Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Fetelor, mie atat noaptea, cat si ziua imi curg cateva picaturi semitransparente din sani.
Este colostru????

37+cu CLARA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Fetelor, mie atat noaptea, cat si ziua imi curg cateva o picaturi semitransparente din sani.
Este colostru????

37+cu CLARA MARIA

da,e colostru.mie imi curg de pe la 6 luni.e transparent sau usor galbui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

viorella,usor galbui.

37+cu CLARA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

Mara, sa traiti,sa fiti sanatosi si mancaciosi!!Hai Eli,
Cine-mi pune si mie caruciorul albastru, va rooog?Si...data mea de nastere e gresita, nu e 02 februarie 1982, ci 06 februarie 1982...02.02 a fost primul DNP, poate de aici confuzia..
Fetelor care aveti, la patutul din material se mai pune saltea? ca am intrebat o vanzatoare si a zis ca nu acum, cand e bebe mic, ci mai incolo...si se poate lasa partea de interior mai jos, pentru cand se face bebe mai mare? sau se tine doar sus si apoi direct jos de tot?
Nu am luat niciun fel de patut ca tati nu vrea sa luam nimic pentru bebe inainte de nastere, a zis ca se ocupa personal sa cumpere, eu doar sa-i zic ce si de unde..asta e, nu ma inteleg cu el pe tema asta...Si inca nu m-am hotarat de care patut sa iau...Cele din material imi plac ca sunt usor de transportat si ca au si rotile, si, deci, pot sa il mai mut prin casa, dar sunt si mai vesele...cele din lemn mi se par mai sigure...nu stiu cum sa fac...Si mai am o intrebare: pe bebe in spital, imediat dupa nastere cu ce il imbraca? cu scutece de la mine sau din spital? Scutece am, ca am facut singura la masina, ca daca era dupa tati...nici dinastea nu aveam...nu il stiam chiar asa de superstitios, ma mira f tare ca e asa...va pup pe toate 37 + cu !
AMR 4 zile ...!!!
Eu am patut de lemn cu rotile.34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorella spune:

fetelor ne auzim dupa ce vin din spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Si eu am avut astazi nishte dureri, asta pt prima data, dar nu jos, ci in partea de sus a burtii, sub sani. Mi s-a intarit burta si nu a cedat la no-spa. Cand stateam in pat nu ma mai durea dar cand ma ridicam simteam ca am un pietroi acolo. Voi ati avut asa ceva?Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei AMR 7 SAPTAMANI
Si eu cand ma dau jos din pat si fac cativa pasi mi se intareste burta ca un pietroi. Parca si gravitatia mi-o trage in jos. Destul de rau. De am ajuns sa stau aproape tot timpul in pat.
Ieri am plecat sa iau un pic de aer si dupa jumatate de ora imi tineam burta cu mana si ma dureau si spatele si burta.34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Uff Alina ai grija de Ana si intr-adevar izoleaz-o pe cea mica. Multa multa sanatate ii doresc....

Viorella bafta multa

Fetelor care ati nascut, am si eu o intrebare: programul lui bebe mic este asemanator cu cel pe care il avea cand era in burtica? De exemplu al meu se culca pe la 1-2 noaptea si se trezeste pe la 10 dimineata. Noaptea cred ca se mai trezeste o data, cel putin asa simt eu.

35+ Vlad Mihai

AMR 5 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Si eu am avut astazi nishte dureri, asta pt prima data, dar nu jos, ci in partea de sus a burtii, sub sani.

Mi s-a intarit burta si nu a cedat la no-spa. Cand stateam in pat nu ma mai durea dar cand ma ridicam simteam ca am un pietroi acolo. Voi ati avut asa ceva?

Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei

AMR 7 SAPTAMANI

Si eu cand ma dau jos din pat si fac cativa pasi mi se intareste burta ca un pietroi. Parca si gravitatia mi-o trage in jos. Destul de rau. De am ajuns sa stau aproape tot timpul in pat.
Ieri am plecat sa iau un pic de aer si dupa jumatate de ora imi tineam burta cu mana si ma dureau si spatele si burta.

34+

M-au mai lasat intre timp. Acuma ma inteapa jos. Am luat un no-spa sper sa treaca.

Faza e ca eu sunt la munca, si nu prea pot sa ma intind. Astept sa treaca, nu am chef de munca deloc.

Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetele multumesc pt sustinere-sfaturi, nu pot plati o rata in avans acum, dar o sa incerc sa platesc la termen, sa nu mai decalez. Ce ma enerveaza este "interesul" lor pt client, iti iau bani si pt "buna ziua" , si daca platesc in avans am impresia ca au un comision pt plata anticipata...

NASTERE USOARA VIORELLA!!!!!

Poate iei un nr de tel a uneia dintre noi sa ne dai SMS, sau lasa-ne un nr de tel, sa te sunam...daca vrei bineinteles.

Cadia si la mine curge... cateodata e mai mult decat cateva picaturi.
Ingdrid, Crisspy si mie mi se intareste burtica, si cand stau pe scaun, si cand merg mai mult, dar este normal. Sunt contractii normale, atata timp cat nu sunt foarte dureroase.
Flo incearca sa iesi macar putin din casa, mie dr asa mi-a zis, pana in 30-45 min miscare afara zilnic, cat pot. si numai INSOTITA....
Alina sper ca ANA sa fie bine... Multa sanatate..

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Raluca Alexa deci ai scapat de 13 si FELICITARI!!!!!!!!!!!!Sa traiasca bebe si sa fie sanatos
Aryia deocamdata abia m-am trezit..sunt bine am vb la 8 juma cu medicul din nou, maine la 8 juma-9 ma asteapta la spital , facem foaia, analize si a zis ca "vedem cum gasim copilul poate il scoatem chiar maine" dc nu cred ca ramane pe poimaine.Va anunt...oricum brrr
Venerata dc UM=23 mai 2008 pe cerculetul meu ginecologic spune asa:dpn=3 martie 2009 , ai implinit 32 sapt (deci ar tbui sa ai 32+ la semnatura)
Carmendobitocism la banca, nu merita sa schimbi data, ce sa face le dai 250 roni pe degeaba?
Crysyana este normal si nu este normal.adik unele fete patesc asta , dc se accentueaza TREBUIE insa sa vbesti cu medicul.La primul episod mai stai sa vezi ce si cum, dc se mai repeta etc
ViorellaBAFTAAAAAAAAAA!!!!!!!!1Copil sanatos si nastere usoara!Diferentele sunt mari dpdv medical dar pt tine tre sa retii ca teoretic vei avea mai putine dureri la epi decat rahi si ca dc iti lasa cateterul va fi si mai bine.O diferenta medicala importanta de ex este faptul ca epi ii ofera chirurgului atat timp cat are nevoie(se mai adauga anestezic) in timp ce rahi e una si gata .
De Miere nici o veste? A intrat ieri la ora ei?parca nu...
CadiaDA! este o pregatire a sanilor si eu o am si e f bine ca exista
Despre mine...nu mai am ce sa va zic.Ma duc maine...am un status nou la mess ..se numeste "13-14 cu...Andrei" asa ca...mai intru azi.Va pup

bb mic

POZE
38+

Mergi la inceput