Prietenie la plesneala-Cele mai ciudate locuri(12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

mi-am suant barbatu, cica sa n-o scot of si saraca e toata ziua cu nasu la geam, se tot uita afara -16 grade si vant 32km/h... nu prea sunt conditii... lasa, maine.

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

daca e si vant...nasol!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

umflatel, nu. n-am mai scos-o decat la 0 grade. si atunci infofolota de zici ca venea apa si ne lua casa si trebuia sa salvez cat mai multe haine din dulap. si bate vantu, 32km/h nu e putin lasa, alta data.

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

Coana Closcaaaaa !!! alooo !!! unde esti?

Gabitzo, nu mai fierbe acolo de nervi, mai bine baga o tochitura la facut, ca acu vin acasa si n-am ce manca da stii cum facem? imi trimiti cu trenu sau autocaru ! da imi trimiti, DA? sau vino in bucuresti, stai la mine, da aduci niste tochitura gata facuta, ca altfel nu te las in casa

apropos, vine Al acasa odata si eram gravida, il asteptam cu ciocolata. si deschid usa : ciocolataaaaa (eu fericita) am uitat, el. trantesc usa in nas eu s-a dus omu jos si mi-a adus o cioco, doar nu era sa doarma pe-afara

S

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Coana Closcaaaaa !!! alooo !!! unde esti?

Gabitzo, nu mai fierbe acolo de nervi, mai bine baga o tochitura la facut, ca acu vin acasa si n-am ce manca da stii cum facem? imi trimiti cu trenu sau autocaru ! da imi trimiti, DA? sau vino in bucuresti, stai la mine, da aduci niste tochitura gata facuta, ca altfel nu te las in casa

apropos, vine Al acasa odata si eram gravida, il asteptam cu ciocolata. si deschid usa : ciocolataaaaa (eu fericita) am uitat, el. trantesc usa in nas eu s-a dus omu jos si mi-a adus o cioco, doar nu era sa doarma pe-afara

S

Cadano, mie nu tre' sa-mi spui de doo ori.daca nu te pomenesti tu cu tochitura la usa sa nu-mi spui mie Coana Mare !bine,bine !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Stai potolita muica, la -16 grade si cu vint nu-i tocmai ortodox sa scoti copila afara. Nu-i trebuie si o raceala acu'

umflatel nu te mai gindi ca nu reusesti. Uite, kay a reusit mult mai mult de atit, asa ca fii pe pace, ca ai vazut cum sintem noi ca tziganii (vezi guvernul DC) Sarim toate cind e vorba de ceva
O sa vezi ca se va rezolva si o sa ne tii si tu treaza p'aci din China, cum face acum Kay din America

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Ne-ai gasit? Altii inca ne cauta de pe la Cap. 6

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Stai potolita muica, la -16 grade si cu vint nu-i tocmai ortodox sa scoti copila afara. Nu-i trebuie si o raceala acu'

umflatel nu te mai gindi ca nu reusesti. Uite, kay a reusit mult mai mult de atit, asa ca fii pe pace, ca ai vazut cum sintem noi ca tziganii (vezi guvernul DC) Sarim toate cind e vorba de ceva
O sa vezi ca se va rezolva si o sa ne tii si tu treaza p'aci din China, cum face acum Kay din America

ia sariti c-un medic bun sa fac si io un bb! Buey,ce nu faceti voi ptr Madam Popa ,ha?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Gabriela

Mergi la inceput

cucu bau pe paru tau cret !

ti-am dat SMS, madamo, si nu raspunsei !!! te tin minte, sa stii !!!

S

Mergi la inceput