torticolis", sper sa nu fie asta, insa e bine sa stii sa-l intrebi pe dr. cand va duceti si sa excludeti varianta asta. Eu nu cred ca e auditiva pb.

Carutul eu il tin in uscatoria blocului, care e la parter. Altfel e greu, trebuie doua persoane sau carut tip umbrela, usor, si bb in sling/marsupiu pana in fata blocului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Citat:
citat din mesajul lui simona_1402

Vad ca nu sunt singura somanmbula pe aici... Diana,Ramo. Noi suntem la a n-a tentativa de adormire, l-am pus iarasi in patut si iarasi e cu ochii intredeschisi, in 2 min maxim da iarasi alarma...

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) POZE si Radu (3 dec 1997)

N-ar dormi mai bine langa tine in pat? Poate se simte singur si ii e frig in patut si de aia nu doarme. Eu am patit-o cu Miruna. La ea in pat zici ca are spini la fund iar langa mine doarme toata noaptea fara probleme si ma odihnesc si eu. Chiar de 2 nopti nu mai mananca la 3 noaptea si dormim de la 11-12 pana la 6 dimineata neintorsi.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Asa am zis si eu la inceput. Dar am constatat ca nu apreciaza faptul ca e lnga mine. Si daca tot nu dormim am decis sa il invat macar sa stea in patut - asta de 2 nopti, sa nu iti inchipui ca mai demult. Pioneze sunt presarate si in patul nostru, nu numai in al lui. Patutul lui ese lipit de al nostru, nu e problema ca s-ar simti singur, pot pune mana pe el printre gratii si nici frig zic ca nu ii este ca nu suporta sa il invelesc. Asa ca ne mai chinuim. Si m-ai facut invidioasa cu programul ala. Eu as considera ca ar fi ideal chiar si cu trezire la ora 3.

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) POZE si Radu (3 dec 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Cind este ziua indragostitului ? Sa nu fie pe 14.02 ca ne-am ars!
Ca daca e pe 14.02 am dat deja confirmare pentru botezul unei colege care culmea a nascut dupa mine - in noiembrie dar isi face botezul inaintea mea.

La noi botezul va fi pe undeva in mai.

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

mirtha pai asa fac si eu am ajuns sa imi scriu pe foi ce sa cumpar, ce trebuie facut, ce sa intreb...rau am ajuns...cat priveste vigantol, si toate nebuniile asmeni tie si lui otiliia asa facem si noi...ori unde e al 2 bb dar parca numai sunt asa stresata....
cat priveste compozitia laptelui eu cercetai nu gasi altceva...bah chiar m-ai facut curioasa
Veniti la botez ce zici? e tocmai de ziua indragostitilor

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Avem cercelusi!!!! Uufff...am scapat, ca tare groaza mi-a fost....
A fost ok, a plans pret de cateva minute, dar a trecut repede si a adormit in masina spre casa.
Aseara a avut o criza tare urata de colici, noi nu prea suntem obisnuiti cu asa ceva, a urlat vreo jumate de ora de nu mai stiam ce sa-i facem. I-am facut repede ceai de fenicul, si a facut kk imediat si s-a mai calmat mititica. A dormit bine, insa si azi e agitata, si trage partzuri si n-a reusit sa iasa afara, ea care facea de multe ori pe zi. Nu inteleg ce s-a intamplat, oi fi mancat eu ceva

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Am vazut intr-un capitol anterior ca descriati cum fac bb-ii vostri , ce sunete scot .Si a noastra scoate sunete ciudate , uneori trage cate un chiot puternic "strigatul de lupta al bravilor strutisori" nu ca as sti eu cum fac strutii dar asa il aseaman , uneori face ca un tractoras si plange si tuseste nervos , cel mai mult ne place cand se intinde si ramane cu manutele in aer "libertate pentru suporteri" asta am zis ca i-a ramas de cand am fost cu ea (in burtica) pe stadion la EURO .
Botezul il facem in 1 februarie si avem vre-o 40 invitati majoritatea prieteni care de prin decembrie intrebau de botez si aum de Sf.Ion a trebuit sa-i programam in 3 zile sa vina la noi..si tot s-au perindat vre-o 25 persoane . Cum zicea si Diana daca avem multi prieteni tre sa-i chemam ca ei vin oricum . Ma bucur ca s-a invatat asta mica deja cu lume multa in casa si e sociabila nici nu plange cat sunt musafiri , cum pleaca cum ..asta e seamana cu mine si mie imi place casa plina si sa organizez tot felu zile de nastere, petreceri , revelioane
Elilov, Bertha multumesc de raspuns la preferinta pt. un san ...parca si-a mai revenit si suge acum si din stangul

