Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Neatza fetele...
Si eu fac tratament pentru caderea parului...da cu miere si balsam de par.Orice balsam.Le amestec si cu putina apa..pun in cp si stau juma de ora.Mie mi se pare super.Am facut si cand lam nascut pe Codrin ca tot asa imi cadea.
Noi botezul il facem acasa parintii nasii si mosii.Atat, nu stam prea bine cu banii.
Cine imi spune si mie ...venitul pe ultimele 12 luni lucrate pentru CIC sunt 12 luni inainte de nastere sau din momentul in care intrii in CIC?Ca eu mi-am luat postnatal de 126 zile.Deci prin martie intru in CIC.Deci 12 luni din martie in urma sau din noiembrie cand am nascut?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata!

La multi ani sarbatoritilor zilei: bb Eduard, bb Dimitrie, bb Rares, bb Diana! La multi ani gainusei mele dragi!

Otilia, Ramo, Manumanu, legat de botez, sigur ca o sa facem o petrecere dupa, noi spunem ca restrans, dar se strang sigur 20 pers: parintii, fratii+cumnati/cumnate, nasii, mosii (obiceiul astacred ca-i numai in Oltenia), finii nostri...familion mare. Si fara bani (dar). Si aici am un pitic (macar de-ar fi singurul din capul meu, ca una e la nunta, cand se da un dar pt ca tinerii sa aiba pt un inceput frumos in viata si alta-i un botez, unde banii se dau pt a-si acopri parintii cheltuielile.

Ramo, nu-i indicat sa doarma bb cu gurita-n sus, se poat ineca daca regurgiteaza.

Ank, vai ce m-am distrat cu bucatareala! Pe-asta n-o stiam!

Lorellay, 12 luni anterioare nasterii copilului, nu momentului cand se termina cele 126 de zile.

Diana, Eli, multumesc pt raspunsurile legate de vestimentatie. Eu o imbrac in body si deasupra salopeta de bumbac sau costumas subtire tot de bumbac. Sotul, care sta in pantaloni scurti si tricou, ma bate la cap fie sa fac mai cald in casa, fie s-o imbrac mai gros. E clar, nu cedez.

Fetelor, Doamne ce va chinuiti cu regurgitatul! Ioana a regurgitat doar de 2 ori si o data a vomitat. E drept ca nici nu papa mult, max 10 min/masa. In greutate a luat rezonabil, 1 kg i prima luna, sambata seara avea 700g in plus fata de prima luna, o cantaresc deseara sa vad cat are la fix 2 luni. Nici cu frate-su n-am avut asa probleme, si era haplea rau, hai sa zic maxim 10 regurgitari in viata lui de bebelus, da' cred ca-i mult si asa. Sunt o norocoasa.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Fetelor ati vazut scena in care Tolea vrea sa il bage pe Dan Diaconescu in tomberon??? Nu ma pot opri din ras. Citeam libertatea si acolo e si inregistrarea...sa vedeti ce speriat e Diaconeascu...a facut pe el...parca e o papusa de carpa in brate la Tolea...ma scuzati...nu are nici o legatura cu scutecele noastre, dar vred ca nu va strica o portie sanatoasa de ras si voua!

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona_1402

Uf, avem si noi probleme cu alimentatia... Mise pare ca mananca din ce in ce mai putin. Nu suge mai mult de 10 min si de foarte multe ori se enerveaza in timp ce suge. Am senzatia ca doar ar vrea sa stea cu tzitzi in gura, sa se joace. Cand incepe sa curga laptele pur si simplu urla si se zbate
Si cu regurgitatul avem probleme. Dupa fiecare supt regurgiteaza si nu doar o data. Uneori mai vomita si in jet, dar regurgiteaza asa de des ca nu mai putem sa stam fara bavetica la gat. Ce-i drept ca e foarte grabit la supt si inghite f mult aer, ca ragaie si de mai multe ori la un supt. Pana acum nu prea mi-am facut probleme, pt ca totusi a luat binisor in greutate, dar in ultima vreme i-a scazut clar ritmul de crestere.

Gata, s-a trezit.. a dormit totusi 10 min...

Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de Mihai (8 nov 2008) POZE si Radu (3 dec 1997)

Noi nu depasim decat rareori 5 min. Numai daca eructeaza zdravan dupa ele mai maninca inca 5. Ce-i drept inca nu avem probleme cu regurgitatiile. Astea ne mai lipsesc!

Mamica Teodorei (1.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Leeloo Amalia Bertha multumesc fetelor! Sa ne traiasca bebeii si sa fie sanatosi!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

La multi ani bb Dimitrie de Eli, bb Ioana de Bertha, bb Rares de Futuremother, bb Diana de Alexutza! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Fetelor multumesc pentru sugestii.Se pare ca vom ramine la Fisher Price.

Bertha ai intuit bine. S-ar putea totusi sa le achizionam pe ambele. Singurul lucru care imi displace la caruselul de la Fisher Price este coloritul jucarioarelor si faptul ca sunt doar 3. S-ar putea sa le achizitonam pe ambele si sa pun jucarioarele de la Tiny Love.

Eu o tin pe Eva imbracata exclusiv cu salopeta, cu capse pe ambele picoruse, genul asta : http://www.misenashop.bizoo.ro/vanzare/87077/Salopeta-bleu.
Caciulitza ii pun doar dupa ce face baie(o perioada scurta , nicidecum toata noaptea pt. ca urla si se frichine) si tot atunci - dupa baie folosesc o salopeta mai grosuta , vatuita pe interior. In restul zilei salopeta simpla , nevatuita, din bumbac 100%.
Am renuntat sa mai cumpar pantalonasi si body-uri pentru ca salopetele mi se par cele mai practice.

Iza referitor la pozitia in somn , Eva doarme doar pe spate. In timpul somnului isi roteste doar capul intr-o parte sau alta.

Diana , Simona1402 si Eva a inceput de cca. 3-4 zile sa manince doar cite 10 minute - maxim , uneori si mai putin , evident doar un san ca la celalalt nu mai ajunge. Nu si-a modificat orarul de somn si nici intervalele la care suge ceea ce inseamna ca ii ajunge cit suge.Pediatra m-a avertizat ca de la 3 luni se schimba din nou compozitia laptelui matern - am uitat sa o intreb in ce sens si cu ce efecte. Data viitoare.

Alina mama de Eva Ioana (17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani! Eduard Stefan de Ginye55 pentru 3 luni.
La multi ani! si ... vaccinare fara reactii! Dimitrie Gabriel de Elilov3, Ioana Ruxandra de Bertha si Rares Florin de Futuremother
La multi ani! si multe luni cu sanatate si bucurii! Diana Gabriela de Alexutza_26 pentru prima luna implinita

Mamica Teodorei (1.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

La mine pe flurutasii de salariu am venit net si salariu net...Care se ia in calcul pentru cei 85% din CIC?Sunt diferite...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

lisa79 eu am nascut natural si BB avea cordonul in jurul barbiei, dar larg - circulara laxa de cordon. Nu a avut suferinta fetala si nu l-a imiedicat cu nimic. Sper ca si tu sa ai tot o experienta fericita la nastere!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput