Prietenie la plesneala-Cele mai ciudate locuri(12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

buey,care mi trimite un barbat,un gigolo,un ..ceva din dotare sa fac si io un bebe, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuey?
jur ca nu ma uit la ce-mi face !doar stau !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Da cu niste samanta nu te multumesti...vrei sa si simti,a

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

buey,care mi trimite un barbat,un gigolo,un ..ceva din dotare sa fac si io un bebe, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuey?
jur ca nu ma uit la ce-mi face !doar stau !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Da cu niste samanta nu te multumesti...vrei sa si simti,a

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

pai ce vrei bre,sa ma lesine si apoi sa presteze? sa am si io momentu' meu de glorie

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

ti l-as da pe al meu, da' mi-e ca iese kupilu' direct cu epoleti!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

care beti o de seara cu mine?pt tine tantza,dau o cola!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Da' aveti ceva bataie de cap cu topicul ala, va place sa va ciondaniti mai ales cand vedeti ca ceilalti o tin pe a lor... sa faca ei guvern si parlament aici pe DC, sa instaureze dictatura, sa aduca si comunismul la putere daca asta-i seaca pe ei. Vorba Oanei, ne afecteaza cu ceva? Eu daca vad ca n-am ce vorbi cu o persoana, o las in pace, nu imi mai bat capul cu ea!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Da' aveti ceva bataie de cap cu topicul ala, va place sa va ciondaniti mai ales cand vedeti ca ceilalti o tin pe a lor... sa faca ei guvern si parlament aici pe DC, sa instaureze dictatura, sa aduca si comunismul la putere daca asta-i seaca pe ei. Vorba Oanei, ne afecteaza cu ceva? Eu daca vad ca n-am ce vorbi cu o persoana, o las in pace, nu imi mai bat capul cu ea!

I never fake ... sarcasm

bai,da'eu nu-l mai gasesc,pe subiectu cu guvernu'...nu de alta,dar sa ma mai amuz si eu...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu beau o apa plata cu tine, tu baga cafeaua !

MB, mi-e lene sa-ti mai scriu acu.... offff

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

ti l-as da pe al meu, da' mi-e ca iese kupilu' direct cu epoleti!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

pai am acoperire mey!

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

bai,da'eu nu-l mai gasesc,pe subiectu cu guvernu'...nu de alta,dar sa ma mai amuz si eu...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

L-au mutat moderatorii la ZZ (Zona Zoster)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

gabitzo, eu nu ti-l dau pe al meu !n-auzisi ca dorit si ravnit? ce sa ma mai leg la cap si cu tine...

Sonia imi da sa mananc. ia rosiile si mi le baga in gura si ce se mai bucura

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput