Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona_1402

Vad ca nu sunt singura somanmbula pe aici... Diana,Ramo. Noi suntem la a n-a tentativa de adormire, l-am pus iarasi in patut si iarasi e cu ochii intredeschisi, in 2 min maxim da iarasi alarma...

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) POZE si Radu (3 dec 1997)

N-ar dormi mai bine langa tine in pat? Poate se simte singur si ii e frig in patut si de aia nu doarme. Eu am patit-o cu Miruna. La ea in pat zici ca are spini la fund iar langa mine doarme toata noaptea fara probleme si ma odihnesc si eu. Chiar de 2 nopti nu mai mananca la 3 noaptea si dormim de la 11-12 pana la 6 dimineata neintorsi.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Mamiseli, mersi pt. lista cu actele necesare pt. cic. Mama, da' e un adevarat roman ce se strange acolo, tone de adeverinte

Criss703, mersi de complimente , da, ai dreptate, tot cu tati seamana si asta! De la mine are doar urechile !

....................

Se vede ca a plecat Nasturica la bunici, nu ? E trecut de doua si eu bantui pe forum !

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

Eu am doua job-uri si sa ma fi vazut pe mine ce dosar grs am depus pt cic. Femeia de la primarie cand a vazut cate hartii sunt si-a pus mainile in cap

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Acum ca am vazut in mesajul lui Elilov, ceva cu vitamina K mi-am adus aminte ca intreba Alra de ea.

Eu stiu ca se face nou-nascutului o injectie cu vitamina K in Romania dar si in Norvegia am vazut ca inainte de expulzie pregatea injectia cu vitamina K pentru bb, se face pentru a reduce riscul de hemoragie.

Aici nu mi-au recomandat Calciu sau vigantol.
Nici nu ma mir ca la Ana imi trecea ziua fara sa mananc.
Acum nu schimb doua scutece mereu (pentru displazie de sold) plus iritatiile aferente ca un copil grasut cu doua scutece se cam irita, nu schimb tampoane de vata cu rivanol din ora in ora (pentru sani umflati, criza gentiala are si Elisa dar asistenta a zis ca e ceva normal si trece), nu ii dau vigantol dimineata, nu ii dau Calciu (Anei ii dadeam pe motiv ca avea fontanela mare), baie mi s-a recomandat sa nu-i fac zilnic, la fel sa nu curat nasucul cu ser fiziologic ca se curata singurel prin stranut in caz ca are secretii, nu-i fac toaleta guritei desi are limbuta putin alba in spate (aici nu se face asa ceva si in consecinta nu se gaseste nimic la farmacie cu care sa curat limbuta).
Par chestii marunte dar cumulate inseamna ceva timp in cursul unei zile.
Nici eu nu mai sunt asa stresata fiind al doilea copil dar chiar si asa ma agit mai mult decat o fac ei, la ei totul e normal, natural, trece de la sine fara ceva medicamente.
Copilul este vazut la 2 saptamani prima data si dupa aceea la 6 saptamani. Si nu-i asculta inimioara, nu se uita in gat, nu cantareste copilul sau sa-i masoare lungimea, in nici un caz nu masoara circumferinta abdominala sau craniana. Asistenta mi-a spus ca ea cantareste copilul din ochi, vede ca este copilul bine si ca a crescut frumos si gata, mai intreaba mama cum se simte, daca-i obosita, depresiva si asta-i vizita.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Am si eu o intrebare pentru mamicile care stau la etaj in blocurile fara lift. Cum va descurcati singure cu ansamblul bebe-carucior? Eu pana acum am scos-o pe bebelina afara numai in brate in jurul blocului dar vreau mai multa mobilitate si am nevoie de carucior.

Mamica Teodorei (1.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

alenaida eu zic sa il ti in port bb-u pe bb pana jos , manevrezi mai usor carutul asa decat cu el in brate..si jos la parter il pui in carut...imi dau cu parerea eu stau la parter
mary-sa sa imi zici cum ai proceda...m-am prins cu licitatul si cu depusul banilor...insa cum se intr in posesia produselor?...astept mai multe detalii

Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Fericiti cei a caror inima cunoaste pasiunea prieteniei.

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

alexa bine ai revenit!!! cum a fost plimbarea, poze ceva?
mamiseli nu e nici o problema...

si de

Numai ea stie sa ne faca singuratatea mai putin ucigatoare si viata suportabila.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Neatza fetele...
Si eu fac tratament pentru caderea parului...da cu miere si balsam de par.Orice balsam.Le amestec si cu putina apa..pun in cp si stau juma de ora.Mie mi se pare super.Am facut si cand lam nascut pe Codrin ca tot asa imi cadea.
Noi botezul il facem acasa parintii nasii si mosii.Atat, nu stam prea bine cu banii.
Cine imi spune si mie ...venitul pe ultimele 12 luni lucrate pentru CIC sunt 12 luni inainte de nastere sau din momentul in care intrii in CIC?Ca eu mi-am luat postnatal de 126 zile.Deci prin martie intru in CIC.Deci 12 luni din martie in urma sau din noiembrie cand am nascut?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

12 luni inainte de nastere

Pozele mele

Mergi la inceput

fetele mare atentie adev cu stagiu de cotizare e alta fata de cea cu veniturile pe ultimele 12 luni...adev cu stagiul se ia de la casa de pensii si platiti 10 Ron pt a o putea ridica...iar adev cu veniturile nete pe ultimele 12 luni o ridicati de la directia muncii si o completeaza angajatorul...daca ati avut 2 angajatori in aceasta perioada completati 2 adev cu veniturile nete...termen aveti de depunere a dosarului 60 de zile de la data suspendarii contractului de munca
sper sa va fie de folos cu ceva

si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Eli nu , sigur nu se referea la valoarea nutritionala a laptelui matern si nici la compozitia generala (lapte de inceput , tip zer si lapte proteninic)si nici la primele transformari pina la a 15 zi de la nastere ci la o schimbare a compozitiei la 3 luni de la nastere. O sa cer mai multe detalii cind o voi revedea. De fiecare data cind ma intilnesc cu ea imi propun sa abordez anumite subiecte pentru ca mai apoi , cind are loc intilnirea propriu-zisa , constat ca discut alte probleme si uite asa cind ajung acasa imi aduc aminte : mah aia am uitat iar , ailalta la fel....Pina la urma mi le scriu pe lista.

Iza cum povestesti nu e tocmai ok : pare o lipsa de reactie auditiva pe partea stinga. Sper sa nu fie asta ci oar o preferinta...auditiva pt. partea dreapta. Abia astept sa vii de la control .Multa bafta , sa vii cu vesti bune!

Mar_ysa_28 ce program cool si-a facut Leyre ! Vrem si noiii....

Otilia sa sti ca eu am triat multe din opiniile medicilor de aici ref. la baita , calcciu , vigantol , curata gura cu nu stiu ce substanta etc. Si mi-a prins foarte bine pt. ca ai dreptate : adunate iau timp si energie ! Si nici nu mise pare cine stie ce indispensabile unei cresteri normale si sanatoase.Asa ca ...si pe viitoar voi tria la sange si ma voi raporta cu precadere pe caracteristicile Evei.

Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetelor
Mai am inca de recuperat din ce ati scris dar am vazut intrebarea lui Babyzapi cu statul pe partea stanga si acelasi lucru vroiam si eu sa intreb la fel face si Didonelu meu , poate de asta si prefera sanul drept ca sta pe stanga cum ii place ei

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK
povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129826&whichpage=9

Mergi la inceput