Prietenie la plesneala-Cele mai ciudate locuri(12)
Raspunsuri - Pagina 9
misha71 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui kay in special pe madam Popa ![]() |
cea care "pluteste in sfere inalte"?
pai de "grasa ce e" pluteste!Bulgareala placuta!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay umflatel, lasa-ma putin sa ma adun si sa ma linistesc si iti fac lista, iti dau pe PM. da acum sunt exuberanta, nu stiu de ce... as topai intr-una in special pe madam Popa ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |

Cadano,sa n-o uiti pe Sosonica in zapada,ca la cat ejti de exuberanta ,nu m-ar mira!
Io am draci,ca moare una de grija sferelor mele pravalite,si i-am raspuns pi masura ! acolo,unde se face guvernu' DC
A' dracu' moldoveanca mai sunt !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui misha71
Bine macar ca am inteles esentialul: ca e bine cu terapia aia din China. Si pina la urma cit costa si cum stringem banii? ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
terapia facuta la capacitate maxima,adica 8 ore pe zi,5 zile pe saptamana ajunge undeva intre 1000-1500 euro pe luna,pt 2 ani(ma rog sa nu ne intindem pe 3 ani,4)ajunge undeva intre 30000-36000 euro....mai multe detalii gasesti pe blog-ul lui mihaitza,n-are rost sa va incarc spatiul aici...cat despre unde ii trangem,sincer nu mai stiu!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
moldoveanco, am scris si eu acolo
da lasa ca zic fumeile ca le-am invadat topicu. acu sar ca ti-ai adus gloata cu tine si le mancam de dos ![]()
hai va pup !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
cea care "pluteste in sfere inalte"? pai de "grasa ce e" pluteste!Bulgareala placuta! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
io cred ca muffin a facut greseala vietii ei.Nu jtie cu cin' se pune,zau !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
![]() Cadano,sa n-o uiti pe Sosonica in zapada,ca la cat ejti de exuberanta ,nu m-ar mira! Io am draci,ca moare una de grija sferelor mele pravalite,si i-am raspuns pi masura ! acolo,unde se face guvernu' DC A' dracu' moldoveanca mai sunt ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
fii rea gabriello,ce sferele tale...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay moldoveanco, am scris si eu acolo da lasa ca zic fumeile ca le-am invadat topicu. acu sar ca ti-ai adus gloata cu tine si le mancam de dos hai va pup ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
vazut c-ai scris !io o astept pe muffin la cotitura.
Gabriela
kay spune:
bey, sunt - 16 gradeee
nu stiu daca sa ies au ba... sa nu raceasca fi-mea de la ger
ce sa fac? ziceti si voi, fumei dastepte...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kay bey, sunt - 16 gradeee nu stiu daca sa ies au ba... sa nu raceasca fi-mea de la ger ce sa fac? ziceti si voi, fumei dastepte...oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
kay,daca nu bate vantul,eu zic ca merge,dar nu mai mult de 10-15 minute...ai mai expus-o la temperaturi de astea?
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
mi-am suant barbatu, cica sa n-o scot
of si saraca e toata ziua cu nasu la geam, se tot uita afara
-16 grade si vant 32km/h... nu prea sunt conditii... lasa, maine.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S

in special pe madam Popa