Prietenie la plesneala-Cele mai ciudate locuri(12)
Raspunsuri - Pagina 12
kokiy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 buey,care mi trimite un barbat,un gigolo,un ..ceva din dotare sa fac si io un bebe, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuey? jur ca nu ma uit la ce-mi face !doar stau ! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Da cu niste samanta nu te multumesti...vrei sa si simti,a
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
Da cu niste samanta nu te multumesti...vrei sa si simti,a **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
pai ce vrei bre,sa ma lesine si apoi sa presteze? sa am si io momentu' meu de glorie
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
ti l-as da pe al meu, da' mi-e ca iese kupilu' direct cu epoleti! ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
mihaela77O spune:
care beti o
de seara cu mine?pt tine tantza,dau o cola!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
MadameBovary spune:
Da' aveti ceva bataie de cap cu topicul ala, va place sa va ciondaniti mai ales cand vedeti ca ceilalti o tin pe a lor... sa faca ei guvern si parlament aici pe DC, sa instaureze dictatura, sa aduca si comunismul la putere daca asta-i seaca pe ei. Vorba Oanei, ne afecteaza cu ceva? Eu daca vad ca n-am ce vorbi cu o persoana, o las in pace, nu imi mai bat capul cu ea!
I never fake ... sarcasm
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Da' aveti ceva bataie de cap cu topicul ala, va place sa va ciondaniti mai ales cand vedeti ca ceilalti o tin pe a lor... sa faca ei guvern si parlament aici pe DC, sa instaureze dictatura, sa aduca si comunismul la putere daca asta-i seaca pe ei. Vorba Oanei, ne afecteaza cu ceva? Eu daca vad ca n-am ce vorbi cu o persoana, o las in pace, nu imi mai bat capul cu ea! I never fake ... sarcasm |
bai,da'eu nu-l mai gasesc,pe subiectu cu guvernu'...nu de alta,dar sa ma mai amuz si eu...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
kay spune:
eu beau o apa plata cu tine, tu baga cafeaua !
MB, mi-e lene sa-ti mai scriu acu.... offff
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui misha71 ti l-as da pe al meu, da' mi-e ca iese kupilu' direct cu epoleti! ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
pai am acoperire mey!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
misha71 spune:
| citat din mesajul lui umflatel bai,da'eu nu-l mai gasesc,pe subiectu cu guvernu'...nu de alta,dar sa ma mai amuz si eu... MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
L-au mutat moderatorii la ZZ (Zona Zoster)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
gabitzo, eu nu ti-l dau pe al meu !n-auzisi ca dorit si ravnit? ce sa ma mai leg la cap si cu tine...
Sonia imi da sa mananc. ia rosiile si mi le baga in gura
si ce se mai bucura ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."