Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (114)
Raspunsuri - Pagina 5
catisto spune:
mara95 felicitari pentru bebe Andrei Stefan ! Sa cresca mare , sanatos si sa va aduca numai bucurii . Si tie recuperare grabnica si mult laptic !
mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 38+ cu Ioana Ruxandra
http://catisto.sunphoto.ro/
Porumbita spune:
sa ne traiasca noii licurici Maria Teodora, Andrei Cristian si Ilinca Maria
aoleu ledi si ciufik ce incurajator suna programul vostru cu piticii ...
alina sa iti traiasca sotiorul...
cami nu te mai stresa asa tare; chiar asa usor nu se iau nici bolile astea... suna doctorul oricum ca dc stai asa pana vineri te duci cu capul de grija...
catisto so bee si pe mine ma doare destul de rau pe acolo, plus osul bazinului + articulatiile de deasupra coastei (bine macar ca nu ma mai doare la coaste pe dreapta); dar cred ca sunt dureri inerente de final de sarcina...
mie mi se pare deja ca burta e efectiv uriasa... sincer sper ca bb sa vrea sa vine cat mai repede dupa ce trecem de 38 de sapt desi contractii am rar, in general seara
eli asteptam vesti de la nasterea piticei...
iris ai grija cu atatea pers racite in jurul tau;
mara sa iti traiasca flacaul cum a fost nasterea? cum te simti? bb?
cristi cu cate kg ai ramas? eu sunt tare ofticata ca acum pe final efectiv curg kg nu alta cred ca in ultimele 2 sapt am pus in jur de 4; mama si sotul zic ca e retentie de apa, ca efectiv nu mai am glezne, nu se mai distinge rotula si nu mai imi intra piciorul decat intr-o pereche de adidasi (o placere pe zapada de zilele astea) dar totusi...
37+
micola spune:
Mara, sa traiti,sa fiti sanatosi si mancaciosi!!
Hai Eli,
Cine-mi pune si mie caruciorul albastru, va rooog?
Si...data mea de nastere e gresita, nu e 02 februarie 1982, ci 06 februarie 1982...02.02 a fost primul DNP, poate de aici confuzia..
Fetelor care aveti, la patutul din material se mai pune saltea? ca am intrebat o vanzatoare si a zis ca nu acum, cand e bebe mic, ci mai incolo...si se poate lasa partea de interior mai jos, pentru cand se face bebe mai mare? sau se tine doar sus si apoi direct jos de tot?
Nu am luat niciun fel de patut ca tati nu vrea sa luam nimic pentru bebe inainte de nastere, a zis ca se ocupa personal sa cumpere, eu doar sa-i zic ce si de unde..asta e, nu ma inteleg cu el pe tema asta...Si inca nu m-am hotarat de care patut sa iau...Cele din material imi plac ca sunt usor de transportat si ca au si rotile, si, deci, pot sa il mai mut prin casa, dar sunt si mai vesele...cele din lemn mi se par mai sigure...nu stiu cum sa fac...
Si mai am o intrebare: pe bebe in spital, imediat dupa nastere cu ce il imbraca? cu scutece de la mine sau din spital? Scutece am, ca am facut singura la masina, ca daca era dupa tati...nici dinastea nu aveam...nu il stiam chiar asa de superstitios, ma mira f tare ca e asa...
va pup pe toate
37 + cu !
AMR 4 zile ...!!!
crisspy spune:
Si eu am avut astazi nishte dureri, asta pt prima data, dar nu jos, ci in partea de sus a burtii, sub sani.
Mi s-a intarit burta si nu a cedat la no-spa. Cand stateam in pat nu ma mai durea dar cand ma ridicam simteam ca am un pietroi acolo. Voi ati avut asa ceva?
Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI
ariya spune:
AM PRIMIT MESAJ DE LA ELI - A NASCUT O FETITA,LA 23,41,ORA JAPONIEI,DE 3484 GRAME SI 50 CM!!!!AM TRIMIS MAILUL CU POZA LOR PE CONTUL NOSTRU COMUN!
SA-TI TRAIASCA SI SA TE BUCURI DE EA!!!
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian
AMR 3 SAPTAMANI
crisspy spune:
Felicitari Eli sa-ti traiasca fetita. Ce grasunica e!!!!
Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI
lisa79 spune:
szmonic, LMA!!!
mara si eli,felicitari,sa va traiasca bblusii!
37S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 3 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariya AM PRIMIT MESAJ DE LA ELI - A NASCUT O FETITA,LA 23,41,ORA JAPONIEI,DE 3484 GRAME SI 50 CM!!!!AM TRIMIS MAILUL CU POZA LOR PE CONTUL NOSTRU COMUN! SA-TI TRAIASCA SI SA TE BUCURI DE EA!!! Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian AMR 3 SAPTAMANI |
URAAA inca un licurici mititel...
multumim de mesaj aryia; tu cum te mai simti? cum mai e tensiunea?
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspy Si eu am avut astazi nishte dureri, asta pt prima data, dar nu jos, ci in partea de sus a burtii, sub sani. Mi s-a intarit burta si nu a cedat la no-spa. Cand stateam in pat nu ma mai durea dar cand ma ridicam simteam ca am un pietroi acolo. Voi ati avut asa ceva? Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei AMR 7 SAPTAMANI |
eu o simt de multe saptamani ca un pietroi...mai ales seara si uneori noaptea cand ma scol...
nici nu ma mai deranjez sa iau nospa...
37+
Ciufik spune:
Hh, hi Ledi, eu cred ca-s vorbiti.
macar ma linistesc ca vad ca nu-i singura "pasare' de noapte. Si noi la capitolul onomatopee stam f bine. Acum ma chinui sa-l tin treaz mai mult, am aprins toate luminile, ca sa priceapa ca e ziua.
Ii dai formula sau te mulgi si ii dai din bibe? Si eu sunt curioasa cat o suge el in 10-15 min...dar sper sa-i ajunga.
Bafta maine la dr!
Porumbita, lasa ca al tau o fi mai cuminte .
FELICITARI ELI!!!!
Andreea si Andrei