Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (114)
Raspunsuri - Pagina 9
cristi_2003 spune:
ma intreba cineva de kg - andreea cred
deci eu am luat 18 in total - da nu am decat mainile umflate. astea inca nu au trecut.
la nastere am dat jos 8, de cand am venit acasa inca 1, da fac bicicleta si nu mananc seara si doar ca de regim in restul zilei, sa nu facem colici. deci mai am de dat jos 9 - mi-am luat lineance rosu, din ala cura de atac si colanti pt slabit - ca zona cu bai e de la genunchi la fund, inclusiv. si hainele mele plang dupa mine
bicicleta - am inceput cu 5 min, ieri am ajuns la 15
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
ariya spune:
FELICITARI,RALUCA ALEXA!!!!!!!!!sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii!!!!
rufele de bebe le spal cu Dermalin si le pun un balsam de la Sano,sensitive pt bebei...am vazut ca e balsam de bebei di de la Dalin si de la Chicco,dar imi place mirosul balsamului asta pe care-l folosesc....
Iri esti bine?Hai ca mai ai un pic si gata!
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 35+Mihai Adrian
AMR 3 SAPTAMANI
Carmen_Marieta spune:
"neatza burticutze,
Bine ai venit Matei Teodor!!!! Felicitari Raluca!!!
Cadia, Roxana multumesc pentru lamurire...
Jasmi se apropie vremea de stat acasa....
Eu am reusit sa ma enervez la prima ora, am o rata la banca si vreau sa schimb data platii, ca mi s-a modificat data de salariu.... si ei pe vremurile astea de 'criza' imi iau 250 ron comision, ca schimb data.... nici nu stiu ce sa fac.. offf, atata stres frate....
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Venerata spune:
Buna dimineata tuturor!
E asa o bucurie cand intru si mai citesc de noi licurici! Felicitari MARA, ELI si RALUCA ALEXA, sanatate puiutilor vostri, si sa aveti parte numai de bucurii si momente placute din partea lor!
NATY , m-a emotionat mult cum ai povestit, sigur acum cu detasare, dar numai tu stii (acum stim si noi ) prin ce stari ai trecut atunci. Ma pregatesc si eu pentru a doua cezariana (la aproape 7 ani de la prima) si am emotii mai mari ca prima data. Bine, atunci nici nu stiam ca fac cezariana, dar la mine totul a decurs exemplar. Doamne ajuta sa fie si acum la fel! Si tot la Municipal voi naste.
Roxanaz, si eu am avut la Vlad prima data un patut pliant din acela care se face si tarc. Zici ca se poate pune o saltea dupa ce se inlatura inaltatorul, dupa 5-6 luni? Dar trebuie o saltea mai inalta ca mie mi se pare ca baza e putin cam prea jos si se poate sa-l traga putin curentul pe bb ! Se gasesc saltele mai groase, sau poate sa punem 2???
Intrebasem si eu zilele trecute despre TRUSOU? Ce este, cum se obtine? Multam.
Azi ma duc si eu la eco, si apoi la control la dr. Probabil ca o sa-mi recomande analize din nou, nu?
Mai am si eu o intrebare. Chiar daca ma propii de sfarsitul sarcinii, tot nu stiu exact in ce saptamana sunt . Poate cu ajutorul vostru ma lamurescu si eu, si mai ales care ar fi DPN ( eu trebuie sa fac cezariana si inteleg ca se programeaza cu cateva zile inainte de DPN). Pana acum am 3 DPN-uri, in intervalul 16 - 27 Februarie!!! SI inca ceva, daca DPN are legatura sau nu cu lungimea ciclului. La mine e de 24 zile, iar conform calculatorului de pe DC si UM la 23 mai 2008, as fi in saptamana 34+. Si DPN ar fi 22 Februarie. La eco morfo Dr. Albu nu a tinut cont de lungimea ciclului ci doar de UM, si mi-a spus DPN 27 Feb. La eco de 28 saptamani, Dr Pop mi-a zis AUA 28s si 4 z, EDD = 16 Feb, si LMP = 27 s, si EDD = 27 Feb. EU CE SA MAI INTELEG??? HELP!!!
Pe curand,
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 32s+
veronica75 spune:
Felicitari RalucaAlexa - bun venit Matei Teodor multa sanatate si fericire la amandoi
Carmen_Marieta - 0 alta solutie e sa platesti cu o rata in avans si astfel te duci la banca cand poti tu si nu mai platesti nik in plus .
Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 3 SAPTAMANI
BB e pe drum
Carmen_Marieta spune:
Veronica daca as avea de unde acum, asa as face....
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
34+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
crisspy spune:
Neata fetele,
Raportez o noapte destul de linistita, cu numai 2 iesiri la baie.
Naty m-a emotionat foarte tare povestea nasterii, totul e bine cand se termina cu bine.
Bee curaj, iti tinem pumnii, o sa fie bine.
Eli si Ariya multumim pentru postarile de pe mailul comun, o sa le citim cu mare interes.
Felicitari Raluca Alexa si bine ai venit Matei Teodor.
Cristi2003 dar vad ca ai vointa, nu gluma. Tare mi-as dori sa pot sa fiu si eu ca tine dupa nastere, adica ambitioasa sa dau toate kg jos. Si la mine tot intre fund si genunchi s-au pus cam toate.
Nu am nici un chef de munca, dar incerc sa ma mobilizez, poate asa trece ziua mai repede.
O zi buna
Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI
veronica75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Venerata Buna dimineata tuturor! Azi ma duc si eu la eco, si apoi la control la dr. Probabil ca o sa-mi recomande analize din nou, nu? Mai am si eu o intrebare. Chiar daca ma propii de sfarsitul sarcinii, tot nu stiu exact in ce saptamana sunt . Poate cu ajutorul vostru ma lamurescu si eu, si mai ales care ar fi DPN ( eu trebuie sa fac cezariana si inteleg ca se programeaza cu cateva zile inainte de DPN). Pana acum am 3 DPN-uri, in intervalul 16 - 27 Februarie!!! SI inca ceva, daca DPN are legatura sau nu cu lungimea ciclului. La mine e de 24 zile, iar conform calculatorului de pe DC si UM la 23 mai 2008, as fi in saptamana 34+. Si DPN ar fi 22 Februarie. La eco morfo Dr. Albu nu a tinut cont de lungimea ciclului ci doar de UM, si mi-a spus DPN 27 Feb. La eco de 28 saptamani, Dr Pop mi-a zis AUA 28s si 4 z, EDD = 16 Feb, si LMP = 27 s, si EDD = 27 Feb. EU CE SA MAI INTELEG??? HELP!!! Pe curand, Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 32s+ |
Eu am observat ca se face calculul saptamanilor de sarcina dupa UM...la eco poate sa difere greutatea copilului sau lungimea si de aici rezulta diferentele de DPN; dar fiecare bb creste in felul sau deci de asta e bine sa te iei dupa ultima menstruatie.
Bafta la medic azi; sa fie doar vesti bune
Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 3 SAPTAMANI
BB e pe drum
crysyana spune:
buna fetelor
felicitari MARA, ELI si RALUCA ALEXA,sa va aduca lumina in suflet licuricii, sa fie sanatosi si papaciosi
am si eu o intrebare: este normal ca in ultimele saptamani sa mai existe simptome de greata?
nu vorbesc despre arsuri, de care am avut parte mai tot timpul sarcinii, ci de greata. pana acum nu am avut acest simptom decat 1 singura data cand a fost vorba de o indigestie. dimineata cand m-am trezit m-a apucat brusc aceasta senzatie, chiar am si vomat un pic, noroc ca nu prea aveam ce ... chestia e ca acum ma simt slabita si nu am o stare prea buna
este normal? sau oi fi patit ceva?
a si alta chestie ... parca ma tine ceva in gat ... nu pot explica senzatia....
pupici si sper sa nu va indispun si pe voi
35 Andrei Valentin
viorella spune:
neatza fetelor!
vreau sa va anunt oficial ca astazi am programata cezariana.o sa nasc la municipal.a mai nascut cineva acolo?venerata am vazut ca tu ai nascut acum 7 ani. cum a fost?
astazi nasc!!!!!!!am niste emotii.......
ABIA ASTEPT SA-MI VAD BEBITA!!!!!!!!!
ULTIMA ZI DE 39+ CRINA MARIA