Prietenie la plesneala-Cele mai ciudate locuri(12)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay mi-am suant barbatu, cica sa n-o scot of si saraca e toata ziua cu nasu la geam, se tot uita afara -16 grade si vant 32km/h... nu prea sunt conditii... lasa, maine.oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
daca e si vant...nasol!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
umflatel, nu. n-am mai scos-o decat la 0 grade. si atunci infofolota de zici ca venea apa si ne lua casa si trebuia sa salvez cat mai multe haine din dulap. si bate vantu, 32km/h nu e putin
lasa, alta data. 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
Coana Closcaaaaa !!! alooo !!! unde esti?
Gabitzo, nu mai fierbe acolo de nervi, mai bine baga o tochitura la facut, ca acu vin acasa si n-am ce manca
da stii cum facem? imi trimiti cu trenu sau autocaru ! da imi trimiti, DA? sau vino in bucuresti, stai la mine, da aduci niste tochitura gata facuta, ca altfel nu te las in casa ![]()
apropos, vine Al acasa odata si eram gravida, il asteptam cu ciocolata. si deschid usa : ciocolataaaaa (eu fericita) am uitat, el. trantesc usa in nas eu
s-a dus omu jos si mi-a adus o cioco, doar nu era sa doarma pe-afara ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
Qamar spune:
cucu bau!?!![]()
"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kay Coana Closcaaaaa !!! alooo !!! unde esti? Gabitzo, nu mai fierbe acolo de nervi, mai bine baga o tochitura la facut, ca acu vin acasa si n-am ce manca apropos, vine Al acasa odata si eram gravida, il asteptam cu ciocolata. si deschid usa : ciocolataaaaa (eu fericita) am uitat, el. trantesc usa in nas eu oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Cadano, mie nu tre' sa-mi spui de doo ori.daca nu te pomenesti tu cu tochitura la usa sa nu-mi spui mie Coana Mare !bine,bine !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
Stai potolita muica, la -16 grade si cu vint nu-i tocmai ortodox sa scoti copila afara. Nu-i trebuie si o raceala acu'
umflatel nu te mai gindi ca nu reusesti. Uite, kay a reusit mult mai mult de atit, asa ca fii pe pace, ca ai vazut cum sintem noi ca tziganii
(vezi guvernul DC) Sarim toate cind e vorba de ceva
O sa vezi ca se va rezolva si o sa ne tii si tu treaza p'aci din China, cum face acum Kay din America

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| citat din mesajul lui Noe cucu bau!?! "Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat." |
Ne-ai gasit?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui misha71 Stai potolita muica, la -16 grade si cu vint nu-i tocmai ortodox sa scoti copila afara. Nu-i trebuie si o raceala acu' umflatel nu te mai gindi ca nu reusesti. Uite, kay a reusit mult mai mult de atit, asa ca fii pe pace, ca ai vazut cum sintem noi ca tziganii O sa vezi ca se va rezolva si o sa ne tii si tu treaza p'aci din China, cum face acum Kay din America ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui Noe cucu bau!?! "Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat." |

Gabriela
kay spune:
cucu bau pe paru tau cret !
ti-am dat SMS, madamo, si nu raspunsei !!! te tin minte, sa stii !!!
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S