Prietenie la plesneala-Cele mai ciudate locuri(12)
Raspunsuri - Pagina 7
misha71 spune:
Bre Coana Mare, ia baga un ochi P'ACI
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
io n-am vazut PE UNDE a iesit! ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
ah,tu ai vazut ce face bb!
a starnit una pe topicu' cu brunetu' ca-s gravida,fata !Doamne, nemarginita-i prostia, da' asta m-a speriat !
Ia baga un ochi acolo sa te edifici!

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
Mi s-a zis si mie de ilegalitatea din masina, da' cine sta acum sa respecte si regulile lor? ![]()
Oano, ma omori cu cluburile si barurile!! Iti fac o lista, ii intreb pe toti cunoscutii unde merg si ti-o dau, ca nu te mai satura nimeni!
O fac pe categorii, bag si restaurante daca vrei, o aranjez in pagina, pun si culori, stelute si subcapitole daca vrei!! ![]()
Gabrieloooo, daca te apuci de mancare, imi faci si mie ceva bun de papa?
zic si eu, ca daca tot te murdaresti... ![]()
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Bre Coana Mare, ia baga un ochi P'ACI ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
fost bre si-am postat! credeai ca ti las la greu?
off topic :cum pui linkul si ma trimiti direct la el, iar tu scrii:"aici", "priveste" etc?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Mi s-a zis si mie de ilegalitatea din masina, da' cine sta acum sa respecte si regulile lor? Oano, ma omori cu cluburile si barurile!! Iti fac o lista, ii intreb pe toti cunoscutii unde merg si ti-o dau, ca nu te mai satura nimeni! Gabrieloooo, daca te apuci de mancare, imi faci si mie ceva bun de papa? I never fake ... sarcasm |
hoooooooooo,da' ce ,Tantzo, la mine s-a deschis popota ofitereasca?
Vin la Coana mare sa te ospateze, balerino.

Gabriela
MadameBovary spune:
Hai ca m-am uitat si eu la topicul vostru de guvernare. Fetele au dreptate, bascalioase mai sunteti. RELELOR!!
Tara arde si voua va arde de prostii si de sex! Deci nu doar ca sunteti rele, dar mai sunteti si desantate. Morala, dom'ne, inocenta, bagati din astea, vorbiti cu seriozitate si decenta, ce mama naibii?
of...ca-mi vine sa zic acum... LA NAIBA, IN PUII MEI!! 
I never fake ... sarcasm
MadameBovary spune:
Bai, mie sa-mi dati mancare! Buna sa fie, ca nu ma intereseaza cine o face! 'nteles? ![]()
cu linku': [url = "aici bagi linkul"] aici scrii ce vrei sa apara scris [/url] . cam asta ar fi smecheria, da' fara spatii intre cuvinte. n-ai priceput, nu? ![]()
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Hai ca m-am uitat si eu la topicul vostru de guvernare. Fetele au dreptate, bascalioase mai sunteti. RELELOR!! Tara arde si voua va arde de prostii si de sex! Deci nu doar ca sunteti rele, dar mai sunteti si desantate. Morala, dom'ne, inocenta, bagati din astea, vorbiti cu seriozitate si decenta, ce mama naibii? of...ca-mi vine sa zic acum... LA NAIBA, IN PUII MEI!! ![]() I never fake ... sarcasm |
mey Tantzo, de unde puii tai sa scot atata inocenta cand sunt satula de
?Bine, azi mi-e dor,ca aseara urlam la Oana in loc sa prestez !
Gabriela
kay spune:
bagati acu un ochi la guverdu DC 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui umflatel
da misha,ai dreptate...dar,vrei sa ma crezi ca nici o tv nu m-a bagat in seama?in afara de kanal d,care a facut un rportaj cu noi,dar nici pana in ziua de azi nu l-au dat pe post.. ideea este ca,copiilor cu autism nu li se da nici o sansa la noi in tara...centre unde sa se faca terapie cu ei,nu sunt..terapia pe cont propiu este foarte costisitoare,si buba este ca se face la negru practic..nu ni se dau chitante,facturi...din cauza asta am fost refuzati de cateva firme mari din constanta....sincer...uneori nu stiu incotro sa ma mai indreptMIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
a inteles ca in China se fac progrese foarte mari in tratarea acestei boli. Nu as putea sa-ti spun exact clinica, iar tratamentul stiu ca e in jur de 50.000-60.000Euro, insa am inteles ca se merita
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

n-ai ghicit-o ! nu pot naste decat prin cezariana !