Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (114)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Ledi m-am documentat! Am gasit un subiect pe DC.

Ce face bb??
Ciufik multumesc, , bb tau ce face?cum e?

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

ziua ingeras, noaptea in schimb...
incerc sa-l invat cand e zi si cand e noapte, dar e greu de priceput .
multumim de intrebare . aaa, azii ar fi trebuit sa se nasca .

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Ledi m-am documentat! Am gasit un subiect pe DC.

Ce face bb??
Ciufik multumesc, , bb tau ce face?cum e?

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

ziua ingeras, noaptea in schimb...
incerc sa-l invat cand e zi si cand e noapte, dar e greu de priceput .
multumim de intrebare . aaa, azii ar fi trebuit sa se nasca .

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Bun venit Maria Teodora, Andrei Cristian si Ilinca Maria! Multa fericire si sanatate va doresc si sa va bucurati mereu parintii!

Fetelor, eu am ajuns la 40 saptamini si tot cu bebe in burtoi... Miereamara, sunt pe urmele tale! Eu am senzatia ca trebuia sa nasc demult, din cauza Francescai evident, care a venit mai repede....
Sunt cu o mama racita si un sot racit in casa, asa ca daca vine bebe acum nu e roza situatia... dar eu vreau sa vina!

Ma uitam acum la fetele care au ajuns si ele la 40 saptamini acum dar nu stim nimic despre ele.... aproape toate de pe lista dinaintea mea, inafara de Miere, Andreea si cele care deja au nascut, evident... oare ce fac, au nascut deja si sunt ocupate cu bebei?

Cristi, ce fain ca ai avut chef de mers la cumparaturi! Esti pe calea cea buna!

Alina olandeza, tu ai fost si prin Romania? Nici eu nu am fost mai activa, nu iti face probleme, si uite-ma la 40 saptamini si tot cu bebe in burta...

Miere, draga de tine, eu te inteleg cu disperarea, si eu o am.... miercuri merg iarasi la control, si voi avea deja 40 saptamini si 3 zile...

Fetele, cand va aud cu aspiratoru`la nas la bebe...mie mi-ar fi frica...aici nu am auzit/vazut asa ceva, nu se foloseste...

Va pup pe toate si bafta fetelor care nasc acum (Eli?)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Andreea,David acum e in patut,sta cuminte,desi nu doarme,insa azi noapte trageam mucisorii cu aspiratoru,ca ma disperase..nu putea respira bine pe nas,era fornait si l-am aspirat de 4 ori!Si nu avea mucisori decat intr-o nara.Nu stiu daca e normal...plus ca mi-a si tusit de 2-3 ori..Maine mergem cu el la dr sa-l vada si o sa-i zic si de asta.Nu stiu cum e posibil sa aiba atatia mucisori intr-o nara,ca m-a speriat zau,iar in cealalta nimic.
In rest mananca de m-a speriat...la 2 ore,zici ca-i ceas pe bune,mai rarut se trezeste la 3 ore pt papa..si papa 100ml de laptic la masa,uneori 130..Sa mai zic ca pe cutie scrie ca acu' ar trebui sa pape 5 mese pe zi??Pai al meu mananca de mai multe ori...o fi bine, o fi rau?habar nu am!
voi?

POZE CU NOI
de David Christian

Ce cunsocut imi suna.
Andrei ziua e un ingeras, noi il trezim la 3 h (de azi mi-am propus sa nu-l mai trezesc) si il schimb si de 3 ori ca face pipi dupa ce il dau cu crema si o iau de la capat, face kk mare dupa ce termina de mancat si nu adoarme Maria - Sa kkcit ca nu-i place si tot asa, pe urma san 10-15 min , doarme si tot asa.
Ieri, in schimb, a avut program deosebit: s-a trezit la 18, a mancat incontinuu pana pe la 20, m fcaut baie, masaj, a adormit 1 h si la 23 a facut oki si pana la ora 2 eu ii dadeam tzatza, ta-su il plimba prin camera ca doar-doar o adormi, l-am schimbat de 5 ori cred.
Si el e fornait, nu am bagat aspiratorul ca am socrii in vizita, da' i-am dat cu ser fiziologic si maii stranuta sau ii mai inghite (cica e normal sa aiba mucisori) sau mai tuseste, si am obs ca si asta il ajuta sa mai scape de nas infundat.
De une stii cat papa? Ca pt mine e o enigma. am incercat sa-l cantaresc inainte si dupa, dar nu mi se pare o metoda exacta. canarul ne arata ca am avea 3,1 kg, ceea ce e ok, ca am iesit din spital cu 2,46kg.

andreea si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cami, stai linistita. Calmeaza-te si vorbeste cu un pediatru sau cu un medic.

Eu nu ii inteleg pe oamenii care stiu ca au copii bolnavi sau sunt ei insisi bolnavi si vin in vizita!

Iris, inca putin!

Alina, 29 grade?! Cam mult. Eu la 23 acasa fac ca trenul.

Cristi, bine ca bebe mic a iesit afara!

Bebelusi, bebica mea ieri a fost f lenesa, nu misca nici ciupita, nici cu cioco, nici cu 1l de cola. Azi insa a recuperat, face iar valuri-valuri. Poate si la tine e la fel.

Junghiuri am si eu de zici ca ma taie in zona X. Am citit ca e normal, ca se dilata nu stiu ce pe acolo.

Bee37+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Andreea si la noi noaptea e show..alaltaieri am stat pe un amarat de bibe de la 19-22..intepenisem..el dormea fain,ca-i tare placut in patul nostru,la caldurica,in brate,eventual mangaiat de mami sau tati.Apoi la 10,in mod normal trebuia sa pape alt bibe,dar a adormit..fix 30 de min :)))apoi iar urlete cu mancat de manutze si cautand cu gurita..food..food ,."mami mi-e fomica,mi-e fomica " ..asa ca am luat-o de la capat..tras din bibe un pic,nani 10-15min...si nu se trezea deloc,orice ii faceam..iar ne-am lungit pana la 1..deja eram cu nervii prastie..Evident,nelipsitele schimbari de scutece,de nush cate ori ca face pisu si-l deranjeaza dom'le,de kk nu mai vbesc ca urla ca din gura de sarpe cand face si e musai sa-i schimbi atunci,pe loc....insa ba nu termina,ba zic io ca-i gata si cand colo asist la "stoarcerea tubului de mustar",ca asa iese ..La voi nu face arteziana?Ca io nush ce sa ma fac..deocamdata pe barbata-miu l-a ratat,dar pe mine m-a umplut pe pantaloni si bluza..si asta la 4 dim..eram asa buimaca ca nu stiam ce se intampla..pana sa-i arunc io repede un scutec de finet pe zona cu pricina,deja era tarziu..
Ieri l-am luat sa-l ragai si mi-a regurgitat pe gat si-n par...de apoi am stat cu laptele in par pana si-a terminat bibele,asa ca la sfarsit se facuse branza deja..No,cam astea is peripetiile noastre de zi cu zi..Si evident nelipsitele ..ihihihi,tot felul de sunete,de zici ba ca necheaza,ba ca face ca un delfinut...
Gata,fug,ca-i da taica-su bibele acu ca sa fac io gogosi cu finetti,adik astea http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7237/Crafle-gogosi-umpluti-/
Aaa,cum stiu cat papa?Pai ii dau bibe Andreea,nu san..si vad exact cat papa.
gata,acum fug..pup si mai revin cand am timp :)

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Buna fetelor! Noi tot la fel suntem , nu s-a mai intamplat nimic in plus de ieri si pana acum .

flowerbee si eu simt niste intepaturi in zona X de nu mai pot , imi taie respiratia . Cred ca se apropie momentul . A , si mi-a coborat burtica rau de tot . Of ce emotii am!

Va !

mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 38+ cu Ioana Ruxandra

http://catisto.sunphoto.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!

pe 8 ian a venit al patrulea membru al familiei noastre: Andrei Stefan, 3650g, apgar 9 prin cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bee - pe bebe nu l-am scos, ca era prea frig si ma tem de gripa. el a stat cu mama lui cristi, a dormit fara probleme

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

mara felicitari, sa va traiasca bebele, sa se faca mare si frumos

tu cum te simti?

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput