Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (114)
Raspunsuri - Pagina 10
flowerbee spune:
Buna mamici si burtici,
Raluca Alexa, sa va traiasca licuriciul!
Carmen, eu am luat Dermalin de la Sensi Blu si am dat 25 lei pe o cutie mare. Am spalat toate hainutele cu el si sper sa nu o irite pe puiuta.
Cami, tine-ne la curent! Ce faci?
Iris, Miere, scoatem agitatele?
Eu raportez o noapte scurta, bebica miscareata si sot cam bolnavior.
Bee37+
AMR 8 zile
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
cristi_2003 spune:
naty a nascut cu cezariana la municipal - vezi pag 6
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
jasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viorella neatza fetelor! vreau sa va anunt oficial ca astazi am programata cezariana.o sa nasc la municipal.a mai nascut cineva acolo?venerata am vazut ca tu ai nascut acum 7 ani. cum a fost? astazi nasc!!!!!!!am niste emotii....... ABIA ASTEPT SA-MI VAD BEBITA!!!!!!!!! ULTIMA ZI DE 39+ CRINA MARIA |
woooooooooow
Multa bafta, nastere usoara si recuperare rapida iti doresc!
si putina galerie:
carmen, tare buna ideea cu rata in avans... nu ai nici o posibilitate? sa te imprumuti pana la salar/ cumva/orice ?
Altfel, cei 250 sunt bani aruncati pe apa sambetei si e pacat. mie imi pare rau de ei
Jasmi 35+ cu
way to go, BB
bebelusi spune:
Raluca felicitari, sa va traiasca ingerasul si sa fie papacios si necolicios
Carmen 250 ron nu pot sa cred, mai bine faci un efort si ti-o decalezi tu: platesti intr-o luna 2 rate si apoi tot platesti inainte daca nu te mai incadrezi cu ziua.....este exagerat....cumperi un patut cu banii astia. Dupa ce am scris am vazut ca ai mai fost sfatuita sa faci asa...
Fetelor ce putin se mai scrie pe forumul nostru ati observat? Probabil ca fetele cu bebei nu mai au asa mult timp de scris, noi nu mai putem sta mult pe scaun....etc. Totusi sper din tot sufletul ca pana nastem noi va mai sta cineva pe forum sa ne incurajeze si sa ne dea si noua sfaturi.
Cristi felicitari pentru vointa, daca ne mai spuneti chestii de-astea o sa ne incurajati si pe noi.
Si neaparat a trupa vesela de pentru Miereamara si Iris.
35+ Vlad Mihai
AMR 5 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Alina1976 spune:
Neata,
Fetelor, eu declar o perioada nasoala...iar
Aseara dupa ce am reusit sa o culcam pe cea mica, a inceput ANA sa planga...cand m-am dus la ea, ardea toata. Pus termometru, febra mare (39.4). I-am dat repede contra febrei...a scazut dupa vreo ora si ceva. Acum am izolat fetele, mi-e asa de frica sa nu ia cea mica!!! Doamne am auzit atatea cazuri de gripa si pneumonii urate in ultimul timp . Nici nu stiu ce are ANA, ca nu face decat febra si atat.
Am vazut noutatile, BRAVO fetelor!!!
ELI, MARA, RALUCA FELICITARI!!! Sa va traiasca puiutii!!!
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
CADIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Venerata Intrebasem si eu zilele trecute despre TRUSOU? Ce este, cum se obtine? Multam. Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 32s+ |
Trusoul este ca un ajutor pentru nasterea bebelului, in valoare de 150 ron, pe care statul il acorda nou-nascutului.
Pentru obtinere ai nevoie de: cerere tip, declaratie pe proprie raspundere privind nesolicitarea anterioara a cv. trusoului, act identitate solicitant (orig+copie), act identit. celalalt parinte (copie), certif nastere bebe (orig + copie), si dosar sina
Pentru depunere:DGASPC a sectorului unde locuiesti.
Tot aici se depun si actele pentru alocatia de 200 ron si pentru prima de nastere de 213 ron
Edit: 230 ron pt copiii nascuti in 2009
37+cu CLARA MARIA
Alina1976 spune:
VIORELLA
Bee, sfatul meu este sa mai iesi asa un pic din casa (nu neapart in locuri aglomerate) pt ca dupa ce nasti o sa vrei sa iesi si nu o sa mai prea poti asa cand vrei si cum vrei ca acum...believe me!
Naty, foarte emotionant!! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati una de alta ca meritati din plin
Fetelor, merci mult pt urarile de LMA pt sotior!
Aseara am avut intr-adevar o super seara! Am reusit sa iesim la restaurant cu vreo 10 prieteni si ne-am simtit excelent. Chiar daca nu am stat decat vreo 3 ore...
S-a nascut minunea SABINA-MARIA
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
viorella spune:
MULTUMESC FETELOR PT INCURAJARI!
Naty am citit povestea nasterii,foarte emotionanta....si acum am lacrimi in ochi.
nu-mi vine sa cred ca mai am cateva ore,pana la 4.nici nu stiu la ce sa ma astept.vreau sa fie totul bine si bebita sanatoasa.
mie o sa-mi faca anestezie epidurala.care e diferenta intre epidurala si rahi?
n-am voie sa beau nik?doctora mi-a zis sa nu mananc,dar de apa nu mi-a zis.o s-o sun s-o intreb.
pe toate!nasteri cat mai usoare!