Prietenie la plesneala-Cele mai ciudate locuri(12)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Stai potolita muica, la -16 grade si cu vint nu-i tocmai ortodox sa scoti copila afara. Nu-i trebuie si o raceala acu' umflatel nu te mai gindi ca nu reusesti. Uite, kay a reusit mult mai mult de atit, asa ca fii pe pace, ca ai vazut cum sintem noi ca tziganii O sa vezi ca se va rezolva si o sa ne tii si tu treaza p'aci din China, cum face acum Kay din America ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
asta-i cel mai maret vis al meu,pt mihaitza,sa pot reusi,chiar si pe taramuri mioritice!dar cateodata...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Sint convinsa ca ai incercat si in Iasi, insa io zic sa mai insisti. Sint medici foarte buni pe acolo. mariussimiuc e din Iasi, poate stie ea ceva
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
citat din mesajul lui umflatel
asta-i cel mai maret vis al meu,pt mihaitza,sa pot reusi,chiar si pe taramuri mioritice!dar cateodata... ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
la cit esti tu de bataioasa, nici nu-mi pot imagina ca nu vei reusi

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui misha71
Sint convinsa ca ai incercat si in Iasi, insa io zic sa mai insisti. Sint medici foarte buni pe acolo. mariussimiuc e din Iasi, poate stie ea ceva ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
m-am dus la iasi cu viteza luminii (ptr ca traiesc in sfere inalte am aceasta "aptitudine")si m-o intrebat dr ,dupa ce m-a consultat, daca n-am ce face acasa ca am doar o dereglare hormonala !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
sarut mana de suport!
bai am niste draci de mor...imi sun barbatul,ii dau sms si el nik..
de draci mi-am facut un sandwich s pun si niste poze....cum draq sa nu ma ingras eu?
noi,de sarbatori
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
Qamar spune:
cucu bau, mi-a montat colegu de camera bicicleta, acu se chinuie cu eliptica..
am consumat deja 137 calorii ± o cutie de rafaello
acu ca m-a vazut ca am slabit un pic, mi-a pus si un pahar de martini
ce sa fac,c e sa fac?
"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui Noe cucu bau, mi-a montat colegu de camera bicicleta, acu se chinuie cu eliptica.. am consumat deja 137 calorii ± o cutie de rafaello acu ca m-a vazut ca am slabit un pic, mi-a pus si un pahar de martini ce sa fac,c e sa fac? ![]() "Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat." |
mai bine mancai rafaello si dadeai la mine ce trebuia sa se depuna la tine.Ntz,ntz,ntz,de cate ori sa-ti mai spun?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
buey,care mi trimite un barbat,un gigolo,un ..ceva din dotare sa fac si io un bebe, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuey?
jur ca nu ma uit la ce-mi face !doar stau !![]()
Gabriela
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 buey,care mi trimite un barbat,un gigolo,un ..ceva din dotare sa fac si io un bebe, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuey? jur ca nu ma uit la ce-mi face !doar stau ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
ti l-as trimite eu,da nu-i acasa!face copii frumosi
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui umflatel
ti l-as trimite eu,da nu-i acasa!face copii frumosi MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |

io -l astept !cine se mai ofera?
Gabriela