Prietenie la plesneala-Cele mai ciudate locuri(12)
Raspunsuri - Pagina 8
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay bagati acu un ochi la guverdu DC ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
pacifisto!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihaela77O spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui misha71
a inteles ca in China se fac progrese foarte mari in tratarea acestei boli. Nu as putea sa-ti spun exact clinica, iar tratamentul stiu ca e in jur de 50.000-60.000Euro, insa am inteles ca se merita ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
in china?mai tu sti ceva ce nu stiu eu?dar sa nu imi zici de celule stem....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
baga si link-ul intre ghilimele "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
tre sa pui ghilimele dupa egal si inainte sa inchizi prima paranteza
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
umflatel nu e vorba de celule stem. E vorba de autism. Daca nu ma insel, prima data am auzit de clinica din China pe la "Dansez pt. tine". O mamica dansa pentru fetita ei, bolnava de autism, pentru a face rost de bani sa se duca in China cu ea. Dupa ceva timp (dupa intoarcerea din China) au aratat-o la TV ca intr-adevar facuse progrese.
Acum poate ca nu am inteles io bine, dar merita sa te interesezi
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 umflatel nu e vorba de celule stem. E vorba de autism. Daca nu ma insel, prima data am auzit de clinica din China pe la "Dansez pt. tine". O mamica dansa pentru fetita ei, bolnava de autism, pentru a face rost de bani sa se duca in China cu ea. Dupa ceva timp (dupa intoarcerea din China) au aratat-o la TV ca intr-adevar facuse progrese. Acum poate ca nu am inteles io bine, dar merita sa te interesezi ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
mishule,nu ai inteles tu bine,mama!intr-adevar a fost doina cu iris la dansez pt tine,au castigat,dar iris este mai bine in urma terapiei,pe care vrem si noi sa o facem!
am crezut ca mi-a scapat ceva,ca doar cercetez de vreun an si ceva problema!
multumesc frumos,ai fost o draguta ca mi-ai ascultat oful!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui umflatel
mishule,nu ai inteles tu bine,mama!intr-adevar a fost doina cu iris la dansez pt tine,au castigat,dar iris este mai bine in urma terapiei,pe care vrem si noi sa o facem! am crezut ca mi-a scapat ceva,ca doar cercetez de vreun an si ceva problema! multumesc frumos,ai fost o draguta ca mi-ai ascultat oful! ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
Bine macar ca am inteles esentialul: ca e bine cu terapia aia din China.
Si pina la urma cit costa si cum stringem banii?
kay spune:
umflatel, lasa-ma putin sa ma adun si sa ma linistesc si iti fac lista, iti dau pe PM. da acum sunt exuberanta, nu stiu de ce... as topai intr-una
nu vreau sa-mi pierd momentu, rar apare... gata, imi scot odoru la zapada, a iesit si soarele
in special pe madam Popa 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
kay spune:
MadameB, mai esti in zona?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kay umflatel, lasa-ma putin sa ma adun si sa ma linistesc si iti fac lista, iti dau pe PM. da acum sunt exuberanta, nu stiu de ce... as topai intr-una in special pe madam Popa ![]() oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
multumesc frumos!bucurati-va de zapada si pt noi!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

),va pot retine atentia cu o intrebare destul de serioasa?(daca nu ati fi deschis subiectul despre asta in capitolul trecut,nu as fi indraznit sa va abordez pe tema asta)