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9

Mergi la inceput

Ce scumpic ai acolo, Cristina!
Mie nu mi se pare ca ar fi vreo problema, atata timp cat nu exagerezi cu dormitul acolo, adica sa nu doarma zi/noapte acolo, pentru ca e nevoie sa doarma si cu spatele drept totusi.
E foarte misto leaganul, cred ca e ala pe care vrea si Amalia sa-l cumpere

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ph

buna fetelor,
va rog sa ma ajutati si pe mine.....baietelului meu ii place sa doarma in leganut(avem un leganut care se transforma in sezlong si in fotoliu),credeti ca pozitia ii face rau la coloana?
va atasez 2 poze si astept parerea voastra':
http://good-times.webshots.com/photo/2307395580104637223cvwhZw
http://good-times.webshots.com/photo/2815817160104637223PIjkQl

multumesc

37+Andrei Alexandru

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Si noi am dormit cu Damian in pat pana acum vreo 3 saptamani, cand m-am trezit anchilozata iremediabil, si asta pentru ca patul nu este f mare, Laur doarme cu zgaraibele in sus, fi-su la fel, iar eu trebuia sa ma sacrific sa dorm pe o parte, dormeam numai pe stanga pt ca pe stanga mea era Damian pus...nu mai zic ca tot timpul trebuia sa spun "da-te mai incolo, da-te jos de pe plapuma, mai intoarce-te si tu intr-o parte"...pana ma plictiseam. Apoi am zis ca Damian a crescut si poate dormi in patutul lui, desi eram f linistita cand dormea in pat cu noi, si el era la fel. Acum cand il pun in patutul lui sa doarma, apoi nene dureaza 2 ore pana adoarme si pana adoarme tot maraie, si ne obliga sa stam aplecati peste patut si sa il mangaiem ca sa ii dam dispozitia de nani.
Alt obicei prost cu care l-am obisnuit este dormitul leganat pe piciore si nici ca mai scap in timpul zilei, cand legan nene de nu mai imi simt picioarele, el oricum a crescut, dar asta e...sa imi fie invatatura de minte la al doilea!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Si mie a inceput sa-mi cada parul, la fel am patit si dupa prima nastere, mi-a cazut parul vreo 3 luni, dar n-am chelit, desi atunci asa mi se parea.
Acuma imi pun in cap de 3 ori pe saptamana un ser pe care l-am cumparat de la salonul unde ma coafez, este de la Wella SP si se vinde doar in saloane, sper sa se vada rezultate bune.

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Imi vine sa urlu!De ieri imi cade parul ceva de speriat...daca va continua asa, intr-o luna cred ca sunt cantareata cheala! Cred ca saptamana viitoare imi fac programare sa ma und, oricum a crescut f mult si ma enerveaza mereu. Oare am voie sa folosesc solutii de la gerovital pentru a stopa caderea parului??? As fi incercat pe cele de la Vichi, ca am auzit ca sunt grozave, dar alea contin tot felul de minunatii, si cum inca alaptez, imi iau gandul...

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

_
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Mirtha, povesteai undeva mai in spate cum faci tu cu taratzele, da atunci nu eram interesata ca acu. Am luat ceva tarate de grau, mari, si am pus o mana asa cum sunt la fiert, apoi le-am strecurat si-am adaugat la apa de baie, si-am spalat-o doar asa, fara sampon nimic. Ceva ameliorare e, la bubite, si pielea e mai soft...da ce fac cu uleiul, ca nu l-am mai dat decat strict la incheieturi, sa nu se usuce. Sa-l dau inainte de baita, la masaj? Da cum se-mpaca uleiul doar cu taratele fara nimic sampon?

Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei

_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput