Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Fetelor, mie atat noaptea, cat si ziua imi curg cateva picaturi semitransparente din sani.
Este colostru????

37+cu CLARA MARIA

DA, este normal. Stai linistita.

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Buna la mamici si burtici!

Felicitari proaspetelor mamici: Andreea, Eli si Raluca Alexa! Sa va traiasca shupetzelele!

Viorella tinem pumnii! Gandeste-te doar la bebe! O sa fie bine! Sanatate multa si refacere rapida!

Naty - impresionanta povestea ta! Dumnezeu te-a ajutat si a fst cu voi! Te imbratisez tare! Cineva acolo sus te iubeste!

Irina - sper sa fie bine cu anticorpii si sa nu faceti varicela. Of! chiar nu inteleg pe oamenii astia care nu se gandesc ca esti gravida si te pot imbolnavi!
Mai spunea cineva de oreion. Of of!
De-asta noi am refuzat in 90% din cazuri musafiri si vizite de cnd am ramas gravida. Iar in cele 10% de cazuri de musafiri veniti, am intrebat de la obraz daca sunt sanatosi, fara virusi.

Cineva vorbea de greata. Si mie mi s-au reintors si greata si varsaturile. Vomit si dimineata si seara. Asta nu ma impiedica sa vad kg in plus la cantar. Ma intreb de unde.
Cica ar fi normala, ca iar sunt fluctuatii de hormoni.

Despre DPN: aici medicul tine cont de data UM si la prima eco vede din calcule data conceptiei (DC). Apoi DC e cea care hotaraste data nasterii.
Eu am avut UM 16/05, DC 25/05 deci DPN 25/02.

la toate

lui David Andrei 4.5 ani si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

viorella- curaj mare, totul trece repede, o sa vezi ce frumos e cu puiul in brate

patricia - seamana programul lui bebe, al meu se trezeste la cat ma trezeam eu dimineata, pe la 6

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Viorela - multaaa baftaaa , tinem pumnii sa fie bine
;

Alina- multaa sanatate Anei si aveti grija de voi si de Sabinuta, intradevar ai facut bine ca le-ai izolat...unul e de ajuns... dar oricum mare grija. Sper sa nu fie nik serios si sa treaca repede.

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 3 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cand se duce linia neagra?

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Nu mai am loc la calculator!!! ce ma fac, ca trebuie sa lucrez si sa stau cu voi....

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

hello, girls!

Viorella !
Asteptam vesti despre licurici!

Felicitari Mara, Eli si Raluca Alexa!

Andre_ea ati venit acasa? Cum sunteti?

Alina - sanatate Anei! Sa speram ca nu e nimik grav.

Bebelusi si celelalte fete care inca sunt , sa stiti ca noi cele care deja am nascut, chiar dc nu postam asa des, citim si suntem aici sa va incurajam si sa punem ametitele astea la treaba pentru voi si pentru puiutii vostri, asa cum si voi ati facut pt noi, da? Deci, chiar dc stam cu licuricii atarnati de , intram sa citim care ce contractii a mai experimentat . Tinem pumnii.

Si cate o pt Iris si Miere!

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Irina, Carmen, Alina

37+cu CLARA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

FELICITARI RALUCA! BINE AI VENIT, MATEI!

viorella

crysyana si eu am avut greturi in ultima perioada, la fel si irina.

irina te-am sunat dar ai tel. inchis.

Ma bucur ca v-a placut povestea mea tuturor

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Venerata-Despre DPN. Si eu sunt sigura ca data ovulatiei=data conceptiei au cea mai mare influenta in stabilirea datei nasterii. Dar nu toate femeile simt cand ovuleaza si nu toate merg la eco pentru stabilirea datei conceptiei. Asa ca medicii calculeaza datele standard, cu ovulatia la 14 zile, ciclu normal de 28 zile si DPN la 40 saptamani de la UM.
In cazul meu, cu ciclu de 35-37 zile, ovulatia la 20-23 zile, am DPN la 41 saptamani. Asa l-am nascut si pe Petru, la 41 de saptamani, nastere normala, fara inducere.
Vezi ca la pagina de inceput pe desprecopii.com pe partea stanga este un calculator al datei nasterii (cand vine barza) care iti permite sa pui durata ciclului tau (daca e diferita de 14 zile) si calculeaza personalizat DPN.

Mergi la inceput